NYBLOGG!

Hej snyggingar!

jag har en nyhet att berätta för er!
jag kommer inte blogga på denna bloggen mera men kommer dock ha kvar denna! Men jag kommer att börja blogga på
http://masria.blogg.se med min älskade fru angiie! Så besök gärna den istället!
PUSS


svek är inget en äkta vän ska utföra!



Jag har tänkt och tänkt, förut visste jag absolut inte vilka av mina vänner som var sanna och vilka som var falska! Jag trodde alla mina såkallade "vänner" var äkta och inte svek mej och hit och dit, men jag hade tydligen fel! Nu på senaste tiden vet jag vilka av mina vänner som är sanna och inte snackar skit bakom min rygg eller inte vad jag vet iallafall! Men som tur är så är alla falska nu borta från mitt hjärta och det är så skönt, man mår så mycket bätttre! Ska absolut inte nämna några namn eller något, för ni som har behandlat mig falskt genom att ta eran fucking kille före sina vänner och snackat skit till mina vänner, ni kan bara gå och slänga er i väggen för ni är inte ens värda att spotta på!

Har ni någongång blivit sviken av en väldigt nära vän?! & vad gjorde ni då?!


jag är lik spöket caspter, tack syrran!

Hej läsare!

hoppas alla ni som går i skolan har kommit hem och ni som fortfarande har sommarlov " som mig " att ni har vaknat upp! Jag har kollat på en film som heter " ett hål i mitt hjärta " en HEMSK film, ush! Sedan har jag gjort sallad och lyssnat på musik högt här hemma med min lillesyster!

haha min syster är så gullig, hon ba; emelie du är lik spöket casper! HAHA.. han är faktiskt ganska gullig om man tänker efter faktiskt!


godmorgon

Godmorgon mina söta älsklingar!

hoppas ni har sovit gott?! Själv har jag sovit gott men såg ut som ett helvete i morse när jag vaknade, ni vet man orkar inte borsta håret innan man sover och det står åt ALLA HÅLL OCH KANTER! Så var mitt hår imorse.

dagens planer ser ut såhär, jag ska städa, göra sallad, duscha och fixa lite smått inför skolan på torsdag! Imorgon kommer älsklingen till mej hoppas jag, vill bara ligga och mysa med honom, det är det bästa som finns!



godnatt / känner mig hängig

Godnatt snyggingar, vi hörs mera imorgon! Känner mig lite hängig idag, så hoppas jag mår bättre imorgon när jag fått min skönhetssömn! Puss


kort inlägg om inget!

Hej bäääbbiiissääär!

idag har jag varit super glad hela dagen, men nu vet jag inte vad som har hänt med mig. mitt humör bara gick från 1000 till 0 på tre sekunder! Men nu ska jag kolla runt lite i facebook & sedan in och dansa lite i mitt rum hade jag tänkt mig!

Bye!


jag var superglad fram tills jag fick veta detta!

Hello mina underbara läsare!
Hoppas ni mår super bra, idag är jag glad, jag har sprungit runt och hoppat och lyssnat på musik hela dagen, mys! Men fram tills nu, när en av mina läsare skrev att Sakineh ni vet, den tjejen i Iran som är utpekad för att ha varit otrogen och ska stenkastas skrev till mej att hon har fått domen nu att hon SKA stenkastas!

VI ÄR OROLIGA FÖR NYA ÅTAL! så skriver aftonbladet idag!

dom är rädda att Sakineh ska få ett nytt åtal för att hon har pratat med media och då kan det blir värre! Dom tror även att hennes advokat kommer dömas också! Hennes förra försvarsadvokat var tvungen att fly från Iran! Åhh jag blir så jävla arg, vad tänker folk med?! Jag vill spy på folk som behandlar andra människor på detta sätt, vad har Sakineh gjort för att förtjäna stenkastning av andra människor som inte ens har med saken att göra?! Plus hon har säkert inte ens varit otrogen! Bara något männen i byn/samhället tror! Jag blir så jävla arg.. och om jag var Sakineh försvarsadvokat skulle jag fanimej ha stått vid hennes sida dag och natt och krigat för kvinnans rätt när det gäller sånna här saker! + om jag blev dömd till döden skulle jag inte ångra det en sekund!
Jag blir så jävla förbannad bara, hur fan kan man ens gå till domstol om en har varit otrogen, lös problemen själva!

