Tamer Hosny - Khontek Embareh



denna låt stätter spår i hjärtat när jag hör den, vill bara gråta för den påminner så mycket om mitt förflutna!



måste bara få tilllägga lite saker om min vän Fatima, att jag älskar henne väldigt mycket! Kommer alltid älska henne!


varför har man låtar till alla humör man är på?!

godkväll snyggingar!

jag har tänkt på en sak, varför har man en speciell låt till alla tillfällen?! Alltså typ alla som jag känner/vet har typ en låt tills när dom är ledsena,kära,sårade,lyckliga eller arga! ya3ni man har en låt till alla tillfällen i livet! Men kanske mår bra av det eller vad vet jag?! Men det konstiga med mig är att jag blir glad av all musik även om den e sorlig eller något, jag älskar all musik förutom rock haha!

anyway satt nyss och spelade lite spel med familjen, who won? " staving " JAAAG! im the best best best! Nu ska jag faktiskt visa er en utav mina favorit låtar som jag verkligen älskar från hela mitt hjärta! Kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna.


btw det är en kärleks låt som jag blir glad av! yey


behöver mina läsares hjälp nu!

Som ni söta läsare vet så ska jag åka till Kairo i November, men jag behöver eran hjälp här nu! Skulle verkligen behöva eran hjälp, please!


När ni har rest och bokat biljetter över internet, vilken hemsida går ni in på?!


home again bitches

im home babe's ! Jag hittade lite smått och gott faktiskt, alltså ni skulle gå in på gina tricot alltså, en hel avdelning med massa fina linnen och leggins alltså allt sånt som inte finns i stockholm fanns där! det var riktigt nice plus det var REAAAAA! Fick med mig två linnen och en klänning där ifrån och sedan på åhalens köpte jag klollegie block eftersom jag har bestämmt mig för att bli en stor pluggis detta år, haha! Och sedan nya tygskor! Nu ska jag bara chilla hemma eftersom det är lördag så åker jag till baba imorgon men ska kanske på bio m ahlam imorgon, ni som inte vet vem ahlam är så är det en tjejkompis till mig! wooho.

Men babe's nu ska jag svara på era kommentarer och sen blir det kanske en tävling, om jag orkar! + solen kikar fram men det e fort kallt i luften o blåser! bajs sommar väder.. vad gör jag ens kvar här?!


godmorgon.

Godmorgon.

vaknade nyss av att pappa rnigde mig och frågade vad jag behövde för leggins, haha! Ska börja fixa mig nu men jag tänkte slänga in ett inlägg här innan jag drar någonstanns, ovanligt va? Men nu gjorde jag det iallafall. Men vi ska till gränby centrum idag i Uppsala, så jag är där under dagen så att ni vet! HAHA!

vad har ni för planer för denna lördag?

kram på er


läsarfråga / godnatt snyggisar

avslutar dagen med en läsarfråga lite såhär seticigt haha!

Postat av: Klara
vad tycker du om?

kissie
amir
amir's syster
ana gina
bave amin
dessie
paow
kenza

super skön blogg!

svar; hejsan klara.

kissie - jag tycker hon är ganska skön, asso hon kör sitt race liksom! Det gillar jag! men ibland överdriver hon kanske!
amir - skönaste gaybloggen ever ever ever! älskar att läsa hans blogg!
amir's syster - hennes blogg e galet nice, gillar hennes stil och allt! vacker är hon också.
ana gina - alltså mina ord tar slut när jag snackar om henne, hon e den skönaste av ALLA bloggar i hela bloggvärlden, älskar hennes humor och allt..
bave - hans blogg har blivit lite tråkig tycker jag, men läser den fortfarande. trogen läsare, haha!
dessie - who?! skämtade bara haha! men hon är en liten fjortisbloggare typ..
paow - skön tjej! har inget att säga om henne liksom.
kenza - älskar hennes stil och utseende! men bloggen är ganska simpel and booring.

ååh tack stumpan!



nu ska jag städa mitt rum och sedan sleep, imorgon drar jag o mamsen till jakan för jag ska köpa tygskor och sen måste jag kanske köpte ett linne ifrån gina som jag kollat på ett tag, i hope i found it!

bryr mej inte längre / i need to talk whit my baby

Vi tänker sällan på vad vi har, men alltid på vad vi saknar




vet ni en sak?! Det bästa som finns är att bara bry sig om sig själva och ingen annan, bryr mej absolut inte längre om folk! Jag ska bry mig om mig själv, för idag sa en " nära vän " till mig att jag bara bryr mig om mig själv, och nu när jag verkligen försökt bry mig om mina vänner i första hand så ser jag vad jag får tillbaka, bara massa skit! pallar inte mera.

anyway, läste nyss att min älskade syster angiie ska till " the middle east " på måndag tror jag, fyfan jag vill också men det är hela 4 månader kvar tills jag åker, huuuuuuuu :( älskling då får du fanimej köpa lite saker till mej innan haha! Nu ska jag lägga mig i sängen och dö helt enkelt och prata med älsklingen, mååste verkligen snacka med honom om vissa saker, för jag vill gärna att den killen ska åka med mig till mitt landställe nästa helg! jag vill jag vill jag vill!

kanske slänger upp ett inlägg till om någon sekund, vi får se!


avinstrallerar massor med program

sitter och avinstallerar massor med program på datorn eftersom den är så jävla seg, haha! Lovar er, ni vet hur sega datorer typ är när man är utomlands jag lovar er, min dator är segare än en sådan haha!

vad har ni gjort idag då? :)


vi har haft strömavbrott i två timmar

nu läste rätt, jag har haft strömavbrott i nästan 2 timmar och min tekning på luren blev skit, hände något här!? Men nu är allt som vanligt igen, sitter och små kollar lite på " apollo 13 " på 3an och sedan läser lite av mina favorit bloggar! Och är allämnt irriterad på folk som beter sig så jävla respektlöst! Men inget att lägga ner tid på, eller vad tycker ni sötnosar?

Men nu ska jag kolla lite i facebook osv och sedan blir det mera update!


ungefär såhär kände jag mig när det var strömavbrott haha!


lite film nu

ska kolla på omar w salma nu, det är en egyptisk film med min man tamer hosny så vi hörs senare!


herregud vad folk tar åt sig!

sitter och lyssnar på musik här, ska snart in och fixa i ordning lite i mitt rum, det ser ut som ett bombnedslag helt seriöst! Men måste bara få skriva en rad till dig linnéa.

jag menar inte dig i mina texter, men fine om du tar åt dig i min blogg det jag skriver så, fine ditt liv! Men jag bryr mej inte om du är tillsammans med erik eller inte & nu vet jag iallafall vad du tycker om MIG eftersom du skrev så i din blogg! Bye


enköping / lagat mat / home

Hejsansvejsan!

kom hem från enköping för ett tag sedan och lagade mat på dirren när jag kom hem så jag gör en update nu! Idag var det stor REA på åhlens så jag fick med mig lite smycken och kläder hem, skönt + och skor! Nu ska jag kolla runt lite och svara på kommentarer, ni är duktiga på att kommentera faktiskt and i like it! HAHA


ett hett tips / bild där jag dansar! HAHA

Mina små gurkor, nu ska jag nog ta och lägga mig i sängen men först fixa håret så slipper jag göra det på morgonen, haha nu tänker ni typ att jag sitter och sover med fixat hår men så är det inte utan jag har kommit på ett knep för att det inte ska ta lika lång tid på morgonen. Det är att du fönar det tortt om du duschat och sedan flattar det och sedan sätter du upp det i en toffs, för då behöver du bara platta det ytterst lite på morgonen för det har redan gjort det jobbigaste på kvällen, visst är jag SMART!

Nej men nu ska jag stänga av datorn och in på mitt rum, imorgon blir det massor med update btw så ska jag köpa skor imorgon så det blir väl antingen update när jag kommer hem eller innan!


avslutar denna dag med en bild där jag dansar kurdisk dans, mobbad jag är! " gammal bild dock"
tagen typ på nyår för 3 år sedan kanske?!


men nu ska jag sova, godnatt snyggingar!


killen kommer före vänskap?!

jag är så trött, min hjärna är så trött på alla som ljuger och allt! Men det värsta som finns, det är när en mycket nära vän blir annorlunda för dom träffar en kille, då blir man helt plötsligt andra hands vän liksom! Förr då kunde man träffas hela tiden och man hörde av sig till varandra all the time men sedan när kompisen träffar " mr rätt " då tar man honom först. Okej, jag förstår om man vill umgås själva och så, men man behöver inte göra sig av med allt. Jag kan säga att jag inte bryr mej men jag bryr mej för jag tycker att det är så dålig stil så jävla dålig stil.

Tips det er som har blivit utsatta för detta av en nära vän.

