jag saknar min storesyster

jag saknar min storesyster, just so everybody knows!

största möjliga käärlek till dig bigsis


'

hejsan, förlåt för jag inte har uppdaterat nu, men jag kände att jag behövde en liten paus plus så var min storesyster hemma så jag behövde spendera tid med den sillen! Men iallafall nu är hon på bussen påväg hem, jag sitter hemma hos älsklingen han duschar och jag tänkte faktiskt passa på att slänga in ett blogginlägg nu! Sbart är lovet slut, fuck!!!! men men. . läängtarr tills vi får jullov!
puss & kram


don't trust anyone!

hemma nu igen från pappa, vet inte vad jag har gjort med datan men texten är otroligt liten ser inte ens vad jag skriver, men men! Nu så är storesyster inne i duschen så jag passar på att blogga lite innan jag ska duscha! Sorry för jätte dålig uppdatering, sorry sorry sorry! Men men, vad ska jag säga till er då? Ni vet ju redan vad jag gjorde idag, ville bara säga att jag saknar min älskling jätte mycket! BEBIS POOOJKE! <3
imorgon ska jag & mina två systrar till södertälje, gulligull men först ska vi fika med marcus i sthlm!


jag älskar dig föralltid baby!

plus jag vill bara säga " lita aldrig på dom som står er närmast, för det e DOM som hugger er i ryggen! du är ett levade bevis gumman "

15:02

hejsan alla, idag har vi varit i sigtuna och väntat på mamma i typ en timme! Vi gick runt och tog lite bilder och sedan så snackade linnéa med marcus i telefonen! Efter det så gick vi till ett sött litet kaffe och fikade! Nu sitter vi här hemma, vi ska snart börja städa och så sen ut!
Puss & kram


min dag i text!

Hejsan alla, idag ska jag skriva ett sånt här tråkigt inlägg om min dag som man somnar när man läser!
Våran dag började med att vi gick upp typ 07.00 och gjorde oss i ordning, sedan så började vi lunka mot bussen! När vi väl var inne i stan så gick vi runt där och tog de lite lungt och sen kändes det som om vi for hela världen runt, vi var i Liljeholmen, i den nya gallerian där man nästan gick vilse, jag skojar inte! Sedan så åkte vi till Skärholmen och skulle kolla i affärer med passade även på att träffa Ajmal min åsna i några sekunder, saknat honom mycket! Men anyway sen drog vi in till stan igen och mötte äklskling & comany! Sen till kista och nu hemma igen, vi kollade nyss på film med lilsis! Nej nej vid det här laget har ni nog somnat så GODNATT!


bilder från igår. .


jag & bassam bror

bassam bror & älskling

storsis, älskling & jag

jag & storsis <3

bassam bror

storsis & jag

storsis & jag

älskling, bror & syster

storsis & jag


lite bilder!

förlåt för att jag inte hunnit blogga igår, för jag & min storesyster var i södertälje, kista & stan. Men iallafall nu sitter vi i datarummet och laddar över bilder från kameran till datan så alla ni kan få se bilderna nu! Anyway nu pallar jag faktiskt inte skriva mera för jag vet att ni vill se bilderna!



här är bara 3 av dom bilderna!
lägger upp flera ikväll.

love u all

bild 1, jag & älskling
bild 2, bassam bror
bild 3, älskling, bror & syster


syster äääääntligen hemma!

äätnligen är min underbara storesyster hemma! Herregud vad roligt det ska bli denna vecka med sötnosen. Men iallafall nu är hon inne i duschen & jag kom nyss ut från den. Vi ska käka chips och kanske glo på någon film och bara snacka. Imorgon blir det kista med familjen som gäller, ska handla massor med kläder & sen ska jag & bigsis dra och träffa älsklingen, längtar! Haha vet inte vad jag ska skriva faktiskt, ni får säkert massor med bilder denna vecka, my sister har sin system kamera med sig!
Nu ska jag kolla runt lite & sen dra o fixa mitt rum.
Puss & Kram


( gamla bilder )


TO-DO LIST OVER THE WEEKEND!

Tänkte göra en liten, to-do lista innan jag sover, vad som händer fram tills på söndag!

Imorgon ( torsdag )
- vakna ca 06:00 och börja fixa mig
- packa lite grejer eftersom jag ska sova hos baby tills på fredag
- vänta på mamma ska komma and pick me up
- åka till enköping på praktik
- käka lunch med carro, annars själv!
- praktisera fram tills kl 15:30
- ta bussen till bålsta & åka mot älsklingen
- sedan spendera hela kvällen med älskling!


Fredag, yeah jag har längtat!
- vakna hemma hos älsklingen kl 06:00 I LIKE!
- göra mig i ordning till SISTA skoldagen innan lovet, yeah!
- efter skolan så ska jag in till stan & möta min SYSTER som kommer!!!! LÄNGTAT
- efter det så vet jag inte om vi ska träffa fadi kankse en stund.
- sedan hem och ta de lungt bara, umgås, prata och allt!
- soooova med älskade systeryster!


Lördag
- vakna göra oss i ordning
- åka till kista med pappi och handla kläder. I LIKE!
- sedan kanske dra vidare någonstanns med syster yster!


resten av helgen är ett stort
VAD SOM HELST KAN HÄNDA I SYSTERS SÄLLSKAP!


2 dagar kvar & sova hos baby imorgon, längtar!

hej igen, nu har jag kollat på stockholm arlanda & efterlyst! När man ser på sthlm arlanda får man verkligen sånt sug på att åka utomlands, men snart åker jag ju till egypten! Anar ni hur skönt det är där nere eller, man dör! Men slut snackat om det där, det är ungefär 1-2 månader kvar tills vi drar dit. . kollade på efterlyst också och jag tycker det är helt sjukt det där med att de var ett par tjejer som hade fått hjälp av sina barn att baxa en tv liksom, SJUKT! tycker jag iallafall. Imorgon ska jag sova hos älsklingen, ska dra och packa lite grejjer nu och sedan lägga mig i sängen, för ja fjyyyser! Och sen sova faktiskt.