Mahombi - bumby ride


godmorgon

Godmorgon sunshines, utan någon sol idag :/
jag vaknade av att älsklingen ringde mej, sötnos! Iallafall nu ska jag gå ner och käka något & sedan ska jag städa lite här uppe på övervåningen osv + packa kläder och sånt jag måste ha med mig till skolan på torsdag eftersom jag ska till mamma nu och så!
vad ska ni göra denna söndag?


i like this pic alot

DIN RÖST BETYDER ALLT!

rädda henne från att bli stenad till döds!
klicka här för att ge ditt namn för att stoppa steningen mot Sakhieh!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7639187.ab

tamer 7osny is my man!

hej snyggingar!
förlåt för dålig update idag men besökarna har varit på topp som vanligt, tack sötisar! Men vart fan är kommentarerna?! Iallafall idag har jag bara tagit det lungt, rökt sisha " egyptiska ordet för vattenpipa" och varit med familjen sådär, det var mysigt! Sedan har jag suttit vid datan och ruttnat, bajs!
hoppas iallafall ni har haft en super duper mysig lördag!
en bild på den absolut snyggaste egyptiern & min man!

kräftor i mängder!

snyggingar, vad gör ni?!
jag har nyss ätit kräftor, ville bara säga det! ^^

willy's nästa & sedan kräftor

Nu ska jag sätta på mig mjukisbyxor och ett linne och bara sätta upp håret och åka till willy's med pappa, anna & lena! Och ikväll ska jag äta kräftor, yuummii!

vi hörs senare babe's

i natt inträffade det hemska!

Godmorgon snyggisar!
fyfan i natt när jag skulle sova inträffade det hemska! :(
som säkert alla ni vet så HATAR jag getingar, fyfan! Men iallafall, jag gick in i mitt rum och skulle byta om och så, sen hör jag något surra, jag får flipp! Sen vänder jag mig om och geting jäveln flyger rakt in i mitt öga! Tur att jag blundade!! Sen gick jag och väkte syrran sen började jakten på getingar, men vi gav upp och tog våra täcken och gick ner till soffan och sov där. Jag vaknade nyss typ och åt lite och nu sitter jag här, haha jag vaknade halv 10 på en lördag, not normal!
vad ska ni göra idag?!

kärlek ♥

jag älskar dig syster

kortspel med pappa&lena

Nu ska jag dra och spela kort med pappa & lena, mera update när jag är tillbaka!

text & sång till min älskling ♥

Jag älskar dig så mycket Fadi ♥
Tiden med dig har varit helt perfekt & jag ångrar mycket jag gjort mot dig som sårat dig men vi har kämpat oss upp igen och våran kärlek har blivit så stark nu så INGEN kan stoppa oss, absolut ingen! Du är min andra halva och min bästa vän & världens bästa pojkvän! Kommer alltid älska dig, du är perfekt och helt bäst!
låten får mig att tänka på dig min köttbulle!

fredag

bajs update jag vet, förlåt!
nu ska det bli bättring, jag lovar er! Jag har nyss ätit wook med pappa & lena och nu ska jag sitta här och lyssna på lite musik och sedan blir det väl kort spel eller bara chilla vid datorn!
vad ska ni göra denna fredag då?

serie & nu ska vi se tekken, wiiho

Heey!

hur mår ni idag?! Jag och älsklingen kollade på nyss på bab al hara tillsammans, nu ska han göra mat till sig som han ska ha med sig imorgon till jobbet, så sööt! Sedan ska vi kolla på film, tekken!

hörs imorgon, puss


boring / bloggtips

märks det att jag har boring eller, jag sitter o spelar det spelet jag köpte till min pojkvän på hans födelsedag det där left 4 death, im so fucking bored!




tänkte även passa på att rekommendera en skit bra blogg till er!
http://locitas.blogg.se/ 


jag har världens bästa mamma

gick nyss in på melissas blogg och hittade denna söta text, jag älskar den!

4år: Mamma kan allt!
8år: Mamma kan mycket
12år: Min mamma kan faktiskt inte allt!
14 år: Mamma fattar ingenting!
16år: Mamma är hopplös!
18år: Hon där? Hon har gått ut på datum!
25år: Mamma kanske vet lite om detta!
35år: Innan vi bestämmer oss, frågar vi mamma!
45år: Undra vad mamma tycker om ... detta!
75år: Jag önskar att... jag kunde ......fråga mamma om detta!

Kopiera detta om du har/haft världens bästa mamma ♥


me & min underbara mamma!


min gårdag / bab al hara

Förlåt för sugig update men igår mådde jag verkligen bajs. Nu mår jag en aning bättre, i hope! Nu ska jag berätta vad jag gjorde igår! Allt började med att jag skulle vänta på älsklingen i södertälje c typ i 1 timme tills han slutade jobba för vi trodde mona var ute så jag skulle inte komma in, jag satt där och plågades av min hals o huvud, sen får jag sms av söta MONAYA! ( mona ) hon ba: KOM HEM TIDIGARE, JAG E ENSAM! jag tog första bästa bussen hem till mona och satt där och snackade skit och drack varm choklad, mums! Efter det så åt vi amam och sen så satt vi och kollade på bab al hara typ hela kvällen, nej men från 21:00 till 22:00 efter det så kollade jag och mona på andra arabiska serier

mina söta läsare kankse inte vet vad " bab al hara " är för någåt, ska jag förklara?
Bab al hara är en väldigt populär serie i arabländer eller bland araber i alla länder, men bab al hara är en serie som dom visar under ramdan oftast och det är en serie som utspelar sig i syrien och hur dom levde där, den e ganska rolig faktikst! hihi



sök gärna på youtube också om ni vill se några klipp!