1. Om den vännen kommer och vill att du ska göra massor med tjänster åt henne när det väl är slut, det ska du absolut inte göra för det bevisar bara hur jävla svag du är!

2. Sluta höra av dig, sätt gränser.

3. Berätta exakt vad du tycker, om hon inte accepterar det och fortf tar honom före dig, sluta snacka med henne! Hon förtjänar inte din vänskap.


allt detta på grund av en kille, skulle icke tro det!


onödig info / vem vet hallå?

duschat klart för en stund sedan snacka om skönt, nu är jag klar och sitter och snackar med en gammal vän som jag har saknat skit mycket! Nu ska jag sitta här en stund och sedan så ska jag in och föna håret och sedan platta det! haha rolig information jag vet!

vad ska ni göra denna kväll då? är det någon som vet om det kommer bli skönt väder ute imorgon?! HELP ME


duschtime / väldigt viktig person för mig

snyggingar, nu ska jag dra in o duscha och sedan ska jag göra något mumsigt att käka men något nyttigt! Very importent!


detta är en bild på en väldigt speciell person för mig, fast jag träffar inte henne så mycket längre! Men hon kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta mitt liv! Just nu sitter hon & ruttnar i Syrien, bajskorv!


gummisnopp

Hej hopp gummisnoppar
hittade nyss två bilder på min älskling och sedan en på mig & älsklingen när vi firade 1 år hemma hos älsklingen med massor med mat & sisha! HAHA! Den första bilden är på älsklingen idag när vi väntade på bussen för jag o min syster skulle hem.




älsklingen & jag på våran 1 års dag! HAHA helt slitna och bajsiga!


älskar detta väder!

ååh gud vilket mysväder det är ute! I JUST LOVE IT!


regn regn regn och mera regn

Hejsan i regnet!

fyfan vad det regnar, fine det är mysigt när man sitter inne men när man är ute, då fyfan! Men nu är jag iallafall hemma och nu blir det massor med uppdatering det lovar jag er! Igår när vi skulle sova så var det fett mycket åska och jag dog, fyfan en sak ska ni veta om mig, jag hatar åska! Men men, nu ska jag hjälpa mami att ta fram någon skål och sedan ska jag vara på massor med kommentarer som jag inte svarat på, ångest!


vi har varit överallt!

Hemma igen hos älskling!
Vi har varit överallt, i Tumba, Alby, Vårberg och Skäris mm. Nu ska vi äta lite foodie och sen ska jag slå sönder hamid i tvspel!

Nu ska jag spela, så vi hörs senare!
Pussar


godmorgon

godmorgon sötnosar!

vaknade för en stund sedan, nu ska vi äta mat och så :) mys! Juste paranormal ententity den var ganska så läskig men trodde faktiskt att den var läskigare än vad den var! Nu ska jag käka mat och sedan chilla med fadi, min syster, hamid och mona !

vi hörs senare sötnosar


skräckfilm väntar! / godnatt

Godkväll bloggen!

har varit med älsklingen, min syster & hamid! Vi har käkat mat, sovit och spelat fia med knuff. HAHA! nu ska vi kolla på "paranormal entinity " det är en anna verasion av " paranormal avtivity " fast dom säger att denna är läskigare, vi får helt enkelt se, säger till er imorgon! Nu väntar vi bara på fadi, han duschar och sedan så blir det skräckis film, haha! HAHA !

hoppas ni sover gott sen, pussar!


hos baby m syster

Hej snyggisar!

är hemma hos älsklingen nu, vilket resulterar i att jag inte kan göra så mycket update men ni kan alltid kommentera & besöka mn blogg! Denna gång är min älskade syster med hit, blir säkert lite bilder och så när jag kommer hem!

vi hörs sötnosar


en godnatt puss till alla söta!

Godnatt snyggingar!

Helt seriöst, jag älskar alla mina läsare så söta allihoppa är! Tack alla som mejlat om min blogg & saker som jag borde ta upp och så, ska göra det imorgon! Men nu ska jag lägga mig i sängen och glo på film med min systeryster! Blir mera update imorgon när jag kommer hem till min älskling, kapish?


ni får en godnatt puss av mig här och nu!
GODNATT


tacka gud ibland också, det skadar inte!

Jag har alltid undrat över några saker när det gäller människor & gud.

Folk nu för tiden dom ber nästan bara till gud när det händer dåliga saker med en, dom söker en trygghet i gud, visst det är super bra men när ska vi tacka gud för vad han har gett oss?! Gud har gett oss mycket fint, så tänk på det nästa gång ni ska be till gud att ni kan ta upp era beskymmer och be om hjälp men när gud väl hjälper er så glöm aldrig att tacka gud! Gud ger dig så mycket mera än vad du tror och till er så tycker jag att istället för att hata varandra så ska ni visa kärlek till alla för dom som inte respekterar er kommer gud att straffa bara ni visar kärlek till allt och alla så har ni gjort gud en jätte stor tjänst tro mig! Inshallah alla ni kommer att lyckas i livet och hoppas ni lyssnade på mina ord och tar åt er och verkligen gör det också!

PUSS


denna låt är på engelska & arabiska " några ord " . Han använder Inshallah som betyder " om gud vill " för er som inte vet alltså! Men lyssna på låten och gilla den!


TheChoosenone

Hejsan era små snorkråkor! HAHA

Det känns faktiskt som om att jag börjar bli sjuk, har lite ont i kroppen och ingen ork till något, ooh vad jobbigt! Imorgon bär det av mot södertälje till min älskling! Gud jag vill bara dö när jag tänker på att han ska åka och lämna mig snart! Vill döö!

Juste nu ska jag visa er en helt underbar låt som maher zain sjunger som heter " the choosen one " som han sjunger till allah. Jag är inte muslim eller något men jag tycker att budskapet i denna låt verkligen är underbar & lyssna på han röst, den är helt sjuk!




Maher Zain - The Choosen one




Nu ska jag skriva lite om Gud osv, ni får läsa och kommentera vad ni tycker senare snyggingar!


fixa&trixa i rummet / en låt

Hejsan era snoppar!

nu ska jag gå in i mitt rum och fixa&trixa lite, kommer tillbaka om ett tag medans jag är borta tycker jag att ni ska kommentera sönder min blogg, för jag bara älskar era söta kommentarer, så gulliga!


min favoritlåt med tamer hosny men jag valde en som är översatt så att
alla mina läsare förstår vad min man sjunger om, läs & lyssna så skööön den är!


jakan/ gjorde mat

Hejsan snyggisar!

Sitter här och snackar med lite folk från Egypten, vänner & sådär! Idag har jag varit i jakan och handlat lite, fick absolut inte med mig mycket hem, men jag fick med mig lite smycken o en sjal! Och när vi kom hem så ställde jag mig o min syster och gjorde mat till familjen! Hemmafruar ni vet! sajk!

Nu ska jag fortsätta chatta & svara på kommentarer faktiskt!


film m sis nu/ till alla avundsjuka!

Tjenare!

Nu är filmen klar och den va så jävla bra, man kände verkligen att den var något speiciellt! Jag älskade den verkligen! Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min underbara syster, vi ska kolla på en film med wallander igen! Dom filmerna är faktiskt oerhört spännande och så! men vi ska kolla på den och sedan så ska vi sova efetr det för imorgon ska vi iväg och handla med mamma och jag måste städa mitt rum, packa in kläder i garderoben osv! Det är ju sjukt mycket rea just nu så jag ska försöka hitta några leggins & sen något tröja sådär och måste även köpa ny foundation osv, vi får se vad jag kommer hem med imorgon! Alltid en suprise liksom!


måste skriva en liten text till alla avundsjuka människor!
ni äcklar mig, ni kan bara inte inse att jag är 100 ggr bättre än er och ni aldrig kommer uppnå min nivå!


flyga drake

Sho sötnosar!

nu ska jag tvätta ansiktet och byta om och sedan ska jag kolla på flyga drake, yes jag är efterbliven eftersom jag inte sett den men vill så gärna se den att jag nu ska ta tillfället och se den idag med min syster! För er som också vill se den så börjar den på kanal 4 " tror jag " klockan 21:00 ! Nej men nu ska jag dra, mera update om en stund! + notera min mensverk!


kommer alltid älska dig!


Min soltråle som lyser åp mig hela dagen lång!
Jag älskar dig min älskling, studerna med dig är helt perfekta och jag älskar dig så in i helvete baby! Men jag kommer sakna sönder mig när du efter dig när du lämnar mig för att rör att resa till Australien, men allt det goda har sitt slut som man säger & det sämmer verkligen. Men en sak ska du veta baby och det är att jag alltid kommer att älska dig mitt liv !