2 dagar kvar tills underbara syster kmr, LÄNGTAR!


till mina småsystrar från eran storesyster!



mina underbara små systrar, utan er vet jag absolut inte vad jag skulle göra!
hjärtisar, ni har alltid varit dom man vill slå för ni är så jobbiga, men ändå
så älskar man er över hela sitt hjärta. Kommer ihåg alla minnen med er, ni är underbara!
jag kanske inte visar hur mycket jag älskar er, men min kärlek till er den är ENORM!
jag kommer alltid skydda er till 1000 %, ni är mina andra halvor sweetiiieees!


update from home

vad mera ska man skriva om idag då, ja juste!. . idag hade tydligen min pappa gått in i min killkompis affär i hagalund och han hade hälsat till mig, jag hälsar tillbaka ifall du läser detta! Det var en sak som jag skulle säga sedan var det ju en annan sak till men den försvann ur mitt huvud, NOT FUN! Men hmm, nu ska jag dunka musik och städa mitt rum, ska kanske möblera om lite. Puss & kram


ny hårfärg guys!

hejsan alla, förlåt för dålig uppdatering på bloggen alltså. men igår var jag med älskling all day long så jag ville vara med honom faktiskt, ibland går faktiskt livet före bloggen, tyvärr! men anyway. Idag var det skola, vi hade möte med mode -desgin och vi snackade om vilket tema vi skulle ha på mode showen på älvsjö gymnasiemässa eftersom ni säkert vet att st:martins gymnasium alltid har en mode show varje år. . så i år är det våran tur! yeah! men jag tänker INTE avslöja vilket tema det blir, men de blir säkert super häftigt! ni får komma och se ! Men idag hade vi även egen hårvård guys. vill ni se bild hur mitt hår blev? Då ska ni få se de!


före ( kanske inte syns så bra )



efter ( syns dålig eftersom jag tog me cam )

men jag har iallafall färgat det mörkare igen, det är faktiskt mysigt nu till vintern med mörkt hår igen, thanks felicia!


don't talk, just listen!

sjuk, finns inte så mycket att säga liksom! men ska till skolan imorgon anyway!
puss på rumpan


to - do today!

  • duscha
  • städa mitt rum
  • kolla på tv
  • tvätta mina kläder
  • ringa älskling! * bästa *

 


godmorgon jag e sjuk

hellu där, hopaps ni alla mår bra idag, för det gör inte jag. Har huvudverk, hosta och allt skit. Men ska stanna hemma idag & soova, sedan imorgon blir det väl skolan då. Nu så sitter jag här ska snart ner och göra nått o käka sen lägga mig o kolla på film, hihi myspys! hoppas att älskling vaknar snart så kan ja ringa honom, han e ju också sjuk. Men anyway nu ska jag dra o göra mat.
vi hörs senare
you guys love me !


you are just a looser as all the other one bitch

nu ska jag lägga mig i sängen, mår skit! trött & hosta o allt. ska sova nu!
har bara en sak att säga till en viss person " 1, lär dig stava. 2, du kommer aldrig få mera läsare pga mig! "


tv daaaax! beklagar sorgen kusinvitamin

jag har lust att blogga mera idag, men jag ska dra mig till tven nu och glo på den & försöka plugga medans men lycka till, im not gonna make it! but anyway. Juste gick nyss in på min kusin's blogg & hennes bror har gått bort, beklagar sorgen älskling! :( Synd att folk där hela tiden, den ena efter den andra. Men sånt är livet antar jag? Nu ska jag gå ner o göra nått och äta och sen kolla på tv. Men ni alla får ha de bra!
you guy's love me


20:29

herregud, jag sitter här nu och håller på att dö av garv. Jag ska berätta en as rolig sak och sen en hemsk sak i slutet så håll i er nu. Allt började med mitt inlägg om gäng, en tjej kommenterade och gav sin åskt och jag sa inget mera om det, sedan nu sitter hon och kallar mej cp & äckel alltså herregud, hur patetisk får man bli? Som om jag känner dig, jag tror hon är en sån tjej som faktiskt hänger i gäng och typ inte kan stå emot grupptrcket det är därför hon tar ut alla agrisationer på min blogg liksom, OMG! Så jag vet att du läser det här nu & jag säger bara en sak till dig, gumman väx upp!

den hemska saken är en tjej som mejlade mig på min bloggmejl. Jag lovade henne att hon skulle få vara anonym, men nu ska jag kopiera lite av det hon skrev.

"hejsan emelie, hoppas du mår bra! jag gick in på din sida för ett tag sen då du skrev att du ville att man skulle höra av sig till dig om man hade varit utsatt för något hemskt i sitt liv och att du skulle dela med dig det i din blogg ( skulle uppskatta ) om du kunde göra mig till anonym, men nu tänkte jag samla mod och berätta om när min egen pappa våldtog mig och min lillesyster. Vi bor en bit ute på landet det är ganska långt till våra grannar, men en sommar dag så skulle min mamma jobba och pappa skulle sitta barnvakt åt mig och min syster. Jag kommer ihåg att jag var jätte glad verkligen jätte glad eftersom jag har alltid varit pappas flicka liksom, min syster och jag hade bestämt med pappa att vi skulle bada i våran pool efter lunchen. Vilket vi gjorde. Jag sprang upp för att byta om medans jag bytte om så "hjälpte" min pappa att byta kläder på min syster, dom gick in i badrummet. Det tog lång tid och jag tyckte att jag hörde konstiga ljud, men ville inte göra min pappa så sur eftersom han lätt blev irriterad. Jag satt i köket och väntade på att dom skulle bli klara, sedan så öppnade dom dörren och jag hörde min pappa säga något tyst men hörde inte vad, sedan så kom min syster ut. Jag såg direkt att något inte va som det skulle. Men vi gick ut och badade och allt va roligt till och med min syster skrattade, jag förstår inte än idag hur hon kunde skratta efter att ha blivit utsatt av hemska saker av sin egen pappa, jag skrattar inte ens en idag 4 år senare. Men efter vi hade badat så bad jag min pappa att han skulle hjälpa mig att hänga upp min handduk eftersom det var så långt upp. Han sa "självklart hjärtat" dom orden ekar ännu idag i mitt huvud, sen kom han in i badrummet och låste dörren om oss. Jag kommer inte ihåg så mycket av det som hände för jag har förträngt det, men jag kommer ihåg ALLA orden han sa till mig när han höll på.
tack för du tog din tid och lyssnade om du nu lyssnade
. "

herregud säger jag bara, när jag såg mejlet så fick jag tårar i ögonen, jag vet inte om du läser min blogg fortfrande, men jag säger bara att du e stark som orkade dela med dig & om du vill hör gärna av dig igen till mig så kan vi snacka lite mera om du behöver stöd eller så. Klart jag lyssnar på mina läsare, ni är dom bästa!