nej men nu ska jag äta frulle och sen ska jag sitta här och ruttna och vänta på att mona o fadi kommer hem, båda liksom lämnade mej här, snyft!


dålig update idag

sorry för bad update, ska sova nu! svarar på kommentarer imorgon och lovar att blogga mera.
puss


stress stress

Nu stänger jag av datorn, måste packa det sista jag ska ha med mig ( JAG GLÖMMER ALLTID NÅGOT ) men idag ska jag tänka på allt, my ass! Känner även att jag börjar bli lite sick, oh no och skolan börjar snart, får tänka på hur jag igentligen mår faktiskt. Men nu ska jag stressa lite till!

godmorgon snuttisar!

Godmorgon snuttisar!
vaknade för exakt 10 minuter sedan, jag har lite stress nu eftersom jag ska ta bussen halv 12 och, jag ska hem till min älskling! wiihooo måste även packa och allt sånt också så. Men jag tänker göra mera update senare när jag kommer hem till honom, okej?!
bjuder på en bild på mig o lillen när vi var i egypten!

sista inlägget för idag! / världens finaste låt

Orkar inte sitta vid datan längre, nu ska jag stänga av den och gå ner och äta!
lyssna på låten, man får rysningar och gåshud!

DEBATT DAX!

Dagens tema är " fjortisar & emo's "
jag tycker att det är ett ganska laddat ämne bland ungdomar, fördomar hit och fördomar dit. Vad tycker fjortisar & emo's om varandra igentligen?! Kom igen, debattera som aldrig förr!

ska införa en ny kategori vid namn "debatt dax "

denna bild ska även representera denna kategori, så när ni ser denna bild i ett inlägg är det bara att börja debattera med varandra eller helt enkelt bara skriva vad ni tycker om ämnet jag valt, good luck!

mini update

Nu ska jag slinga min systers hår, återkommer när vi är klara!

mätt som en plätt. HAHa

Hejsan sötnosar!
hoppas ni alla mår super bra, själv mår jag helt okej, har nyss ätit middag och så, nu ska jag chilla vid datorn tills våran inneboende fredik kommer för då måste jag stänga av datorn, suck! Imorgon ska jag till min älskling, ska bli mys med tanke på att skolan börjar snart och det här är typ sista veckan vi kan vara med varandra så intensivt vi har varit med varandra denna sommar, kommer sakna honom när han flyttar!
nu ska jag svara på kommentarer snyggingar!
älsklingen & jag när vi firade 1 år i juni.. ser uppblåst ut på denna bild men försöker få igång vattenpipan!

städtime right now!

God förmiddag finisar!

nu ska jag börja fixa och trixa här, det ska bli som ett nytt hus, wihoo! Ska även sätta på musik på högsta volym så det blir nice bajs! Vi hörs senare snyggingar! I know u love me

snabbt inlägg!

Godmorgon snyggingar!
vaknade kl 11 typ av att min älskade söta pojkvän anklagar mig för att ha tagit sönder hans hörlurar, whoot?! Men nu sitter jag här iallafall, idag måste jag fixa massor med saker här, ska städa, tvätta lite kläder osv! En hemmafru dag.
ps. jessica om du läser detta, förlåt om jag inte hört av mig, haft fullt.. men vi kan ses kanske i slutet av denna vecka? Kram på dig!

NEJ, VI ÄR ALDRIG NORMALA!

vill slänga in lite kärlek till denna vackra tjej, felicia!

ett litet fint inlägg såhär!

Hej snyggingar!
sitter och lyssnar på världens bästa arabiska låt med mustafa amar, ska slänga in den här under sen men den e otroligt skön! Tack för alla söta kommentarer jag har fått idag, ska svara på dom jag inte hunnit med ännu! Ska försöka hinna om ett tag! Iallafall idag har det bara varit en lugn dag som ni säkert vet, för söndagar är alltid lugna för the queen om det inte är något speciellt som händer..
Vill bara säga " TYCKER SYND OM ALLA ER SOM BÖRJAR SKOLAN IMORGON " jag lider verkligen med er, ush! Tur att jag börjar den 26 augusti kl 10:00 så det är ganska chill ändå..

här är låten jag snackade om, hur skön som helst!


till alla er som kör CS

denna video är till alla er som spelar counter strike " CS " ifrån mej!
dålig humor i know, men har tråkigt!