Very immature guys

Hej igen, måste bara slänga in några rader nu..

det verkar vara många av mina nära&kära " in my ass " som tar åt sig av vad jag skriver i bloggen, men vet ni en sak, jag menar absolut inte er men det jag skriver verkar ju passa in på er eftersom ni tar åt er så in i norden! Very immature!

Nu blir det film, kommer om ett tag!


hos mami / film dax

Hej snyggisar.

är hos mamma nu, vi ska kolla på film om ett tag eller aa nu, vi ska se wallander ni vet den där svenska polis filmen och efter det så ska jag fanimej se "flyga drake " på 4an tror jag klockan 21:00. Jag har alltid velat se den, den verkar vara så mysig. Efter det blir det nog någon film med min syster, men vi får se!

Vad ska ni göra denna mysiga regniga söndags kväll?


min blogg har seriösa problem

HAHA något knas med min blogg, nu kom inläggen upp, pff lite confused här alltså! Men men!

va?

skrev ett inlägg, men vet inte om det publicerades. Jävla bajs!



gomorron på er.

Godmorgon ♥

vaknade klockan 14:00 idag, är det normalt?! Nej men jag somnade kl 04:00 så jag kanske behövde sova ut? Nu snart ska jag till min mami så jag måste packa stora väskan igen, bajs på det! & ikväll ska det bli en sån här myskväll med massor med filmer & bara mys när det är sånt här väder ute så vill man bara krypa ner i idee och sova tills solen tittar fram! Nej men nu måste jag rycka tag i mitt liv och sätta på lite Tamer Hosny, Amr Diab & Hyathem Shaker medans jag städar och packar!
Vi hörs lite senare. Puss

kvällens låt!


BAAARN!

okej, snacka om att ja har tråkigt just nu, jag sitter och kollar hur mina o fadis barn kommer se ut i framtiden, haha! Sjukt knas alltså, hade till o med kollat angelicas o mitt barn om! HAHA!



dagens tema är...

kärlek kärlek kärlek, kärlek är något som kan vara helt underbart men ändå något som är så fint kan ändå vara väldigt farligt. Visst ibörjan för dom flesta så allt underbart! Men tro mej någon gång i förhållandet kommer man bråka och så. Och den som säger att dom aldrig kommer bråka i ett förhållande har så fel faktiskt så kan bråk stärka ett förhållande så mycket.. och om man inte bråkar så är det nästan så att det det är falskt för alla måste iallafall ha olika åsikter.

Och ett tips av egna erfarenheter; gå aldrig för snabbt fram i ett förhållande, för det kommer bara bli kaos i slutändan!

sitter utan smink med min cola light

nu har jag tagit bort mitt smink, nu sitter jag här med mysbyxorna och tjocktröjan med min cola light, notera LIGHT! Jag ska börja träna o så, och ni som känner mig vet att jag lever för cola så jag får dricka den här skiten så länge haha men hoppas man vänjer sig snart för det är absolut inte samma smak som vanlig cola.

måste även ta upp några saker, fast det gör jag i nästa inlägg!
nu ska jag njuta av mina cola light -.-

chillmode kväll!

spelat klart nu, nu ska jag snart gå och ta bort mitt smink och sen ska de bli riktigt chillmode liksom! Dom andra ska fan spela fan spela fia med knuff, men jag orkar faktiskt inte! Ska helt enkelt bara sitta här och ladda ner lite musik och fixa & trixa, ni får ju gärna skriva till mig haha!

nu ska jag spela kort med nära&kära


älskar regn & mulna dagar

vet ni vad jag älskar mest av allt just nu i hela världen?! Förutom min pojkvän?! JO JAG ÄLSKAR NÄR DET REGNAR!
mysigt, då man kan vara med nära & kära och bara ta de luungt och vara inne.

ska tvätta kläder nu!

gud va skönt, min verk verkar vara borta! Men den kommer väl tillbaka snart, nu ska jag tvätta kläder så det ska kommer väl att ta ett tag? Men jag lovar er massor med update när jag är tillbaka.

bilder från en dag i uppsala med syster, pappa & lena

min syster blev väldigt farscinerad av att gurkorna var så små.
denna tröja hade jag på mig idag, yeeeeey!
det finns ingen underbarare än dig sis.

hemma från uppsala nu!

hejsan hoppsan sötnosar!
Är hemma från faster nu, det var galet mysigt! Men när vi var påväg hem så upptäckte jag att jag har min " vecka " idag, bajskorv! Så jag mår fett illa och mår konstigt! Men det hindrar inte mig från att städa och stå i, tog en verktablett och nu måste jag vänta till den verkar och sen upp och hoppa.
jag & min syster tog massor med bilder idag, så dom kommer senare.

massari - bad girl

njuut av låten med massari medans jag är i uppsala!

hoppas ni sovit gott!

godmorgon mina älsklingar!
jag hann göra en snabb update idag, innan vi åker! Men detta blir en ytterst snabb eftersom jag måste sminka mej nu nu nu asso typ NUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!

vi hörs när ja kommer hem från uppsala.

GODNATT SÖTNOSAR

ska upp kl 08:00 imorgon och fixa mig, för ska till Uppsala med familjen " pappa " till hans syster! Ska försöka slänga upp ett litet inlägg innan jag åker, om jag vaknar i tid vill säga! Men nu ska jag ringa älsklingen och säga tsbalacher haha dålig stavning men men! Godnatt på arabiska!

tamer hosny - alby elly habbak


Sverige har sjunkit lågt!

jag läste nyss en tjej's blogg och hon skrev att dom ska " förbjuda " bruka!
hur tänker folk när dom gör ett sånt beslut, jag tycker att det är äckligt, varför låter man bara inte folk få vara?! Om dom har bruka är det väl deras beslut inte svenska samhället! Jag tycker bara att det är äckligt synd att dom ska behöva begränsa folkets rättigheter så jävla mycket! Trodde bättre om Sverige!
VAD TYCKER DU OM ATT DOM SKA FÖRBJUDA BRUKA I SVERIGE? ÄR DET RÄTT ELLER FEL?

duschat klart / fixa mitt rum lite.

nyduschad o klar, sitter här med min turban, i love it!
nu ska jag gå och smörja in hela kroppen med lotion och sedan en annan kräm till ansiktet! Och måste även reda upp lite i mitt rum, mina kläder ligger som en pyramid på golvet, lite egypten känsla sådär, haha! Nej men så måste reda upp det innan jag åker till Uppsala imorgon till faster iallafall.
men vi hörs om ett tag snyggingar, njut av kvällen också medans ni kan era köttbullar.

onödig fakta

in i duschen nu på dirren, måste även starta om min dator eftersom min msn inte öppnar sig, bajs också!
vi hörs senare



det stinker svartsjuka här!

jag har läst ett antal bloggar där dom har skrivit " fattar inte varför folk vill tjäna pengar på sina bloggar " " dom som tjänar pengar på sina bloggar, dom orkar bara inte jobba " Jag ska förklara några saker för er som har sånna åsikter + så ska jag ta upp lite andra saker!
1. Ni som tror att dom som tjänar pengar på bloggen inte " orkar " jobba för att dom är lata eller något har helt fel, dom flesta bloggar dom tjänar inte så himla mycket på sina bloggar utan det kan vara andra andra saker utöver bloggen som ger cash! Har ni sett dom här " storbloggarna " haha hatar det ordet ! Men men, dom gör så mycket mera än bara bloggar dom tex: anagina hon jobbar på radio, gör massor med intervjuer och allt sånt och det får man också pengar för och kissie hon gör fotojobb, sjunger, och allt sånt! Jag blir så irriterad på folk som sitter och snackar skit om att dom som tjänar pengar på sina bloggar inte " orkar " jobba men vet ni en sak, dom jobbar också som vilka andra människa som helst bara att pengarna man får från bloggen är som ett " extra plus i kassan" liksom!
2. Jag fick ett mejl här om dagen av en tjej som var väldigt frustrerad och tog ut ALLT på mej?! sajko? Men iallafall hon hade tydligen velat bli en "storbloggare" och hon satt och sa att jag hade tagit hennes plats.. men jag svarade henne att jag anser inte mig som en storbloggare, haha! Om man nu vill bli en såkallad storbloggare så måste man nog ligga i ganska hårt och verkligen anstränga sig, som sagt inget kommer gratis till dig! Men hon var tydligen as arg på mig för ingen anledning at all liksom! Fucking skojare tycker jag!
3. Har bara en sak att säga till alla er som anser att dom som tjänar pengar på sina bloggar inte " orkar " jobba då kan jag säga detta till er " det STINKER svartsjuka om er " så snälla, om ni vill tjäna pengar jalla lägg ut reklam på era bloggar, börja arbeta vafan!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen åter kommer jag, plus min jävla msn vägrar att öppna.. bajskorv!

tävlar hos stille.blogg.se! Gör det ni också vettja!