min åskt om att hänga i gäng, noot good

vad tjänar man på att hänga i gäng? En sak som jag inte förstår är vad man får ut av att misshandla människor i gäng och typ baxa saker från andra, fine du får en status säkert inom gänget men absolut inte av allmänheten. Jag har själv från egna erfarenheter märkt att det faktiskt inte är så jävla roligt att hänga i gäng med "balla" killar och tjejer, alltså enligt mig är du själv klassad som en tönt. Jag vet en tjej hon tror verkligen att hon as ball för att hon känner många människor men sedan när hon går själv i stan då är hon som en liten myra som inte vet vad hon själv ens heter, alltså ni förstår vad jag menar när jag menar att man får absolut inte något utav att hänga i gäng. Jag kan säga att det är MYCKET mysigare att vara hemma med familjen / pojkvännen och mysa ist för att hänga i centrum.

det var min åskt det! Nu ska jag fixa mina naglar, jag har slutat bita ! happy.


fuck pluggskiten nu

fyfan vad jag är trött på det här med plugget alltså, fine det börjar gå bra i andra ämnen men då kommer samhället för förstör ALLT, jag har fucking 22 frågor tills imorgon & dom är skit våra fattar inget!!! Men men, är man dum i huvudet så är man väl det. . eller?


meshtaga leek of nancy ajram - me translate



Meshtaga Leek Shoog El Hoa Le Roo7y
  -  jag saknar dig, anden i min själ längtar efter dig
We7yat 3eneek Dabet Ana Roo7y - jag svär vid dina ögon att min själ smälte
Mn Zaman Meshtaga Ana Ashoofak - i ett bra tag, har jag saknat dig
Ya Zaman Erj3ly Bwsoofak - förr i tiden, kom tillbaka till mig med din beskrivning
Meshtaga Leek Shoog El Hoa Le Roo7y - jag saknar dig, anden i min själ längtar efter dig
We7yat 3eneek Dabet Ana Roo7y - jag svär vid dina ögon att min själ smälte
Meshtaga Leek Shoog El Hoa Le Roo7y - jag saknar dig, anden i min själ längtar efter dig
We7yat 3eneek Dabet Ana Roo7y - jag svär vid dina ögon att min själ smälte
Mn Zaman Meshtaga Ana Ashoofak - i ett bra tag, har jag saknat dig
Ya Zaman Erj3ly Bwsoofak - förr i tiden, kom tillbaka till mig med din beskrivning
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - anledningen till att du är borta från mig nu älskling
Meshtaga Leek Shoog El Hoa Le Roo7y - jag saknar dig, anden i min själ längtar efter dig
We7yat 3eneek Dabet Ana Roo7y - jag svär vid dina ögon att min själ smälte
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - anledningen till att du är borta från mig nu älskling
Han 3alia Han 3alia
We R2af 3ala 7aaly - och acceptera mig för den jag är
Leely Taal Leely Taal - nätterna är långa, nätterna är långa
7obak Lahaf 7aaly - din kärlek har fångat mig
Han 3alia Han 3alia
We R2af 3ala 7aaly - och acceptera mig för den jag är
We R2af 3ala 7aaly - nätterna är långa, nätterna är långa
Leely Taal Leely Taal
7obak Lahaf 7aaly
- din kärlek har fångat mig
El 3yoon El Sood - dom svarta ögonen
Walhaana Welhaana - dom är öppna. dom är öppna
Lel Hoaaya Galby - vinden av mitt hjärta
3atshaana 3atshaana - tursten, tursten
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - anledningen till att du är ifrån mig älskling
El Sebab Bo3dak 7abeeby - anledningen till att du är ifrån mig älskling
7abeeby Bo3dak 7abeeby - älskling du är ifrån mig, älskling
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - anledningen till att du är ifrån mig älskling
Ya Gomar Ya Gomar - monen, monen
Sahrana Lel Ghaaly - den är vaken för dom värdefulla
We Soorteaa Sooretaa - och din bild, din bild
Fe Galby We Baaly - är i mitt hjärta och i mina tankar
Ya Gomar Ya Gomar - monen, monen
Sahrana Lel Ghaaly - den är vaken för dom värdefulla
We Soorteaa Sooretaa - och din bild, din bild
Fe Galby We Baaly - är i mitt hjärta och i mina tankar
Mahma Saar Ma Ansa - vad som än händer, kommer jag aldig att glömma
Ayaamak Ayaamak - dina dagar, dina dagar
Wantezer Tarj3 - och jag önskar att du kommer tillbaka till mig
Gharamak Gharamak - din kärlek, din kärlek
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - andledningen till att du är borta från mig älskling
El Sebab Bo3dak 7abeeby - abededingen till att du är borta från mig älskling
7abeeby Bo3dak 7abeeby - älskling andledningen att du är borta från mig, älskling
Wel Sebab Bo3dak 7abeeby - anlednongen till att du är borta från mig älskling.
Lala Lai Lai La La
Lala Lai Lai La La
Lala Lai Lai La La
Da Da Da Da Doooo



godmorgon bitches

hejsan alla super söta läsare, eller rättare sagt godmorgon. Nu sitter jag här nyvaken och sålagom fräsch. Men jag lyssnar på min mobil hittade super gamla låtar typ som "premier love" jessica kommer du ihåg? men iallafall idag blir det en ganska rolig dag tror jag, först ska jag nu fixa till mig lite platta håret och så. Sedan kl 13:00 så ska vi på en husvisning, för vet ni? VI KANSKE SKA KÖPA HUS! eller hyra, men same shit. Tänkte ta bild på huset så ni får se senare. Men iallafall efter det ska jag hem till min pappi och ska vara där i en vecka då tänkte jag dra till med en storstädning & sedan MÅSTE jag göra min läxa, har inte ens börjat. Fick ju nyss ett samtal av älsklingen & han e sjuk igen :O fyfan han e alltid sjuk, bebis då! Hoppas du e frisk på tisdag för så ska du o jag göra något riktigt skojsigt! haha
men nu ska jag dra och fixa mig.
puss


lördagen's sötnos är sara

nu är det dax för dagens sötnos allihopa, dagens sötnos är så mycket som . .
SARA SEILANI



älskling finns inte så mycket att säga om dig.
du är vacker, underbar & du är min utav mina bästavänner.
love u darling

bigsis

var nyss inne på min storesysters blogg och hon har lag in ännu mera pinsamma bilder på mig & henne från tidigare iåren.





jag älskar dig så in i norden mycket storesyster.
alla minnen & och jag har tillsammans kommer INGEN
att kunna uppnå, älskar dig min storesyster.
u and me always!


old piic

hitta lite gamla bilder på mig & sen lite på mig & min storesyster haha xD !