Egyptiskflagga!

jag ska ge er ett tips, för er som inte kan åka till egypten för att köpa deras flagga så finns det en as bra hemsida man kan beställa hem en flagga för endast 99 kr! Jätte bra och jätte biligt! Balash " gratis " på arabiska.
<a href="http://www.flagga24.seegypten/egyptens-flagga-141">Köp Egyptens flagga - snabb leverans och bra pris!</a>
klicka på denna och kom direkt till hemsidan!

babysis!

jag älskar dig min tönt, du lyser upp mina dagar även fast vi bråkar!
du lyser upp dom med ditt oranga hår, haha! LOVE YOU BABY

little bit engelska and swedish haha!

im in my daddy's flace now, i think im going to take a shower and then wait for my boyfriend to call me! But he never calls me, why? :(
fuck jag super på engeliska men jag försöker iallafall, nu ska jag chilla här en stund och sedan så ska jag tagga in i duschen hade jag tänkt mig och sedan städa mitt rum lite som ser ut som hej kom och hjälp mig! Men vi hörs senare snyggingar! :)

GRATTIS HELIN!


grattis på födelsedagen Helin Mahmis! Hoppas du får en underbar dag hjärtat!


lite om thevoice & godmorgon

Godmorgon!

är ganska pigg idag, det blev inte så sent som jag trodde igår vilket är skönt! Igår tyckte jag iallafall att kvällen blev lyckad, det var ganska bra musik fast dock samma som förra året typ, ett minus! men det var skön stämmning och träffade många av mina vänner som jag saknat mycket! Men idag blir det en as lugn dag med massor med mys och pys haha! Ska hem till pappsen om någon timme eller så och innan dess tror jag att jag ska duscha! Men vi hörs senare. PUSS


godmorgon / grattis soso habibiti

Godmorgon finisar!

vaknade kl 09:00 av sms från min pojkvän, blev PAFF för han brukar vakna runt 1 - 2 på dagen liksom! whaat! Men jag somnade om och vaknade runt 12:30 av att min syster slänger sig i min säng och börjar snacka, bajsunge! Men snart ska jag fixa mig, ska slänga på mig några fina kläder och sedan fixa håret o sminket osv sen drar man till the voice med syster och dom andra, hoppas det blir roligt! Om ni ser mig där, det är bara komma fram och hälsa!





Grattis min älskade Soso på födelsedagen, hoppas du får en super bra dag hayato!


dagens sista inlägg. PUSS

HejsanSvejsan mina små babe's!

nu ska jag försöka dra mej mot sängen och chilla lite där och kolla på tv, ni vet en riktig chillination! Imorgon ska jag sova ut så jag är pigg på kvällen imorgon. Fick nyss veta att festivalen håller på 19-22 så det är en hyffsad tid iallafall. Men nu ska jag sleepa, vi ses imorgon när jag vaknat till liv!



SOV SÅ GOTT SNYGGINGAR!


rösta på mig hos soffiiaaa.blogg.se

Hejsan små grisar!

jag vill att ni ska göra mej en tjänst, om ni älskar mej verkligen?! 
http://soffiiaaa.blogg.se/2010/august/veckansblogg-finalister.html#comment
klicka på denna och rösta på mej, ni skulle göra mig så glad, please! Kommer länka dom flesta som röstar på mej, alltså ni som har blogg!



nog med bloggtävlingar och så, nu ska jag prata lite om vad jag har gjort idag, jag har käkat mej mätt, kollat på tv, duschat, spelat kort och försöka röka nergile! Nu ska jag snart lägga mej i sängen och kolla på någon film som finns på tv och så, ska bli mys tycker jag! Imorron är de the voice konserten i kungsan, någon som vet när den börjar?! HAHA noll koll på läget här alltså!


en bild från i vintras på mej o älsklingen, ser ut som om jag våldtar honom!


detta gjorde min dag idag!

ååh jag är så glad super glad! Gick nyss in på en hemsida som jag är medlem på och där hade min älskade syster skrivit världens finaste text till mig, och jag fick direkt ett leende på mina läppar! åååh angelica du är såå fucking underbar baby!

såhär skrev hon : " Har några saker att säga till dig. Dom kommer här: Du låter aldrig en person stå upp och kriga själv, du krigar för båda två, och du vet att jag gör detsamma för dig och så mycket, mycket mer. När ditt hjärta gråter, så kommer jag finnas där. När dina ögon är gråtfärdiga, så kommer jag finnas där. När du känner att kroppen gör ont och att du inte orkar mer, så ska jag finnas där. När du har något och säga som är viktigt/oviktigt, så ska jag ändå finnas där för dig och lyssna till slutet. Om jag kunde köpa dig världen, så skulle jag köpa dig den och ge dig den i handen. Du är värd så mycket mer än det, jag svär på mitt hjärta. Det finns inte en som du, det finns bara en av du och du är den riktiga Ems. Jag finns här för dig tills mitt hjärta slutar slå. Tro aldrig att du är ensam i livet när allt känns fel. Tror du så, så är det fel. Jag finns med dig överallt, även i himlen. Jag kommer alltid vaka över dig, överallt. Föralltid. "

tack för texten kära syster, du är värd guld och allt fint på jorden! Massor med kärlek till dig!


ska proppa i mig mat, yuuummiii

Hejsan sötnosar!
Hur mår ni idag?! Själv mår jag prima ballerina!

nu är äntligen maten klar, så jag ska proppa i mig mat och sedan ska jag fixa till mitt hår eftersom jag nyss duschat! men detta ska bara bli ett litet jävla inlägg lite snabbt såhär! Blir mera update om ett tag okej sexiiiaaaah människor?!


godnatt sötnosar


blir ingen mera update idag, mera imorgon när jag kommer hem.
PUSSAR & KRAMAR


herregud herregud

sitter inne i annas minidator nu, för att fadi baxade den stora datorn, den söta jäveln! Men det var allt jag ville säga!

herregud herregud!