Hej igen sötnosar!
jag vill bara meddela er om att jag är med på en tävling där du kan tävla om smycken för 200 kr, valfria smycken!
http://stiille.blogg.se/2010/july/tavling-vinn-smycken-fran-missbellase.html?_tmp=f23d25857efe015e8a2aaef63a383c016db29121
klicka på denna länk för att komma direkt till tävlingen!
good luck.

hejsanhoppsan fallerallera!

Hejsan snoppar!
har kommit hem från grannen nyss, vi har spelat kort! Jag är så trött så jag måste nästan hoppa in i duschen för att hålla mig vaken haha, knas jag vet! Men men, nu ska jag nog sätta på musik och så, sen ska jag dra in i duschen. Måste vara frääsch imorgon när jag ska hem till min faster i uppsala och hälsa på liksom!
Vi hörs lite senare, puss!

jag är hemma / äta food!

hejsan snyggingar!
jag är hemma nu, saknat mig?! Jag väntar på att maten ska bli klar, mums med kyckling! Sedan efter det blir det städa och sen chillpill vid datorn. Nopps men nu ska jag dra o äta! Mera update om någon minuts sådär.
love ya guys

dålig update / baby ska flytta / imorgon blir de bättre

förlåt för dålig update idag, im really sorry! Men vill vara med pojkvännen min nu när han snart flyttar o allt! Ja, som sagt han flyttar till australien om någon månad, så ledsen :( Nu ska jag iallafall vara med min älskling och så, vi har nyss kollat på " remeber me " världens skönaste film! Grät som fifan i slutet alltså, bajs vad sorlig.

men iallafall imorgon ska jag hem och då blir det massor med update! Ha de bäst sålänge o sleep good.


GRATTIS MELISSA ALAN 18 ÅR IDAG KILILI

GRATTIS MELISSA ALAN TILL DIN 18 ÅRS DAG!
hoppas du hade en as bra dag & jag älskar dig snygging

" tyvärr har jag ingen bild just nu, för jag är hos älsklingen men men "


filmer i mängder

idag har jag o älsklingen kollat på två filmer " wolfman " och " prinsessan & grodan " mobbade vi är i know men den va galet mysig. Imorgon ska vi nog ut och så.. Tror även vi ska se på en till film nu om vi pallar, vi får helt enkelt se efter vad vi pallar liksom!

men mera update imorgon, ska mysa med baby!
kram


jag är med och tävlar hos modegrabben.blogg.se!

jag är med på en tävling där man kan vinna ringar som är as snygga verkligen!
http://modegrabben.blogg.se/2010/july/tavling-ringar.html?_tmp=afbbe5343927001028f449015417ad25780adc9f 
klicka på länken för att komma direkt till tävlingen!




älsklingen spelar tvspel och jag sitter och svarar på kommentarer, kan livet bli härligare än såhär?! Nopps, det tror jag absolut inte!


är i södertälje nu

hej hopp snoppar, är i södertälje nu hos älsklingen ! Mötte fadi & mona i fittja och sen drog vi till södertälje. Ska vara här tills på fredag sötnosar! Blir mera update senare för just nu har jag absolut inget att säga till er haha!


tråkinlägg / "ordspråk" / GODNATT

dax att sova nu tror jag, är väldigt trött och det finns många nattfjärilar här inne nu som jag måste döda, mördare jag är alltså! Kollar på alla älskar reymond nu på 3an och jag tycker det är så fucking boriing, men nu måste jag sova faktiskt. Eller försöka iallafall, haha vilket tråkigt inlägg men det får ni stå ut med faktiskt, ibland måste man vara tråkig, man kan inte allitd ligga på topp.

måste bara få säga ett " ordspråk" som jag tycker stämmer 100 % bra.
jag har hellre 1 äkta vän än 10 falska vänner

det stämmer så bra, för nu inser jag vilka som är äkta vänner och falska vänner & det känns så skönt för mig!


hur tycker du att en äkta vän ska vara & inte vara?!


sammanfattning

skrev värsta inlägget innan men internet la av på min systers dator, good work dator! Orkar inte skriva om det så jag gör bara en kort sammanfattning.

- ska till älskling imorgon
- faster på lördag
- och jag älskar min lillesyster!

där fick ni en snabb sammanfattning av allt.
puss på rumpan


tjejer ska vara självständiga!

alltså fuck you, du går mig på nerverna din bitch!
haha idag ska jag glo på tv, ska kolla på " jag elskar hollywood " tycker dom där hemmafruarna är så sköna! Skulle dock aldrig bli så bortskämd som dom är med sina män, hällre dör jag! Jag vill vara en " independent " stavning? Vill liksom kunna klara mig själv, inte leva på någon jävla kille! hatar sånna tjejer..

ne-yo - miss indiependent.


måste berätta för er en sak..

spana in hennes blogg http://vadfanskajagheta.se
hon är riktigt grym och världens sötaste alexandra ! ♥

dagens fråga från en läsare

hej emelie, du verkar ha ganska bra koll på religioner och så. Jag undrar bara om du kan hjälpa mig med en liten sak?! Jag är kristen irakie och jag är tillsammans med en muslim som är irakie och egyptier och hans systrar låter mig inte vara. dom hotar mig på msn, facebook och massa saker och det är jobbigt. Vad tycker du att jag ska göra?
nice blogg

hej sötnos, ja jag kan en hel del om religioner och så men mest vad jag själv tycker och tänker om dom så. Men som din situation som är ganska svår så skulle jag nog börja med att anmäla hans systrar om dom håller på i tex, facebook så skulle jag anmäla dom där osv. För dom har ingen rätt att klanka ner på dig sådär. Sedan när du gjort det så snacka med din kille och säg till honom vad dom verkligen säger och om han inte bryr sig så lämna honom för då är han ingen riktig kille, hans systrar gör fel att säga dumma saker till dig! Hoppas allt löser sig med din kille & hans systrar!
Åh tack så mycket!
det var en fråga från en läsare det, nu ska jag chilla här och kolla runt lite på olika bloggar i snappa upp tips vad jag kan göra för nyheter i min blogg, kom gärna med förslag vad ni tycker!

fuck sladdar / jag älskar mina systrar

fuck sladdar och skit, jag får inte in datan i mitt rum idag för pappa köpte fel sladd, roligt! Så det blir som igår att jag inte kan sitta vid datan så sent, fuck this shit. Hoppas att jag får in den imorgon då, för det e dryt att inte kunna blogga när man vill liksom. Igår var min syster den sötaste personen som finns, jag fick låna hennes efter hon va klar.
Måste även hylla en annan person som jag ser upp till så mycket och får mig att känna mig hel och hon har varit med om så jävla mycket skit så hon förtjänar så mycket kärlek det bara går att få, jag älskar dig angelica min syster!
mina underbara systrar, jag älskar er förevigt! Ni är obeskrivligt vackra, kärlek till er anna & angiie.

amen


haha

väntar på att maten ska bli kirrad och sen ska jag börja städa för fulla muggar asso!
imorgon ska jag bara chilla i solen och steeka ni vet, dom en pannkaka, haha!

hemma / min läskiga dröm

hej hopp gummisnopp mina söta bloggläsare.
nu är jag absolut inte lika stressad, är hemma nu från centrum med min syster. Vi köpte mackor, balsam " vilket vi behöver " rakhyvlar och lite sånt grejjs. Nu väntar jag att pappa ska komma hem med en sladd, för jag ska nämligen få ha datorn i mitt rum eftersom jag inte kan sitta för vi har en gäst som sover över här så thats it. Lite onödig fakta sådär, btw måste snacka med er om en as läskig dröm jag hade i natt, asso vaknade av att jag grät, ojjjsan!
Jag drömde att min vän Felicia, dog ! Mådde skit bajs på morgonen när jag vaknade och de kändes verkligen i hjärtat liksom.. smsade henne DIREKT när jag vaknade! bajs på sånna drömmar.

godmorgon sockerpuller

godmorgon, känner mig lite stress nu eftersom jag o min sis ska åka in till centrum och vi ska ta halv 12 bussen och jag sitter fortf med uppsatt hår och inga byxor! Hur ska detta sluta?! tror jag skiter i smink och sätter på mig mjukis och sen ut! Men vi hörs när jag är tillbaka från centrum!
kisses

love is in the air.

Finns det något som är bättre än Tamer Hosny?


Ana Ganbek " en ny låt från 2010 "


godkväll snyggingar

godkväll, min söta syster kom in och jag fick låna hennes dator lite! myspys. Men jag ska ändå sova snart, ska snacka lite med syster angiie & sen svara på lite kommentarer!
Men massor med mera update imorron.
kram


kolla vad vacker min älskling är, kärlek!


dampryck / tvinga syster till vp!