jag & storesyster




jag & storesyster för typ 3-4 år sen :)


ändrade planer

jag har ångrat mig människor, det blir dagens sötnos idag!
vänta så ska ni få se vem det bli, det blir en riktigt SUPRISE!


ingen lördagen's sötnos today, sorry

jag skippar nog lördagen's sötnos, inte för att jag inte tycker att någon är dagens sötnos, men liksom jag har inte orken att tänka ut någon dagens sötnos. Nej men nu sitter jag vid datan och små kollar lite på svenska hjärtan med familjen det är faktiskt en ganska mysig serie.. rekommenderar den verkligen! Men iallafall nu ska jag gå och städa mitt rum nu. Vi hörs senare!


vem vinner tror ni?



vem tror ni vinner idag då?
jag hoppas verkligen på kenza, hennes blogg är verkligen bra!
hon leker inte något utan hon är bara så som hon är!
men det finns kanske en liten risk att kissie vinner, men men!
hoppas på kenza, GO GIRL !


emelie is back on track

hejsan alla, kom nyss hem från älskling. har faktiskt varit en rolig fredags kväll & en sak jag verkligen älskar är att vakna upp hemma hos älsklng, i just love it. Men anyway när jag var påväg hem så står jag och väntar på tåget så får jag smsa av fryad att han ser mig haha, han stod på andra sidan spåret. Men nu så är jag iallafall hemma ska börja städa och packa kläder och sådär. Ska skriva om något roligt idag, men en sak tycker jag inte om just nu och det är att jag inte vet vad jag ska skriva om, liksom det är ju inget roligt att läsa om vad jag har gjort idag och sådär, men lördagen's sötnos kommer ju idag, men lite senare ikväll :)
men nu ska jag kolla runt lite, spela lite café world och nörda framför datan!
men vi hörs senare.

heron idag & nu hemma hos baby

hejsan sötnosar, nu sitter jag hemma hos min älskling, vi kom nyss innanför dörren haha vi har varit i heron på bio me hans syster o hennes kille. Trevligt! Vi såg the ugly truth, den va faktiskt gullig & bra. Men iallafall innan så åt vi på max sen kom ullis in där, jag har inte träffat henne på 100 år fan, nästan 1 år om man ska vara exakt. . men sen när vi kom till heron eller exakt när vi ska gå in så springer felicia fram till mig, min baby hon e alltså. Nej men nu ska jag byta om, bloggar mera imorgon.

förlåt för ja inte skrivit så mycket idag.
puss


inlåst sen sova !

nej nej, nu är det slut spelat tycker jag iallafall, ska dra mig mot tven nu. ska glo på inlåst där levi och deller är med, alltså jag kollade på resprisen när deller kom med klockan va typ halv 1 på natten, jag fick chock, jag ba shiiiiit! vad gör han där? Men men, nu ska jag tagga annars missar jag.
puss & godnatt everyone


spelar café world !

sitter och spelar café world på facebook, neeej jag är inte beroende men det är faktiskt ganska kul!


fixar & trixar

hejsan sötnosar, jag sitter här nu och ska snart hoppa in i duschen. Ska faktiskt inte göra så mycket idag bara ta de lungt och städa & sen packa för imorgon ska jag till min älskling. . jag har faktiskt inte så mycket att säga idag. Är skit trött och vill bara lägga mig i badet & lyssna på musik!
Nu kommer lite bilder på mej som jag tog under veckan :)


jag innan skolfoto! lite ugly sådär.


jag i skolan!


jag & felicia, man ser inte så mkt men men!


nu ska jag lyssna på musiik & sen duscha lite och fixa & trixa!

nu ska jag gå & lägga mig.

hejsan alla söta läsare!
sitter & bloggar med min boyfriend, känner hur min huvudverk blir värre!
nu ska jag gå in och kolla på efterlyst som börjar nu snart, sen efter det blir det bara chilla vid tv.
så detta blir dagens sista inlägg.

" i know that u love me H, but nothing can be the same as before and u know it!.
you will always have a speciall place in my heart, but now are you just as a friend.
"


"Takin' Back My Love" - Enrique Iglesias feat. Ciara

men hejdå alla super snygga läsare

finally home, suck!

kom nyss hem, alltså ursäkta mig men jag HATAR sl och ul alltså. Jag väntade på tåget sen så var det problem med det i tcentralen och sen när jag väl kom fram så var det problem med bussen också! Men min musik räddade mig, idag har vi haft kundpass i skolan, alltså skulle ALDRIG klara mig utan felicia & kimi! haha Efter skolan så åkte jag sällskap med filli in till stan sen träffade jag älskling, vi satte oss i donken och åt glass & pratade. Nu ska jag spela café world, ursäkta mig men jag har blivit lite beroende! Men vi ses senare.


låtar in my ipod right now

tänkte lägga in lite musik som just nu spelas på just min ipod!




me right now!





booring, i need you baby! <3


*

im home bitches! jag har faktiskt varit hemma en stund och ätit och så! Ni vet ju som sagt redan vad jag har gjort idag och sådär, men juste jag lovade ju er mitt schema för denna vecka!

onsdag - skolan ( frisör ) sen träffa älsklingen! *glad*
torsdag - skulle igentligen hitta på nått me babe, hans syster & hennes boyfriend men det blir praktik, sen hem!
fredag - hem till älskling, bio med hans syster och sådär! :)
lördag - hem & sooova :)
söndag - byta vecka till pappi !


& filli skicka bilderna!!! :)


spelaar :)

hejsan everyone. sitter i datasalen nu med filli, vi har typ slutat men vi ska vara kvar & plugga lite, haha PLUGGA! Vi hade nyss prov, jag kände väl att det gick lite sisådär, men hoppas på bra resultat! Vi hade först idrott där jag och filli masserade varandra hähä! Sedan så stressade vi till solna för att äta på max med kimiii :) vi tog lite bilder påvägen tillbaka! Men nu ska spela lite på facebook med något jävla cafe, haha!
love u all


natti natti babe's <3

måste logga nu, men godnatt alla underbara läsare!
I LOVE YOU ALL <3

imorgon får ni min vecka's planer, mycket spännande på G nu!


i love my bigsis !