♥ odam 3inek ana sa3b ala2i kalam a2oulo fadi hamid


jaghartråkigt.se

TRÅKIGT ELLER VADÅ? :)

du heter:

Emelie Nyman Hosny
smeknamn:
Ems oftast!
beroende av:
mobil, egypten & älsklingen
vad tror folk om dig:
att jag tror mig ganska mycket!
stämmer det?
nej, är bara mig själv.
vad får du oftast komplimanger för:
mina ögon & mina läppar
hur imponerar man på dig?
man ska vara sig själv.
brukar du skratta för dig själv?
ja fyfan!
vad står det i ditt senast inkomna SMS?:
" nej jag tror inte "
har du haft sex idag?
nopp
hur svarar du i mobilen?
aa hallå?
vem ringde du senast?:
Diana
vad sa den du senast pratade med i telefonen?
hmm, snackade bara massa skit..
antal timmar sömn inatt:
11 timmar typ
sov du ensam?
nopps
brukar du komma i tid?
aa
hur känner du dig nu?
trött o saknar baby
vanligaste färg på dina kläder:
svart o lila
vad tycker du om fötter?
har fotfobi.
vad saknar du?
min älskling & jessica! ^^
hade du en bra kväll igår:
jodå, va på ung 08 en snabbis och sen hem o sov :)
favorit dryck på morgonen:
te lr juice :)
när brukar du oftast gå och lägga dig:
välidgt olika :)
är du blyg?:
ibland alltså!
sysslar du med någon idrott:
ne, ska börja dansa igen :)
tror du på kärlek vid första ögonkastet:
ja de gör jag
har du spytt offentligt:
aa, de tror jag
är du nöjd med ditt liv:
ja, det är jag :)
är du bortskämd:
inte vad jag anser :)
vad gör du i morgon:
hem och vila inför the voice på lördga :)
vad är det värsta du vet?:
falskhet & folk som skryter för att göra andra svartsjuka...
har du bra vänner och äkta vänskap?:
ja, fast få och väldigt äkta!
en speciell dag du minns:
20 juni 09 :)
du samlar på:
hmm, inget!
när grät du senast:
nån dag sen
vad skulle du göra om du vann en miljon:
resa till egypten o ta med mig angiie :)
vill du gifta dig:
yes, väldigt gärna :)
vill du ha barn:
yes
är du musikalisk?:
aa lite :)
vad dricker du helst när du är törstig:
cola :)
bor dina föräldrar tillsammans:
nopp
har du någon gång gråtit dig till sömns:
ja de har väl hänt

utbrott!

snyggingar!

min syster gick ner och köpte nötter, man blir arabie när man är i hovsjö jag lovar er! Om 45 minuter slutar min älskling jobbet, yey! Nu ska jag släppa ut min ilska här i bloggen idag igen!



Folk folk folk säger jag bara, dom är så självupptagna att det inte är sant, dom är så självupptagna att dom glömmer vad man har sagt eller inte, för allt dom är ute efter är att få en annan att känna sig stora och mäktiga men folk skrattar bakom era ryggar hur ni beter er, ni är äckliga! Jag skriver inte bara detta för att provisera utan jag skriver detta för att ni som läser detta ska ta åt er och sluta beter er som fittor mot folk inte ens har öppnat sin käft mot er utan bara säger sanningen!

5alas nu ska jag vänta på älsklingen!


varit på stan / fonky fresh HAHA

Tjenamorsning!

sitter här nu hemma hos baby, vi har varit i stan och slängt runt från höger och vänster! Nu väntar jag att älsklingen ska komma hem så jag får pussa lite på honom, kankse ta en dusch?! Alltså ensam, not whit him! Alltså jag är absolut inte den personen som lyssnar på svensk hiphop, so last year! HAHA xD nej men en låt med fonky fresh är helt skön faktiskt, alltså texten!



denna låt, har en skön text och rösten får en att rysa!


tamer hosny - ain shams


denna låt en en utav tamer hosny's bästa låtar från hans nya album!
JAG BARA ÄLSKAR DEN!


godmorgon / ramadan mubarak

Godmorgon!