Folk Folk Folk, vart håller den här världen på att ta vägen?! Jag blir skit frustrerad! Jag känner en "tjej" som är pain in the ass, jag mår verkligen dåligt av detta! Hon sitter och skriver om sitt jävla liv all the time som om jag ens frågat?! Jag kanske frågar henne " hur mår du?! " hon svarar typ såhär " jag mår väl bra, men jag har så fullt upp med massor med saker och det är så jobbigt och jag orkar inte hit och dit " det räcker med att skriva " jag har det bra men fullt upp" gash! Vad folk vill skryta med sina problem. Och en annan sak som en annan som jag känner gör är att hon skryter om exakt allt som händer i hennes liv, men jag ska berätta en sak för dig gumman, jag har redan upplevt allt det där som du upplever nu, så lite efter är du! Jag bryr mej varken om dina problem eller ditt förhållande, jag skryter inte om mitt förhållande sådär mycket som du skryter om ditt! Skaffa ett riktigt liv och växa upp är något jag vill säga till dig! & du som tar åt dig av det här, vet ju att det stämmer!
nopps, slut med det dåliga och in med det bra.. nu ska jag tvinga min syster att röka vp med mig!
jalla anna!

vad ska jag göra efter studenten?! JO DETTA!

jag skulle berätta för er vad jag ska göra med mitt liv efter jag tagit studenten nästa sommar, jag har planerna klara och inshallah att det blir som jag vill!
efter jag tagit studenten så ska jag resa till Egypten, för jag ska söka till en skola där och plugga arabiska språket bättre och där ska jag stanna i 1 år och plugga. På den skolan jag ska plugga på får jag meriter till att bli tolk och jobba på en svensk ambasad i ett land där dom pratar arabiska. Ni ska få se några bilder från skolan där jag tänkt söka till som ligger i Kairo.
alla lärare som undervisar på skolan har arabiska som modersmål men undervisningarna är på engelska i grunderna och sen när man känner sig redo så får man flytta till en klass där man går med andra araber, gud vad jag längtar!
När jag kommer hem till Sverige igen efter det här så ska jag söka jobb på en ambasad eller något i den stilen eller så ska jag jobba något år som frisör, vi får se helt enkelt vad som händer när jag kommer hem!
FÖR ER SOM HAR FRÅGOR OM SKOLAN ELLER NÅGOT ANNAT ÄR BARA ATT FRÅGA!

snabb update

hungrig & ont i magen, bajs på det här! Dom senaste dagarna har jag försökt att inte äta så mycket! Idag har jag äiti en skål med yougurt & ett äpple, haha! Tänkte bar slänga upp en update lite snabbt såhär så att ni vet att jag lever liksom efter mitt getingstick! :( Men svullnaden har minskat nu så jag kan iallafall röra den, vilken tur!


JAG HAR BLIVIT GETINGSTUCKEN!

var nyss ute på en prommis med min syster, vi gick i en hel timme nästan! Bajs vad varmt det var, men gissa om man känner sig duktig när man kommer hem, väntar på att ungen snart är klar i duschen så ska jag in och svalka mig lite, men nu ska jag get to the point! Jag blev getingstucken! gissa vart?!? Jo min jäävla tumme, så den är helt svullen nu, bajskorv också! Fuck getingar!
fuck dig, du förstörde min tummes dag! HUUU.

nyvaken / prommis med syster soon

godmorron sötnosar, vaknade kl 12:10 av ett sms från älsklingen! Men nu är jag pigg iallafall, sitter här och äter min super nyttiga frukost och ska snart ut på en prommis med min syster och sen blir det direkt in i duschen! Idag kommer jag bara vara hemma, och pyssla med allt och inget ska bli väldigt mysigt! Men kanske slänger upp några bilder från prommisen, ska tvinga min syster att ta bilder!
Pussar
jag & min älskade syster i vackra egypten!

GODNATT SÖTNOSAR

jag är så sliten just nu, måste sova faktiskt! Förlåt för sugig update idag men varit med älsklingen och sen chillat hemma bara! Imorron blir det promis med syster på morgonen, mys! Hoppas det e fint väder!
Nu ska jag sova, så godnatt snyggingar så hörs vi imorgon!
puss

Queen of arabic music!

drottning!

hemma från en hel dag i stan me baby

hejsan bloggen, kom hem för en timme sen ungefär efter att ha varit en hel dag med älsklingen ute i stan! Vi åt på donken i skäris, han åt big mac och jag åt en sallad! Efter det så rörde vi oss mot stan och gick runt där och snackade, det var myspys! I love him. Blev tyvärr inga bilder :/
måste bara säga också att jag blev veckans blogg hos en blogg också, ska länka den senare!
tack alla snyggingar som röstade på mig!
kram

bajs på mobbning / the day update!

Mobbare, varför finns mobbare?! Vad tjänar det till att mobba en annan människa?

Jag tror att mobbare är osäkra på sig själva och kanske haft en svår uppväxt med mamma eller pappa som är missbrukare eller vad som helst så har dom haft det svårt och dom tar ut det över folk som dom anser är svagare och att dom är coola. Om jag ser att någon blir mobbad för något det spelar ingen roll vad så får jag så ont i hjärtat, man vill bara slå sönder den ungen som mobbar och sen ta den som blir mobbad och bara hålla om den personen och säga att allt kommer bli bra, jag får så ont i mitt hjärta. Ni anar inte! Fy på dom som mobbad.




Nu ska jag iallafall lägga mig, imorgon ska jag upp runt 09:00 och fixa mig och så, sen ska jag åka till town och möta älsklingen, eller jag tror det blir skärholmen faktiskt! Men vi får se! Men det blir massor med update imorgon när jag kommer hem, och möjligtvis lite bilder också. Men vi hörs senare.
Pussar & Massor med kramar från emeliethequeen.


film tajm med sis nu

film nu med syster, så jag kommer uppdatera under pauserna och så!
vi hörs senare, pussar!


bloggpaus från kortspel / tatuera var?! help me

sorry om jag är lite off sådär nu, men jag spelar kort med min familj, eller nu tog vi en rökpaus för mami skulle röka och då passar jag på att blogga, haha! Jag har suttit och funderat på en sak, jag ska tatuera mig efter jag varit i Egypten i oktober/november. Men jag vet inte riktigt vad jag ska tatuera in & vart! Mina förslag är följade:

- bakom örat " tatuera in ett litet hjärta eller en liten större stjärna som symolicerar min syster "
- eller tatuera in ett arabiskt " citat " någonstanns på kroppen, kankse nacken?!
- eller tatuera in mitt namn på arabiska på handleden och min systers på arabiska på andra handleden.


svårt beslut alltså, vad tycker ni?!


Vilken av dom där uppe tycker ni jag ska välja när jag ska tatuera mig?!


exakt, detta är sant!

Ni kan slita och dra i henne, ni kan skrika och slå
Hon går ändå inte sönder
Ni kan ofreda henne och ni kan våldta henne
Ni kan skända och smutskasta henne
Ni kan kalla henne "horunge", "aidsbarn", "alkoholist" och "knarkare"
Ni kan förklara för henne att ni hatar henne
Ni kan förklara för henne att ni önskar hon vore död
Hon går ändå inte sönder
Ni kan låsa in henne och ni kan låsa henne ute
Ni kan kasta in henne på sitt rum och ni kan kasta ut henne på gatan

Ni kan förvägra henne vatten och mat, och ni kan tvinga henne att äta tills hon vomerarNi kan klappa till henne då hon svarar er för högt, sedan kan ni klappa till henne igen då hon istället svarar er för tystNi kan klappa till henne närhelst ni känner för det

Hon går ändå inte sönder

Ni kan säga att hon är för tjock, för mager, för mycket, för litet, för tyst, för högljudd, för osäker, för självsäker, för glad, för ledsen, för... för... för...
Hon går ändå inte sönderMen lägg en varm hand på hennes axel, fråga inte hur hon mår, men fråga hur hon egentligen mår

Då skulle hon brista

 

regnet är påväg!

fyfan efter alla dom här varma dagarna skulle vi behöva lite regn och åska! Men hoppas att det blir lika varmt efter igen, liksom a fresh start again. Ska kolla på en skräckis ikväll på televisionen filmen heter typ " handen som gungar vaggan " eller något i den stilen. Idag fick jag kritik av min syster att jag använder ordet " anyway " to much i min blogg, så jag ska sluta upp med det från och med nu. HAHA ! & så ska jag börja skriva mera om min syster, saajk! Min läsare kommer gå från 2000 till 0 diiirekt! Men men, nu ska jag kolla runt lite och snart ska jag ge er en spännande update!
Kramisar


saker ni absolut inte visste om mig!