är galet trött & jag tror faktiskt inte att jag pallar locka håret tills imorgon, det blir nog platång tills imorgon faktiskt haha, har absolut ingen ork för något eller jo en sak " ringa min älskling " honom har jag alltid tid för. Men anyway nu har jag faktiskt varit duktig och pluggat i ungefär 5 timmar, mår illa & är hungrig men ska sova snart!
imorgon är det idrott första lektionen sen har vi prov, huhuhuhu mår illa bara av tanken!


syster, jag finns för dig oavsett vad!
vi alla har svåra tider och din är nu
med kärleken och allt sånt! Men jag finns
alltid alltid alltid för dig storesyster!
mitt egna kött & blod!
I LOVE YOU BIGSIS


PLUGG PLUGG PLUGG

JAG HAR PLUGGAT I 4 TIMMAR NU! HELT DÖÖD I HUVUDET. .
SKA PLUGGA 1 TIMME TILL SEN FÅR DET FAN RÄCKA!
bloggar innan jag loggar.


jag fattar inte ?

jag har en liten fundering kring varför ens ex inte kan vara vän efter dom gjorde slut?
kan det verkligen vara så svårt att bara acceptera att man är vänner och inget mera?
jag vet att det finns minnen som vaknar hos honom/henne men ändå, man måste kunna!
plus att det måste ha blivit något galet i erat förhållande eftersom ni gjorde slut, visst?
men nu är jag lycklig med min älskling & i dont care if you want me back or not! :)


my day

hejsan på er alla, fan idag har det hänt mycket så ska börja med att jag & felicia åt lunch på subway, whohoo ovanligt va? Men efter det så gick vi till skolan och hade samhällkunskap. . jag säger INGA KOMMENTARER om den lektionen alltså, shiit! Efter det så åkte jag och felicia tunnelbana till TCENTRALEN, första gången på evigheter haha, jag vet att vi är sjuka men det får ni leva med! Sen skiljdes vi åt och jag gick mot mitt tåg och sen i jakan så mötte jag min underbara sheila gumman! vi åkte hem tillsammans. Nu är jag ensam hemma med min syster, chillinaatioon! Ska plugga skiten ur mig snart och sen gå och locka mitt hår!
Bloggar senare


GODNATT

ska dra mej mot sängen nu och sätta mej & plugga lite!
vi hörs imorgon innan jag drar till skolan.
godnatt & i love u all


20/6-09, love u until forever baby

Fadi Hamid, jag vet inte vad jag ska börja med att förklara hur mycket jag älskar dig baby, du är verkligen så otroligt fin. Du är den finaste som finns i mitt liv! Jag önskade jag kunde vara med dig varje dag och varje sekund och bara få vara med dig, när du kollar i mina ögon så mår jag as bra och när du säger att du älskar mej så mår jag ännu bättre. Älskling du är den rätta för mig, det är svårt för mig att berätta för dig hur mycket jag älskar dig men det kommer ändå alltid vara så att jag e din och du är min, du är den enda i mitt hjärta som jag skulle kunna offra hela mitt liv för. Älskling alltså shiiit, vissa stunder får jag mina damp då jag bara vill vara med dig och krama dig! Alla minnen jag har med dig kommer alltid vara en glatt och älskat minne i mitt huvud och när jag tänker på dig så leer jag alltid! Herregud, du är mitt allt verkligen och min kärlek till dig är på HÖGSTA NIVÅ!
älskar dig högt på denna jord och kommer aldrig svika dig igen. Du har tagit mitt hjärta älskling och i mitt hjärta står det bara " Fadi Hamid" ! Du kan lita på mej älskling, kommer aldrig lämna dig habibi. Jag vill bara vara med dig.

~ Fadi, jag älskar dig såå mycket baby, du är mitt allt & jag kommer alltid älska dig bebo ~


nu har ni chansen att adda mej på facebook!

är hemma hos mamma nu, är faktiskt as trött! Har pluggat lite medans jag kollade på svenska hjärtan! Det går segt men men tar en bit itaget! Min mamma & syster åkte iväg till mammas jobb för ett tag sen, dom ringde och frågade om mamma kunde jobba så dom åkte. Nu glor jag på one three hill också! Men iallafall nu ska jag väl kolla runt på alla mina kommentarer och sen i facebook.
adda mig gärna där. heter Emelie Nyman!
jag accepterar dom som ser seriösa och bra ut & så klart INGA killar som jag inte känner!


alltid skönt att duscha

ny duschad & fräch. . men jag sitter fortfrande med handduken runt kroppen och fryser ihjäl här alltså! Känner pressen att jag MÅSTE plugga nu efter jag fixat mig.


punkt för punkt

  • DUSCHA
  • RAKA BENEN
  • FIXA MINA ÖGONBRYN
  • PLUGGA
  • PACKA KLÄDER FÖR SKA TILL MAMMI
  • KOLLA PÅ FILM
  • SOVA

det är vad jag tänkte göra idag, om jag pallar & hinner!
puss på rumpan


4 månader sen du lämnade akalla nico, rip !

godmorgon bitches, vaknade för ca 1 timme sen av att erica bombade min lur, eller hon ringde 2 gånger men fan de e mycket för mig iallafall, men efter hon ringde så vaknade jag av sista signalen jag försökte somna om men det gick inte så jag ringde upp henne och vi snackade lite bara sen bara bröts det så jag gick ner o käkade. Nu sitter jag här med min godispåse och min mobil i handen. Fick nyss sms av min kompis meltem, ska skriva till er vad hon skrev;

"igår så blev det 4 månader till vår älskade broder Nicolas jajou garcia, skicka derra sms till alla för och sörja vår ängel. Alla vi älskar och saknar dig älskling :( Vila i frid akallas ängel <33 / Meltem "

jag säger bara, vila i frid nico & hoppas du har det bra där i himlen!


dålig förlorare

ska avsluta den här dagen med att säga godnatt faktiskt. Vi satt och spelade "plump" det är ett kort spel som jag HATAR nu, för jag förlorar hela fucking tiden! helvetes spel säger jag bara! Dom andra fick typ 200 p men jag fick typ 40 p ! Herregud vad jag är dålig alltså. . Men iallafall jag känner att jag börjar bli trött i ögonen och vill bara lägga mig i sängen och sova ut. Hoppas jag får sova ut imorgon iallafall. Men hörru ni ni, ni alla får ha de bäst och sova jätte gott så ses vi alla imorgon, GLÖM INTE ATT SPANA IN MIN BLOGG HELA DAN VARJE DAG!


dagens sötnos

dagens sötnos är . .



fadi hamid, min egen älskling!
han är dagens sötnos för att han bara finns!
jag ska säga en sak till er att utan den här killen skulle jag
inte ens existera. Han får mig att lee och får mig på bra humör!
du ger mig styrkan att fortsätta det här livet älskling.
20 juni 2009 ~ bästa dagen i hela mitt liv <3