vaknade av att min älskade syster anklagade mig för att jag hade tagit hennes mobil -.-
Nu ska jag snart gå in i köket och göra frukost till mig o min syster, som ni vet så är vi i södertälje hos min kille men varken han eller hans syster är hemma så vi chillar här i lägenheten helt alone, men vi ska in till stan snart och fixa lite saker. Sedan kommer älsklingen hem och då blir det lite liv här!

tänkte även passa på att säga " grattis " till alla som fastar eller med andra ord säger man Ramadan Mubarak. För er som inte vet vad fasta och ramadan är så ska jag förklara för er.


godmorgon

godmorgon på er alla!

hoppas ni har sovit gött, det har jag iallafall gjort! Igår var vi i ung 08 och det var väl sdådär det ända som var lite roligt var väl att träffa alla sötnosar som jag inte sett på 1000 år så det var super mysigt! Nu ska jag sitta här och vänta tills min älskling kommer hem från jobbet! :)

nej men jag e hungrig ska nog kirra något att äta!

pussar


pung 08 nästa!

nu ska vi dra in mot stan, eller snart! Mona den sega ska bara fixa sig sen blir det chillpill i stan ett tag och sedan hem igen och sleep maybe.. imorgon ska ju älsklingen sova och jag vet inte vad vi ska göra! Men nu ska jag tvinga mona och fixa sig, pussar!


hemmafråncoop / fixa mig snart / pung 08

hejsan mina älsklingar!

är hemma från coop nu, vi gick fram o tillbaka, det var faktiskt mysigt med en prommis sådär! Nu ska jag snart börja fixa mig för vi ska in till stan snart och kolla runt lite på ung 08 eller som min kille säger " pung 08 " HAHA! men nu ska jag platta håret och fixa sminket för jag ser just nu ut som en råtta som är helt fucked up alltså! Men vi hörs senare väl? :)

Pussar & kramar


en låt av min man!


denna låt får jag sommarkänslor av, jag älskar denna låt såå mycket!


godmorgon babe's

godmorgon!

vaknade av att mona snackade i telefonen, jag hade fått 5 missade samtal från egypten och min syster smsade! Nu ska jag, mona & min syster dra iväg till coop för att handla och sedan laga mat, duktiga va?! Sedan får vi se om det blir ung 08 lr inte! Min syster vill gå, men vi får se!

vad ska ni göra denna mulna trissta sommardag?

puss


hemmafrånskogen / duschtime

snyggingar, jag är hemma från skogen nu! Jag sitter hemma hos älsklingen, ska in i duschen nu och sen ska jag chilla galet! Vill sova faktiskt, men jag gör mera update senare och sen så ska jag svara på alla era fina kommentarer! Pussar på er!

update från skogen

hejsan snyggingar!

nu sitter jag i skogen med min mammas familj, vi ska spela kort nu. Jag lånade min systers dator lite snabbt också för jag måste ju uppdatera, jag kommer att svara på era kommentarer imorgon bara så ni vet! Men nu måste jag gå, men ville bara säga att jag lever här i skogen.

kram


god fucking morgon / 1 dag & 1 månad kvar

god fucking morgon!
är helt död, vill sova!! Jag vaknade nu nu nu nu och det är inte alls skönt när man somnade kl 03:00, säger bara bajs! Jag drar till min sommarstuga nu & är inte så säker på att jag kan uppdatera, men det får vi väl se. Annars får det bli en liten bloggpaus liksom!
sitter & snackar med felicia på fb, hon har klubbat och kom hem för 45 min sen! Hon e sjuk! ( but i still love her ) imorgon är det exakt 1 månad kvar tills jag fyller 18 barre, yeye! Nej men nog med snackat för mig nu, måste börja fixa och trixa och sedan käka food!

GODNATT SÖTNOSAR


nyduschad är det bästa som finns, visst!

sötbollar!
nu har jag duschat klart och nästan packat allt, skönt! Ska låta håret torka och sedan ska jag platta det snabbt och sen blir det sängen men känner att jag måste äta något innan + packa ner det sista jag ska ha med mig och kolla så allt är med eftersom jag ska till älsklingen på dirren på måndag, sköönt! Nu ska jag klä på mej och fixa fooood och sen kirra lite musik också!
vi hörs snar snyggingar!

packning som gäller nu & ladda luren

hejsan hoppsan!
spelat klart kort nu, fyfan vad jag sög alltså! Nu måste jag packa det sista, inte för att jag ska vara borta speciellt länge men måste ändå packa en del saker eftersom jag ska hem till älsklingen direkt efter vi har varit i sommarstugan så måste väl ändå ha med lite grejjer + måste jag ladda mobilen nu! men men...
jag kommer tillbaka när jag packat klart, vi höres och synes!
puss

ätit kräftor / gamla bilder, saknar!

hejsan sötisar!
har suttit här vid datan ett tag nu och fixat med bilder och så. Och jag har även ätit kräftor idag, mums! Faktiskt så brukar jag inte tycka om det men men idag gick dom ner och snart ska jag till min granne o spela kort och sedan måste jag packa, bajskorv!
men vill ni ha lite bilder som är från förr, haha!
flera bilder kommer senare! måste kila nu, men njut av bilderna sålänge!