- jag tycker om killar som är ärliga, hällre ärliga än falska!
- det väärsta som finns är fann fjärllar! uush
- jag äter helst inte jordgubbar, tröttnat på dom
- jag gillar att få folk att skratta.
- jag vill ha 5 barn när jag blir stor, galet!
- JAG ÄLSKAR NÄR MITT HÅR ÄR NYTVÄTTAT!


bloggtooorka

hemma från sjukhuset nu, vaknade 7 imorse snacka om sliten! Men det rullade på ändå! Nu ska jag snart städa mitt rum om min söta lillesyster bara kunde gå ut från rummet, TACK! det blir mera update senare men nu har jag liksom bloggtorka.


GODNATT SÖTNOSAR

nu ska jag lägga mig i sängen eftersom jag ska upp tidigt imorgon och följa med mamma till sjukhuset! Kommer nog spendera dagen där, men har med mig mobilen så smsa! Nu ska jag lägga mig i min systers rum och ruttna! Vi hörs! Ni ska få lyssna på min favorit låt med haytham shaker, jag älskar den!




en kund inom arab musik, ska översätta denna sång till er imorgon!

puss


emelie tycker till igen!

jag tänkte ta upp en sak som många snackar om just nu, det är muslimer eller invandrare över huvudtaget!

många svenskar dom tror att om man är invandrare då är man muslim och typ " inte en människa " men vet ni en sak?! det finns kristna invandrare, jaaa faktiskt! Grattis till att ni inte visste det! Det finns kristna araber, iranier, turkar & till och med kurder! Jag är så jävla trött på att folk hela tiden snackar om att om du är muslim är du ingen bra människa, du är en människa och det har absolut inget med religionen att göra om du är en bra människa eller inte, det handlar om hur du är som person. Det finns dåliga araber & det finns bra araber samma med svenskar, det finns skit dåliga svenskar och bra svenskar! Det har inget med saken att göra om du är svart, gul eller grön! Jag är så trött på sånt här bullshit. Och ni som snackar om " varför muslimer har slöja? " " blir dom tvingade av sina männ/pappor?" "dom är förtryckta! " yan3i bullshit det där också, i koranen där står det faktiskt att kvinnan "själv " väljer om hon vill ha slöja men hon " BÖR " ha slöja och det är en jävla skilland på att bör och tvinga ska ni veta! Själv tycker jag de är något fint, visst det är inte fint om dom blir tvingade till att ha de men det är något fint som ligger bakom det hela, dom använder slöja för att dölja sin sexualitet på ett sätt och det tycker jag är så jävla bra! Plus du behöver inte fixa håret så mycket, ett plus! Sedan vill jag ta upp en sak som har med " rasister " att göra, det finns inget som är " rasister " men är bara en okunnig människa som är rädd för nya människor och nya kulturer, jag är så jävla arg! Ohhh, ni rasister där ute, ni borde ta reda på sån fakta innan ni öppnar munnen. Ni kallar invandrare för blatte hit och blatte dit, vet ni ens vad det betyder?! Jag läste på en hemsida att det stod att det betyder "kakerlacka" det betyder att ni springer runt och kallar andra för kakerlackor, det är säkert inte många som vet! Så nu lärde jag er något nytt igen. Och om du anser att du är rasist så tycker jag att du ska tänka på en till sak, oj vad ditt land sverige är svenskt, din kung är inte ens hel svensk och drottningen är tysk! Skamligt! Så allt jag vill säga till er är att innan ni öppnar munnen om att vara rasist hit och dit och om invandrare så tycker jag att du ska ta reda på fakta innan du säger något!


vad är det för fel, hon är också en människa men hon bär sjal?!


fredag kväll.

godkväll, min mamma fick inte komma in i sjukhuset idag, i dont know why men men, dom ska dit imorgon på morgonen. Följer nog med henne då, vi får se ! Nu ska jag sitta här och lyssna på musik och sen sleep! 


sitter i min ensamhet!

helluu, sitter ensam hemma nu eftersom att min syster o hennes kompisar är ute och min mamma åkte till sjukhuset med sin kille eftersom min mamma har skit ont i kroppen så ska dom in och kolla vad det är, inshalla allt kommer gå bra! Men nu sitter jag här helt ensam och lyssnar på haytham shaker och är i min ensamhet!

jag vill visa er en bild som jag blir helt varm av när jag ser!

ja det står på bilden vad de är, egypten och tänk er att vara där just nu!
JAG VILL ÅKA DIIIIIT NUUUUUUUUU !


*

Mesh 3ayza Gherak Inta


15:24

godmorgon sötnosar, har varit vaken länge men jag har hjälpt mamma lite och sen så har jag suttit och kollar på " beverly hills " & vi får inte glömma att jag har gjort nudlar också!


en bild säger mer än 1000 ord !


min syster, mitt allt & min älskade anka!

Angelica El Gahly, vart ska jag börja? Du är helt underbar på dina egna sätt & jag vet inte vad jag skulle ha gjort utan dig helt underbar. Och som ditt efternamn betyder " värdefull " det är exakt det du är. Jag älskar dig mest av allt på jorden, du är den personen som gör så att jag orkar leva och att jag orkar att le. Kommer ihåg när vi hatade varandra grovt alltså, vi sa så dumma saker till varandra, men vad säger man " kärlek börjar alltid med bråk " och det stämmer, vi började snacka och nu är du den personen som jag litar på till 100 % och till dig skulle jag kunna ge all min respekt och kärlek för du är värd varenda sak som finns. Jag vet att du har haft det svårt med massor med saker och ting men om jag var med dig så skulle jag hålla din hand genom allt och jag skulle gå med dig genom eld och vatten walla. Jag lovar dig, du är som en äkta syster för mig och om du mår dåligt så mår jag dåligt, jag vill bara skriva en text till dig för att hylla att du är en sån underbart underbar syster till mig och att jag älskar dig för varje varje dag som går så älskar jag dig mera. Om något ont skulle hända dig så skulle det drabba mig också, jag skulle dö walla! Därför vill jag att du ska kämpa på med ditt liv fast det finns horungar som leker balla och vill förstöra så ska du veta att jag är den personen du kan luta ditt huvud emot när du är trött älskling.


habibti jag vill att du ska vara den som är gudmor till mina barn, walla!

inshalla du och jag tills livet tar slut, vi ska sitta där med rullstol på ålderdomshemmet och snacka om allt & vi ska fuucka ur på ålderdomshemmet, jag svär rullstolsracing! Du är mitt liv, enta el ghaly habibiti!


nu är jag hemma igen

hejsan sötnosar, varmt är det ellerhur? :) Jag sitter och proppar i mig choklad, mums! Vad har ni för er i värmen då?! Jag vet att det har varit dålig update men varit hemma hos min kille så jag har varit fullt upptagen.




http://liveonetime.blogg.se/2010/july/veckans-blogg-finalister.html#comment
klicka på denna länk & rösta på mig
NUMMER 18

NU GÄLLER DET !

jag är med och tävlar i veckans blogg hos http://liveonetime.blogg.se/ och jag skulle gärna att ni röstade på mig.
jag är nummer 18 !




annars är allting bra, är fortfarande i hovsjö, jag & baby hade ett litet bråk så jag tänkte åka hem men sen ångra jag mig faktiskt. Jag vet inte vad vi ska göra idag, bara ta de lungt kankse? Vi får se.

men som sagt, rösta på mig!


godnatt

nu klev nyss min pojkvän ur duschen, ska mysa med honom nu så det blir mera update imorgon + att jag känner mig lite febrig men tror det bara är för det e så varmt, bajs varm men som jag sa innan man ska inte klaga! Imorgon ska jag berätta lite om mina framtida planer, ni kommer bli häpna!

godnatt!


15:38. / varför skära sig?

Nu är jag framme hos älsklingen nu men jag tänkte slänga in ett litet inlägg om vad jag tycker om att " skada " sig själv genom att skära sig osv.

jag tycker att det är helt onödigt att ens skada sig själv även fast man mår piss, jag tycker att om man nu mår så dåligt så kan man söka hjälp eller prata med någon som förstår en. Varför ska man skada sig själv?! Det kan säkert bara dom har gjort detta hemska till sig själva svara på! Jag har själv mått dåligt och har varit med om hemska saker men jag har aldirg tänkt tanken av att skära mig själv.

nu är min fråga till er, finns det någon av mina läsare som har tänkt/har skärt sig själva någongång?
kommentera här eller skriv till min blogg mejl
[email protected] om du vill vara anonym går det också jätte bra!


saam - her love blir kvällen låt!


saam - her love !