älskar dig föralltid baby <3


jalla bye

ska gå ner och umgås lite med familjen nu / gästerna!
nås på mobilen & jag kommer blogga mera senare.
i love u all


kolla in min lillebror gör parkour



Den här videon är min bror ajmal med i !
han håller på med parkour och jag tänker inte förklara
vad det är för något utan ni fattar när ni kollar på filmen.
min bror är han med adidas byxor och är utan tröja
eller han har en vit t-shirt ibland också.
kolla på 2:33 när han hoppas över bänken! FÅR FLIPP!
men han e duktig inte alls keff som han säger.


kommer sverige vinna or not?

känns som om Sverige håller på att förlora den här matchen alltså!


mitt tips till er tjejer som vill ha respekt!

det är så sant, tjejerna som visar för mycket för killar på bilder och dom sänker sig själva och deras respekt, jag förstår inte varför. Vi säger att en tjej vill skicka en bild på sig där hon tror hon e snygg om hon visar halva sina bröst och sen ska tjejen tro att hon ska få killen att gilla henne, jag kan säga till tjejen att den killen som skickar den bilden till kommer kankse gilla dig högst 1 timme, sen när han har fått det han vill, han kommer tagga. Det är bara förstå. Om du nu vill ha en kille som ska visa dig med respekt, du ska visa att du förtjänar respekt!


vad tycker ni om detta?

tjejer som viker ut sig på internet, skickar bilder till killar där om endast har på sig trosor och bh. Tycker ni att det är okej att göra så?


chris brown memories

sitter nu och lyssnar på chris brown's låtar! underbara säger jag bara!
och när jag satt och kollade igenom alla bilder så hittade jag bilder ifrån hans konsert i hovet!
ni ska få se dom också!







den sista bilden är den BÄSTA bilden!


you know i own you bitch

städat klart nu och jag sitter här och dricker cola, ska nog tvätta håret snart och sen fixa mig lite har INGET att göra haha. Jag sitter och snackar med en jätte gullig tjej i msn, hon är verkligen as gullig. Hon bor i hovsjö där min baby bor och hon känner typ hans kompisar och allt, nej men hon e söt! she reads my blogg also!
men iallafall nu ska jag tvätta mitt hår och sen fixa det sen ska jag fixa mat till mej! MUUMS



avsluta med en liten bild på lilla mig :)


music is my drog

kom nyss hem från rissne/södertälje. Vi skulle ju igentligen besikta bilen idag, men så blev det inte, i dont know why. Men idag får vi lite gäster så jag ska städa hela övernåningen, badrummet, hallen, trappan EVERYTHING! Efter det så ska jag se om jag hinner gå in och duscha sen fixa mig lite och sådär. Tar bilder sen och lägger in!
Nu ska jag kolla runt lite efter muusik sen ska jag sätta på BASEN och duunka dancehall medans ja städar, I LOVE IT!
men ni får ha de bäääst sötnosar


och nu är inte min älskling här längre, saknar honom skiiiit mycket ;(
love uu darling <3


SHULULULU :)

hejsan alla, sitter med älsklingen hemma hos mig nu, ska in och duscha nu snart sen ska jag titta på tv och bara ta de lungt. Imorgon ska jag typ upp klockan 8, shiiiiiit på en lördag haha! Vi ska till rissne med pappa och besikta hans bil, han e skit stolt att han sköpt en ny bil. Men anyway efter det så ska vi åka och lämna fadi i södertälje, sen ska jag hem igen och farbror benke kommer imorgon! YEEEEEEEEAH!!!!
men nu ska jag duscha och fadi ska fixa mitt internet jag skiter i, han måste fixa den!
men bloggar imorgon innnan vi åker till rissne/södertälje.
PUSS & KRAM


~ I LOVE U



~ JAG ÄLSKAR DIG


school

sitter i skolan nu, vi håller på med debatt artiklar men jag är i pincip klar alltså. Idag så kommer baby hem till mig, som ni läste i förra inlägget så sov jag hemma hos honom i natt. myspys. Men anyway min lärare kommer nog tillbaka snart så det här får bli ett litet kort inlägg idag. Ska försöka blogga mera ikväll eller senare. Idag har vi herrdesign sen. Vet inte om jag orkar.
Nu kom min lärare, så bye bye!


JAG ÄR I HOVSJÖÖ

hejsan alla, nu är jag i hovsjö hos min kille IGEN! Idag hade jag praktik i enköping det var faktiskt ganska roligt sen direkt efter de så åkte jag till södertälje och mötte älsklingen. Nu ska vi äta mat och jag tror sinan ska komma hit sen bassam också tror jag!

puss


. . . .

MÅR BAJS, FRÅGA INTE ENS VARFÖR!
GODNATT


bästa låten



den här låten gick jag o h runt och sjöng på idag! HAHA


'

stand up for your belives, always tell the truth.. people maybe don't like it but.. they will appreciate it


chill daaay

kom nyss hem från skolan/stan. I skolan så hade vi permanent-test, det gick as bra tror jag iallafall, första gången jag hann med att rulla allt på en hel timme, IM THE BEST! Men iallafall efter det så hade vi skolfoto hahaha, fyyyfaaan säger ja bara vad jag såg ut. ska ta bild sen och visa er. HHAHAHAH !
men iallafall sen efter skolan så åkte jag in till stan och så, träffade H en stund och sen så åkte jag hem
imorgon ska jag till älsklingen, ska sova där! LOVE IT!
men nu ska jag duscha, städa och sen faktiskt lägga mig & glo på tv.
LOVE U ALL


BILDERNA





DET GICK, NU MÅSTE JAG SPRINGA!


GOD MORGON SUNSHINE

god morgon, ser ni vad duktig jag är. nu är jag färdig fixad och klar för skolan. . men pigg det är jag INTE! Jag gick upp klockan 05:30 och började sminka mig och så sen så tog jag bara på mej några kläder ( håller på att lägga in bilder i datan på dagens "outfit" så ni blir nöjda någon gång! :)
idag är det skolfoto som gäller för mig & permanentrullning på 1 timme, önska mig lycka till! IN MY ASS att jag kommer klara det säger jag bara. . men men! Fucck va seg data jag har alltså, ladda ner bilder tar typ en livstid på den här datorn! Men nu är dom klara ska bara lägga in dom i bloggen nu, sen springa till bussen.
puss & kram

okej nej får damp på den här datorn, lägger din dom senare när jag kommer hem!
ska även ta mera foton idag!
men vi ses sen.