hemåt idag!

godmorgon sötnosar!

vaknade kl 07:00 av att älsklingen gick till jobbet, han e så duktig! För er som inte vet så jobbar han på en kyrkogård, som trädgårdsarbetare! Sexigt ha! Nu ska jag typ käka frukost och sedan börja röra mej hemåt, vill inte men måste!

men det blir mera update hemma, ville bara säga så ni vet att jag lever!
puss


vattenpipa idag igen & även en bild

hej snyggingar!
har suttit och rökt vattenpipa och spelat kort med mona, fadi & hamid nu och ni tänkte jag uppdatera lite och även lägga ut lite bilder osv! Imorgon så ska jag hem eftersom jag åker på lördag till mitt landställe i norrtälje så det ska bli chill men kommer sakna älsklingen så mycket, huu :/

okej men nu ska jag lägga in bilder på vattenpipor som en av mina söta läsare inte visste var det var och självklart så visar jag!


detta är en vattenpipa, men fyller vatten där det röda glaset är och sedan så lägger man tobak och kol sedan är det bara att röka, kan beskriva lite mera när jag kommer hem hur man röker och så, eller hur man tilllagar en vattenpipa men det får bli när jag kommer hem..

nu ska jag kolla runt i fb och sen ska jag väl kanske se film och sedan sova!
pussar


matade fåglar idag! yeye

hejsan åsnor!

vaknade upp halv ett och fixade oss, plattade håret och så och sedan så sen åkte vi till stan och matade fåglarna haha sen så gick vi och mötte fadi vid hans jobb och nu sitter vi här! Har lite ont i huvudet och mår lite illa men det går nog över snart hoppas jag!

nu ska jag svara på kommentarer och så!

Pussa


arabisk film med vattenpipa " melonsmak " flippchill

hello babes, har nyss suttit och spelat kort med mona! Vi ska nu kolla på en arabisk film som heter omar w salma, yan3i tamer hosny är med vem vill inte se haha! & vi ska röka vattenpipa med melonsmak, fett gott mums! Och vi får inte glömma nötterna, haha! Äkta arabie style här asso..

men gör mera update senare, pusssar!


haha tråk inlägg

nu är älsklingen hemma, han duschar och jag ska in där snart och fräsha upp mig lite! Mona gör mat och livet är allmänt trevligt!

ps; jag älskar verkligen fadi hihi :)


fuck this väder alltså!

hejsan sötnosar!

fyfan vilket piss väder right? Jag o mona vi gick bara ner till vivo snabbt idag, för att köpa lite saker till ikväll då vi ska ha chill ikväll me vattenpipa o fett god mat! Men iallafall, vi blev fett blöta bara på den lilla vägen ner dit, haha! Nu försöker jag lägga in anonser i blocket, men fan det kostar pengar att göra det! Jävla bajs. Nu ska jag chilla med mona, vi ska laga mat och sen får vi vänta tills fadi och hamid och dom kommer hem! :)

vad hittar ni på denna regniga dag då?!


hos baby / röka vattenpipa & ett litet grattis

hemma hos älsklingen nu, suttit och snackat med mona om allt verkligen! Sedan kom älsklingen hem och vi åt och nu sitter jag här! Alltså fuck sl dom fuckar mitt liv det var förseningar hit och dit idag men jag kom fram till slut! Nu ska jag o mona röka shisha " vattenpipa " och snacka en massa bullshit!

vi hörs senare babes

btw grattis anna på din födelsedag!


godmorgon / fuck vad folk vaknar tidigt!

godmorgon mina små sockerflingor! HAHA
vaknade av massa sms idag igen, bajs vad folk vaknar tidigt på sommaren! Men iallafall jag har fixat mig klart nu så jag ska snart dra mot bussen för att åka till min habibi i södertälje! Ska vara där fram till fredag tror jag och sedan så på lördag åker jag med familjen till sommarstugan, yey!
nej, men måste typ ruscha nu om jag ska hinna med bussen, så vi hörs framåt eftermiddagen när jag är framme hos min älskling!
bye

dör av tråkighet / en text till en speciell person

hejsan snyggisar, sitter här i min säng och dör av tråkighet så jag tänkte skriva av mig lite granna liksoom!

denna text ska bli till min vän som alltid kommer vara min allra bästa vän. Med dig har jag haft så sjuka minnen att man dör av garv när man sitter och tänker på dom och dom ligger alltid varmt om hjärtat! Vi har gått igenom både bra och dåliga stunder med varandra och det är äkta vänskap det. Visst vi båda har gjort misstag det är därför vi sitter här idag med dåligaste kontakten men en sak ska du fanimej veta och det är att " jag älskar dig " du kommer alltid vara en speciell person för mig och jag kommer alltid finnas för dig och jag tar tillbaka allt dumt jag sagt till dig.