GODNATT!


godkväll i vääärmen

hej snyggingar!

min msn är helt jävla fucked up, den laggar typ 24/7 och det går inte att skriva, jag vet inte vad! Nu kom min mamma hem så jag ska väl snacka med henne en aning och sen ska jag packa klart mina saker till imorgon så jag bara kan vakna & fixa mig, det e chill. Jag sitter just nu och funderar om jag ska åka till fittja lr om jag ska ta tåget direkt?! Vi får se imorgon bara gud vet vad jag ska ta för väg. HAHA inressant! Jaha, nu fuckade min msn igen.. måste ta reda på problemet asso.

men men, vi hörs väl kanske med en kvällens låt om några minuter, i need to talk whit my sister ninoo.


saknar henne såå

godkväll söta bloggläsare, fyfan vilken hetta det är nu alltså men jag ska absolut inte klaga becouse i love it och det är så här det ska vara året om tycker jag! Nu har jag lagt in ungefär alla mina kläder i garderoben så det är klart sen ska jag bara packa till imorgon då jag ska bege mej till hovsjö, fun!


måste bara tilllägga en sak, jag saknar en viss person så jävla mycket och den personen är min tjejkompis som heter Fatima " Nadja " som är just nu i Libanon och jag saknar henne så mycket, det e 2 veckor kvar tills den babes kommer tillbaka till Swedie landet och gör allt galet, längtar såå efter henne när hon kommer hem ska jag pussa sönder henne tills hon döör!


love you hunnii.


ska städa nu kommer tillbaka om 1 timme


bajshumör

hej, jag ska göra en kort update, jag är absolut inte på världens bästa humör, men det är en dag imorgon också right? Nyss ätit middag, ska in i mitt rum och fixa lite känner att jag vill fixa något och lyssna högt på musik & bara glömma. 

vi hörs sen


en bild bara till min lillesyster annapanna.


anna här har du din jesus !


morgon / eftermiddag

godmorgon eller godeftermiddag, nu ska jag faktiskt lyssna på tamer hosny högt eftersom det bara är jag och min syster hemma och ska jag ställa mig i köket och göra sallad tills maten ikväll så slipper lillen göra det när han kommer hem från jobbet. Sedan blir de väl att sitta ute i solen en stund och läsa eller något i den stilen, vi får se faktiskt och jag måste jävla fan städa mitt rum, det ligger kläder överallt, det måste fixas. Men vi får se vad denna dag har att komma med, eller vad säger ni mina söta söta söta läsare?

Hoppas ni får en superduper bra i värmen.


GODNATT!

spanien kan suga, jag blir fett lack! Men anyway nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på film med min syster, vi ska se en film som heter strandvaskaren och är en svensk rysare, det ska bli chill! Men jag gör mera update imorgon på morgonnen.


jag & anna i skolan i 1an, saknar dom tiderna!


this is my confession!

i have a confession to make, spaniens spelare är HOT och alla hollands spelare är fula som stryk, men holland måste vinna! Jag vill ha mina 20 kronor, i want them so bad !


match match !

nyss duchat och sitter och kollar på matchen, anledningen till att jag håller på Holland är att jag har satsat pengar på att dom vinner med min mamma & låtsas pappa. 20 kronor faktiskt! Men jag vill att Spanien ska vinna, knas jag vet! HAHA !

så vad har ni gjort idag då mina älsklingar?


hoppas Holland vinner!

tjenixen bloggen, snart gäller det! Spanien - Holland, ska jag vara ärlig så vill jag att Holland ska vinna, jag är typ den enda i hela världen! Hoppas holland vinner, jag hoppas hoppas hoppas!

            -              

HOLLAND HOLLAND HOLLAND HOLLAND


A bestfriend is the one who can look at you with the biggest smile on your face and still know that something is wrong

♥ Angiie Nina Mona Kitty Felicia Rita Linnéa Anna  ♥
tjejer, jag älskar er från djupet av mitt hjärta!

wow han älskar verkligen ciara!


dagens fråga!

VILKEN ÄR JUST DIN FAVORIT LÅT?!

godmorgon sunshine

godmorgon sunshine, det är grovt varmt ute alltså! Nu ska jag packa mina saker och tagga ner till mamma och där ska jag bara dö av värme, kanske lägga mig i solen en stund, vi får se vad som kommer att hända där nere, men jag ville bara säga godmorgon till er alla!

puss

NATTI

GODNATT!

*

Some people build walls, not to keep others out, but to see who cares enough to break them down.

klick klick klick klick

gissa gissa vad jag gör just nu?! Jo jag sitter nämligen inne på skype och snackar med min kille's kompisar medans min kille sitter och kollar på film & min kille's kompis Adrian fick mig att gå in på en sida där man ska klicka så många gånger, vill ni testa?!
http://apps.facebook.com/swtsubqaslfoptcmo/

bilder från Egypten 09-10 senaste gången jag var där!

mahmoud och min syster mobbar mig!
mitt favorit kafé i hurghada!
http://publishme.se/857866/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
om blickar kunde döda, jag äter faktiskt!
jag & min syster på ett kafe i Dahab.

vill åka till Egypten nu nu / bilder på Kairo by night

gokväll bloggläsare, nu är jag här igen med massor med roliga grejjer som väntar! HAHA in my ass. Det blir en helt vanlig kväll med lite musik och bilder och sånt! Ska även svara på massor med kommentarer och kanske så blir det en liten tävling?! Vi får se.
Jag snackar just nu med en vän från Egypten och han säger att det är nice där nere nu, så jag vill dit! inshalla jag kommer ner till er alla snart! Alla ni som inte varit i Egypten och ska resa snart men vet inte vart så rekommenderar jag varmt att ni ska åka till Egypten, det finns så mycket att se där! Kanske inte världens fest ställe, men det är så fint och så där!
vem blir inte sugen på att åka dit?!

lördag 19:03

suttit ute med pappa & syster i ca 2 - 3 timmar nu och bara tagit det lungt, vi har rökt sisha och ätit chips. Nu ska jag snart till min granne och spela lite kort. Ska bli ytterst mysigt tycker jag! Det är skönt för det är bara jag & pappa & min syster hemma nu, så nu får man liksom sin pappa lite för sig själv, och jag gillar det väldigt mycket!
sitter även nu och lyssnar på egy rap school, det är en grupp som gör grym arabisk " egyptisk " rap musik.
Vill ni ha exempel & några bilder på dom?! Det ska ni banimej få!
egy rap school! Grym musik.

pussar

hemma från kista nu, fick med mig massor med mysiga & sexiga kläder hem, ni kan få se bild lite senare. Jag börjar bli lite små hungrig så jag ska nog gå ner och äta något och sen måste jag upp igen och städa mitt jävla rum, men vi hörs senare eller?!
jag blev skit sugen på energi dricka, vet ni?! jag har en kylen. LYCKA!




jag saknar min älskling.

<3

nu ska jag in och hoppa på killarna, mera update senare! Puss

godmorgon

vaknade nyss, lovar er är fortfarande nyvaken ser allt suddigt! Nu ska jag fixa mig och sen ska jag väcka killarna & syster. Igår hade vi det faktiskt mysigt, killarna kom till mej runt halv 7 och då åt vi mat och snackade och så, sedan gick vi runt och hem till min mami där hon bjöd oss på melon, yummii. Sedan gick vi till pappa igen och där spelade vi kubb i typ 2 timmar. Efter det blev det bara chill kväll med film! Me like.

nu ska jag fixa mig som sagt och sen dra till kista.
bye

nyduschad och nytvättat hår!

nu har jag duschat & älsklingen & hamid närmar sig tror jag! Ska gå och ta bort min turban från huvudet och borsta igenom håret.
Är det någon annan här som älskar känslan av nytvättat hår?!
men vi hörs senare, pussar

JAG ÄLSKAR DIG MIN VÄN!

Linnéa, jag älskar dig!

älsklingen är på G m Hamid!

nu ska jag duscha eftersom älsklingen är på G hit med Hamid, så vi ska chilla ikväll och bara slappa! Nu ska jag in i duschen så man är frässh när dom kommer hem!

bajskorvar

whatafuck, måste börja skriva lite funny things här i bloggen alltså, börjar suga här alltså! Ska tänka ut något magnifikt medans jag städar ska ni se!

PUSS


*

Snabba och dumma beslut är djävulens beslut.


papi is home and iam a housewife !

pappa kom hem med trocadero till mig, sötnos! Nu har jag varit en riktig hemmafru igen! Lyssnar på nancy ajram och springer runt som en galning här hemma och städar & tvättar kläder! Jag slängde bara på mig en klänning eftersom det är galet varmt ute asso, man döör! Nu ska jag återgå till mitt hemmafru jobb, haha!

vi hörs lite senare, jag vet inte om det kommer bli så mycket update om killarna kommer till mig idag.


godmorgon gulligrisar

godmorgon!
vaknade av att jag frös eftersom hade sovit med öppet fönster hela natten, knas! Andå nu ska jag ner och käka frulle och sen ska jag nog börja städa en liten stund eftersom förhoppningsvis så kommer älsklingen & hamid till mig idag så det blir mys idag tror jag & imorgon ska jag, min syster & min pappa åka till solna & kista för att shoppa lite kläder och ha en almän dag ute tillsammans bara så det ska bli jätte mysigt! Nu måste jag fyfan äta frulle, min mage skriker efter food!