GODNATT

nu är det dax att gå och lägga sig i sängen & snacka vidare med min älskling!
bloggar imorgon innan jag drar till bussen OM JAG INTE ÄR FÖR MORGON TRÖTT!


nu nu nu ska jag duscha!

shiiiit, jag har inte gått och duschat ännu. . lite grejer kom imellan alltså, först tänkte jag bara käka lite så jag inte skulle dö av hunger i duschen, sen kmr pappa hem & sen ringde mamma mig och jag & hon snackade i tele i typ 20 min, men iallafall NUUUUUUUUUUU ska jag gå in i duschen!
bloggar senare


ett liv utan dig är inte ens värt att tänka på, du får mig alltid att lee baby!
you make my heart spinn, LOVE YOU


my day in words

hade ställt klockan på halv 8 imorse, men jag gick inte upp fören halv 9! Det var skit mysigt att ligga och mysa med älsklingen, älskar att ligga och mysa med honom just på morgonen alltså. Men sen så fixade vi oss och sådär sen gick vi till bussen. I skolan så hade vi typ genomgång om "gymnasiemässan" vi ska ju hålla en show där, ni får se den om ni kommer dit. . berättar lite mera för er sen vad den handlar om och sådär. Men iallafall nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa i rummet, äta lite sen snacka med baby & sen ska jag även sova om jag hinner haha! jag har skolfoto imorgon, HATA!!
men iallafall bloggar senare.
love u all


frågor & svar

Postat av: threse

fin blogg du har, vilken skola går du i?

svar; tack så mycket! jag går i st:martins gymnasium i sunbyberg ( solna ) 

Postat av: .

jag läser din blogg nästan varje dag!. . skit bra
jag brukar se dig i södertälje ibland, är du där mycket och vad gör du där?
puss & kram

svar; roligt att höra att man har någon trogen läsare iallafall! :)
haha aadu, jag är där nästan varje vecka för att min pojkvän bor där
så det blir väl att man åker dit iallafall, hälsa nästa gång kankse?
 

Postat av: dari

varför e så svårt med kärlken ??

svar; dari bror, de e inte så svårt med kärlek, den kommer när den kommer!

Postat av:

hur länge har du & din kille varit ett par?
söta är ni iallafall

svar; i lite mera än 4 månader, thanks!

Postat av: eruca

va gör dig mest lycklig i ditt liv? och varför är kärlek så komplerserad? lovee

svar; det som gör mig mest lycklig är mina vänner ( du är en av dom babe ) sen så min kille & min familj! Gumman kärlek är inte kompicerat de e bara det att den kommer när den kommer. LOVE U <3

Postat av: Gökce Ebru

- hur länge har du bloggat? : P

svar; oj svår fråga, länge faktiskt ett år kankse. bloggade ju först med min kusin sen en egen blogg!

Postat av: från iranien i norsborg

vem är din störsa kärlek

svar; man ska aldrig säga att man träffat sin största kärlek när man bara är 17 år, men just nu är det min älskling fadi som är den största!

Postat av: gayen från örebro

vad tycker du om bögar, har du några vänner som e bögar? din blogg e as fin

svar; I LOVE THEM!!!! ärligt dom är skit sköna, oftast skit ball stil och allt! njaa, nej men vet folk som är! thaanks!

Postat av: Linda

varför bloggar du ?
Hur många läsare per dag ?
vad gör du på fritiden ?
hur gammal e du

svar; jag bloggar för att få ett tillfälle att skriva av mig!
jag har ungefär 260 läsare varje dag om inte mera, men absolut inte mindre! :)
jag är med mina vänner, min kille & familjen och får inte glömma skolan :)
haha har nyss fyllt 17
 

Postat av: emma

hur kom du på att börja blogga ?

svar; min kusin kom på ideén så jag hängde på henne liksom :)

Postat av: vendela

vart bor du & vad vill du blir när du blir stor?

svar; bålsta hmm, jag vet inte ännu faktiskt helt säkert :)

Postat av: hannah

hur gammal var du när du förlorade din oskuld

svar; PRIVAT LIV!!!!

Postat av: melissa jakob

nämn 3 av dina bästa tjejkompisar? :)
super fin blogg försten,

svar; mina 3 bästa tjejkompis, jadu! hmm, det är nog felicia, erica och sen så den 3 är det alla dom andra underbara tjejerna jag har! TACK SÅ MKT <3

Postat av: camillia

hur gammal e din kille & hur länge har ni varit tsm?

svar; kolla mina andra svar

Postat av: amira

du är sjukt vacker. .
hur sminkar du dig & vad gör du med ditt hår varje dag?
finaste tjejen


svar; taaack så mkt!
hmm, jag gör inget speciellt & jag orkar inte skriva allt jag gör när jag sminkar mej just nu, men kanske kan kontakta mej på något sätt och sen så kan jag förklara där :)
tack så hemskt mkt
 

Postat av: tania

vad lyssnar du på för muusik?

svar; allt förutom rock!

Postat av: katja

vilket land e du ifrån? :) du ser ut att vara serb eller typ från egypten eller irak. . fint hår.

svar; sverige.. . haha nej nje, måga säger de men jag e faktiskt svensk! tack

Postat av: h

vem umgås du med mest? har du några du hatar?

svar; min kille & felicia i skolan :) nopp i love all people, nej men ordet hatar är lite väl, men de finns folk jag inte tkr om :)

Postat av: h

glömde fråga en sak, brukar du anväda typ peaeller msn eller något?

svar; yes i doo

Postat av: anna

hejsan, spanar in din blogg ganska så ofta. så ofta jag har tid det vill säga.
du har verkligen flyt i bloggen
hur många läsare har du per dag?
hur kommer du på allt att skriva om?
hur många inlägg skriver du per dag?
kram anna


svar; tack så mkt!
jag har ungefär 200-300 läsare
jag tar inspiration av andra & av vad folk snackar om i tåget, i skolan och så !
hmmm 5-6 kankse om ja inte e upptagen 

Postat av: farosh

jalla syster, finaste bloggen walla!
men en fråga. .
har du slutat hinka lr?


svar; aha farosh visste inte du läste min blogg, hahaha!
tack! jaa, jag har kille nu, pallar inte me hink o grejer

Postat av: undrade läsare

vad tycker du om kissie & kenza och om amir du vet gaybloggen? :)

svar; 1. kissie hon framställer sig riktigt jävla dum i sin blogg, men jag såg henne i the voice hon e nog mera jordnära i verkligheten än i bloggen!
2. kenza, hon e skit bra bloggerska verkligen as grym!
3. amir, han e sig själv och bryr sig inte om vad andra tycker, i like! 