jag tänker lägga in en låt och när du hör denna låt så vet du att det är just DIG jag menar snygging!
 


snyggingar hejdå!

okej snyggingar, nu ska jag dra ! Orkar inte sitta vid datan längre!
vi hörs senare sötnosar, okej?!

pussar

kärlek ♥

♥ Jag älskar dig fadi hamid, du är mitt liv och hela min värld, utan dig skulle jag inte överleva ♥
ba7ebek moot 7abibi

HAHA min humor! xD

snacka om att detta stämmer in på hur svenskar är, haha så rolig alltså!

ut i regnet till mami

nu ska jag rycka tag i mitt liv, jag ska fixa mig lite smått och sedan så ska jag ner till min mamma fram och tillbaka, måste hämta lite saker som jag glömde där igår, viktiga saker liksom! + sedan måste jag få in min vän från egypten måste snacka om hur vi ska göra när jag kommer ner till egypten och så. Hoppas det blir bra!
nu ska jag sätta igång och fixa mig lite, vi hörs senare sötnosar!

godförmiddag kanske man ska säga!

godmorgon sötnosar!
im vaken nu, vaknade av att folk bombade mig med sms haha, fyfan! Men jag gick upp och gjorde en god frukost till mig med ägg och grejjer, liksom vem är inte duktig! Nu kom min pappa hem så jag ska ner och snacka lite med honom och sedan återkommer jag till er igen!
en bild som jag lagt upp innan också på min underbara pojkvän!

godnatt sötnosar / en skön låt

Nu ska jag sova snyggingar, vi hörs imorgon när jag vaknat till liv!


amr mostafa - bartha ma'ak ( jag slappnar av med dig )

svarar på läsarmejl

Har fått ett mejl av en av mina läsare, så söt!
hejsan emelie!
jag älskar din blogg verkligen och jag läser den nästan varje dag! Måste bara få fråga dig en sak!
Du har skrivit nydliugen i din blogg att din pojkvän ska flytta ifrån Sverige och det är samma sak med mig och min pojkvän! Vi har varit tillsammans i 3 år snart och nu har hans familj bestämt sig att flytta till sitt hemland Syrien igen och det ska ske snabbt! Vad ska jag göra tycker du? Behöver din hjälp för att inte bryta ihop.
Kram Zarah!
svar;
Hello Zarah, åh tack det värmer verkligen! Önskade jag kunde se din blogg också ( om du hade en ). Men iallafall jag vet exakt hur du känner dig och om jag ska vara helt ärlig mot dig så har jag inget tips på hur du inte ska bryta ihop, jag kommer bryta ihop totalt när min pojkvän reser! Han är mitt liv och mitt allt och utan honom kan jag inte ens föreställa mig hur det skulle se ut, och jag förstår dig verkligen att du mår dåligt! Men det bästa rådet jag skulle ge dig är att inte deppa ihop dig för mycket för det kan gå ut över allt annat också! Men hör av dig gärna och säg hur det gick! Jag kommer säkert skriva mycket om det här i bloggen, ooh bara jag tänker på det så mår jag bajs! Men hoppas allt löser sig och att du kommer må bra föralltid!
Kram

förlag någon?! / måste klä på mig

håret blev nice, tror jag! Annars blir jag arg, gaarrh!
jag är så fucking irriterad, en snubbe som jag känner/vet vem det är sitter och snackar en jävla massa skit i fb. Allt från att han älskar mej, att jag är äcklig och att jag förstör hans syn på tjejer! whatafuck, liksom han har fett mycket luft och är snorunge! Iallafall, nu ska jag byta om och smörja in min kropp med lotion som jag alltid gör när jag duschat! Btw har ni något förslag på en bra lotion som luktar gott?! iallafall, nu ska jag som sagt byta om och borsta ut mitt hår och se hur det blev, hoppas det blev smäxigt liksom! HAHA...
har fått ganska många kommentarer typ om att dom behöver hjälp med killar osv, ska ta upp några här lite senare!

färgar håret för fulla muggar!

hejsan snyggingar!
sitter med färgen i håret nu, sista gången jag färgar det mörkt, sedan blir det ljusare och ljusare har jag tänkt mig! Men nu sitter jag här iallafall, ska skölja ur den om 20 min! HAHA har färg över hela mina armar det är bara jag som kan lyckas med det tro mig!
ska fanimej visa er en bild på den hårfärgen jag VILL ha!
men tro mej det kommer ta tid med mitt hår att få just den färgen!

skärholmen / färga håret!

hej sötnosar!
bad update idag, förlååt! Jag har varit i skärholmen hela dagen idag med mina älsklingar! Det var mysigt, vi åt libanesisk mat och gick runt och snackade, verkligen mysigt! Det var även as roligt att träffa ahlam idag, första gången på typ 1 år :/ i have miss her so much. Nu ska jag iallafall färga mitt hår och sen bara ta de lungt!
vad har ni gjort idag då?

RSS 2.0