Postat av: Sara

hur blev du och fadi tillsammans ? :) <3

svar; lång historia, haha! genom vänner

Postat av: Jessica

SNYGGING! när har du tid att träffa mig så att de finns en chans att prata ostört only you and me (a)? =):P

svar; vi ska ses i promise youu, måste hitta en tid bara! :) <3<3


FRÅGESTUND


NU ÄR DET DAGS FÖR FRÅGESTUND, SVARAR PÅ ALLA FRÅGOR NÄR JAG MINST FÅTT 30 - 40 FRÅGOR!


uppsala idag

kom nyss hem från uppsala med mami & hennes kille. Vi var på en loppis i fyrisparken sen så gick vi runt och kollade lite. Jag känner hur mitt humör svänger upp och ner, har fått min fuckade mens nu! Fine jag är glad för nu slipper jag springa runt och vara orolig, men samtidigt det äckligt jobbigt att ha mens. . men anyway. Åt nyss mat, vi satt och snackade om resor, vill verkligen inte vara här i sverige längre, fucking kallt. Liksom jag anväder vinterjacka i oktober. haha!
Nu ska jag ta en dusch sen ska jag städa rummet bara!
skriver senare. . PUSS


muuuusic!!!



bästa låten, man blir skir pigg utav den!


GODNATT

ska dra & ringa erica nu, sen sova!
bloggar imorgon
godnatt


LÖRDAGENS SÖTNOS ÄR . .

idag är det lördag mina vänner, det betyder "lördagens sötnos" . .

LÖRDAGENS SÖTNOS ÄR. .

erica älskling, du är mitt kött & blod
jag kommer alltid älska dig!
och oroa dig inte kmr aldrig svika dig
heller! GRATTIS DU ÄR LÖRDAGENS SÖTNOS


fixade & trixade med min syster inför en fest

som ni läste där nere så ska ju min syster på rockfest och jag fixade henne & med många om och men så blev det ändå ganska bra. jag gjorde massor med grejer på henne! Men hon är inte så van med att ha så mkt smink men det gick iallafall.



FÖRE


EFTER


jag tycker iallafall att hon blev riktigt snygg! that's my sister!


hahahahahahaha roligt

loggade nyss in på min gamla msn & en kille skrev till mej

SHABBE; :)
SHABBE; vad gör du?
SHABBE; jag har saknat dig
JAG; inget sj?
SHABBE; hur gammal är du?
JAG; jag är 92a, why?
SHABBE; DU SA ATT DU VA 91? varför ljög du
JAG; shiit, det var minst 1000 fucking år en vi snackade
SHABBE; lögnare.
JAG; haha okej, undra vem som är lögnare av oss två om man ser tillbaka i tiden.

haha shiiit, killar är verkligen patetiska, jag loggade in på min gamla msn för att ge min nya till två tjejkompisar som inte hade den nya sen skriver idioten. HAHA!
vem har inte ljugit om sin ålder nån gång, pallade verkligen inte den snbben!

nu ska jag fixa min syster till hon ska på rockfest! ska göra henne riktigt sexiiiiii :)

do you really miss me?

you make me confused when you came back and say that you miss me


fjortisar, whatafuck är det?

fjortisar, vad är det för något. . själv vet jag absolut inte men iallafall jag tycker att playahead har blivit största fjortis/porr sidan. . kolla på tjejerna som lägger in bilder på sina bröst & sin rumpa och sitt översminkade face! ursäkta men det är INTE fint.
Jag var nyss inne i playahead och kollade sen hade en tjej laddat upp dom här två bilderna -.-


okej, seriöst hon är typ 14 år och använder fan mera smink än vad jag gör på 1 år!
sen det här med att måla sig som en katt, wahtafuck är det bra för?
du är inte snygg om du nu tror det! absolut inte, duu ser ut som jag vet inte vad.
anyway, förstår inte! FETT FULT


photos of me and the beatiful people

nu kommer bilderna från imorse!


älskling & systeryster


systeryster & älskling


älskling & jag

orkar faktiskt inte lägga in dom andra, ahaha dom blev ändåå fula hahah<3


i miss ma baby

goddag, som ni ser har jag inte uppdaterat så mycket eftersom jag har haft ufullt upp haha!
men igår så kom ju älskling till mig, vi hade de skit mysigt vi åt middag, umgicks och allt! känns verkligen as bra med honom, vi kan verkligen snacka om ALLT! men nu så kom vi hem från bålsta / bro. . vi fikade i bålsta & jag köpte skor, ni får se dom senare. sen åkte vi hem till min farmor och åt ännu mera! haha
but anyway. . nu ska jag lägga in lite bilder i datan på mej, syster & fadi hahaha :)
bloggar mera senare.


tacos time

kom nyss hem från skolan, idag så hade vi kundpass om man ska säga så, jag klippte fadi. sen åkte vi hem och nu ska vi käka tacos eller hur det nu stavas. faktiskt så älskar jag dig fadi mycket fast du e dum mot mej :) . Nej men nu ska vi käka tacos!
puss på era rumpor


GODNATT

ska sova nu & glo på inlåst innan jag sover, fredag imorgon ska ha herrdesign ska klippa någon, vet inte vem än! det är knas.
men godnatt alla vi hörs imorgon sötnosar


bilden på mig & rita

sitter & chattar med älskling oo sen rita, ska snart dra och städa och sen kolla på inlåst, ska skriva ett inlägg sen vad det handla om ifall ni inte vet det. Men nu ska jag lägga in bilden som rita skickade nyss, jävla gullunge!


min prinskorv!

juste har ju inte sagt att min älskade vän felicia har kommit hem nu ifrån gran canaria, nu får jag äntligen träffa henne efter 2 HELA VECKOR! 

 


1 oktober

idag hade jag praktik, det var ganska lungt tvättade några kunders hår och sen tog det lungt. Fick skjuts hem så jag slapp åka bussen hem och så. Men när jag kom hem så städade jag rummet lite med min syster, ni får se några bilder på hur det var haha! Nu ska jag fortsätta städa och sen städa ännu mera. Sedan ska jag kolla på inlåst det nya programmet på 4an, jag vet inte när det börjar men vill se vissa personer som är med där. haha


min syster i MIN underbara säng


min syster igen, provar mitt smink


min syster i min säng & mitt stökiga rum. .


okej, fråga mig INTE!!


tänkte avsluta med en bild på mig & syster!


RSS 2.0