Mohammed Al-Fares


godnaatt..

ska lägga mig nu, förlåt för dålig update idag men har inte haft någon större lust att blogga idag!


lite onödig fakta sådär

godkväll på er alla sötnosar, nu är jag nyduchad och de är inte så jätte varmt längre, fast visst är det varmt. Hörde att imrogon skulle det bli värre, men då ska jag steka i solen faktiskt. Anyway nu sitter jag här med min pepsi och njuter av arabisk musik " irakisk " idag faktiskt, ni ska få höra en utav mina favoriter idag lite senare.

vad har ni gjort idag då mina sötnosar?


hot hot hot hot

hejsan snyggingar i värmen, dålig update!? anyway kom hem för ett tag sen, asso de e sjuk varmt!
ska typ käka middag och sen hoppa in i duschen, igår så såg jag, muna & älsklingen på eclipse hemma, nedladding! Ouuuf jag svättas som en apa, jag kan inte skriva nu förlåt, blir bättre när det blivit lite svalare. I promise u guys! Nu står pappa med grillen i största hugg och gör food till oss här hemma!


en väldigt sexig bild på mej o min syster!


tråkigt inlägg, vet!

tjenare snyggingar, kom hem nyss efter att ha legat och steeckat nera på måsnaren med älsklingen, muna & sinan och vi gick hem efter och duschade och sedan så gick vi ner till vivo och handlade! Nu ligger älsklingen på sängen och mår inte så bra och jag passar på att skriva ett litet inlägg. Nu ska jag kolla runt lite på fejan och så.


dagens låt


hemma hos älskliingen

sitter hemma hos älsklingen nu, min baby bajsar & jag sitter tänker slänga upp en update lite snabbt. Jag träffade ju min vän felicia i stan idag också, känns så skön eftersom med henne kan jag verkligen vara mig själv och bara slappa och verkligen berätta allt mellan himmel och jord! kärlek till dig hun! Nu ska jag vara med älsklingen, gud vad jag har längtat efter honom. 

hörs senare, kramisar


stress nu

godmorgon sötnosar, vaknade för en stund sedan och måste stressa nu, som vanligt!
ska platta håret & sminka mej på 30 min, good luck! För er som inte vet vart jag ska så ska jag in till staden för att träffa min älskade felicia, ska bli mys! Men vi hörs när jag kommer hem till älsklingen lite senare.
pussar


last update for today

sista inlägget för idag, yes i know det är tidigt men har faktiskt annat att pyssla med, jag ska städa mitt rum och platta mitt afro nu + bestämma vad jag ska ha på mig imorgon!

gör update innan jag drar imorgon.
bye


kärlek


måndag 20:35

hoppas den som vann veckans blogg har sett det, för nu ska jag börja slänga in inlägg i bloggen igen! Måste tyvärr gå ifrån datorn eftersom min låtas syster's kille ska sova i datarummet och det känns lite onödigt att flytta hela datorn bara i natt eftersom jag ska till älsklingen imorgon så. Imorgon ska jag även träffa felicia, så vi ska försöka ta lite bilder o så! Hoppas ja!


jag & felicia i skolan typ i vintras!


VINNAREN AV VECKANS BLOGG ÄR...


med bloggen http://parmhed.blogg.se/ !

grattis till vinsten, när jag lottade ut bloggar så blev denna tjej den lyckliga vinnaren! När jag läser hennes blogg blir jag glad, hon skriver på ett bra sätt och har mysiga bilder! Jag tycker absolut hon är värd att vinna veckans blogg!
 GRATTIS ÄNNU EN GÅNG
!


veckans blogg avslutad!

VECKANS BLOGG AVSLUTAD!
ni kan inte anmäla er längre, sorry!

* nu ska jag lotta ut 1 lycklig vinnare ! och dessutom så ska jag skriva vad just jag tycker om hennes blogg!


18 MINUTER KVAR!

nu är det ca 20 min kvar till att anmäla dig till veckans blogg! KÖR HÅRT NU!


dagens fråga!

jag har tänkt på en sak, en sak till varför alltid gör slut när man blivit tillsammans. Jag tror att det är för när man träffas så visar man aldrig sina riktiga sidor när man träffas utan man lägger liksom upp som en liten fasad och ljuger till om lite små saker men sedan när man varit med varandra ett tag och då dyker det upp en människa som man inte trodde att man var tillsammans med! Det är vad jag tror.



Vad tror du är största anledningen till att många gör slut?!


hemma från e-köping & de e varmt

hej där i värmen, kom hem för ett tag sedan! Fick med mig en tidining, ett par leggins & en as söt liten vit tubklänning, me like! Imorgon blir det stan för att träffa felicia och catch up alla saker som har hänt! & efter det så ska jag hem till älsklingen tror jag, om jag får?!


jag & min syster idag i typ coop.


10:33 måndag

vaknade för en stund sedan av att både pappa & mamma ringer mig, haha! Ska snart klä på mig kläder eftersom jag ska till enköping med min mamma today. Målade nyss naglnarna till en skön sommarfärg! Iallafall igår trodde jag att jag skulle dö av värme i mitt rum, men det blev faktiskt för kallt så jag fick stänga fönstret ungefär kl 4 - 5 och fläkten också. Men nu måste jag gå och hitta något att ha på mig idag. hoppas ni får en bra dag idag! Det blir massor med update när jag är tillbaka.

vad ska ni läsare göra idag då?




idag är det sista dagen på veckans blogg, du kan anmäla dig fram tills kl 18:00 idag ! Så passa på.


dagens sista inlägg / glöm inte veckans blogg!

nu ska jag lägga mig i sängen i värmen, men har öppnat hela mitt önster & fläkten är på högsta! Måste vara pigg imorgon för jag ska upp i skaplig tid och duscha eftersom jag inte pallade göra det nu.

det känns skönt att ha en sån underbar pojkvän som Fadi Hamid, eftersom jag vet att vad som än händer så kommer vi alltid vara vänner, känns så skönt faktiskt! Kommer sakna honom så fruktansvärt mycket när han lämnar mig här i sverige!


det är föör varmt för att vara här

okej, ska vara ärlig så är det FÖR varmt för att sitta här vid datan, alltså svetten rinner, eeuw. Men anyway sitter och lyssnar på musik så det ska väl få en att sitta en liten stund till vid datan! Imorgon blir det enköping med mamma & syster. Måste fanimej köpa en ny eyeliner, får kanske kosta på mig det?!

måste bara få lägga ut en bild på en underbar sångare som fångat mitt hjärta på senaste tiden!


amir mostafa, en egyptisk sångare med underbar röst!


duschen next

tjenare bloggen! funderar på att hoppa in i duschen, fifan vad varmt det är!


saam - her love !


bra kämpat saam, inshalla allt kommer gå skit bra för dig!


6 sanningar!

jag blev utmanad av ; http://fotobliixtt.blogg.se

Så här går det till:

- De som blir utmanade ska skriva sex sanningar om sig själva i sin blogg och samtidigt berätta om reglerna i spelet. 

- När de genomfört utmaningen ska de välja sex nya bloggare och göra en lista av deras namn. Efter att det är gjort ska man skriva en kommentar åt dem för att låta dem veta att de är utmanade och ska läsa ens egen blogg för mer information.

6 saker ni inte visste om mig.

* jag hatar folk som skryter om sig själva för att göra andra svartsjuka.
* jag älskar att sova bredvid någon som håller om en.
* jag dör för tamer hosny & mariyam fares.
* jag åker till egypten i oktober, själv!
* hatar cola light men dricker det för det är bättre?!
* jag älskar att shoppa nya saker.

Jag utmanar;
http://rania.blogg.se
http://aiidass.blogg.se/
http://aidashalaby.blogg.se/
http://neemee.blogg.se/
http://bellllalundberg.blogg.se/
http://rebeccaharkonen.blogg.se/


måste packa klart allting

sitter här nu och äter nötter " importvarning " och dricker saft " swedievarning " men det är fett gott med salta nötter nu när det är så varmt ute. Men jag måste tyvärr slita mig från datorn nu eftersom jag ska upp till min pappa och jag måste packa klart dom sista sakerna nu innan han kommer med bilen och hämtar oss. Jalla bajs på det här, nu måste jag fixa allt.

GLÖM INTE VECKANS BLOGG!


godmorgon

godmorgon små änglar, vaknade av att min syster sitter och knäpper kort på mig när jag sover, vilken tönt! Dom bilderna/bilden ska ni absolut inte få se, om jag inte är gullig förstås! Jag har faktiskt lite huvudverk, men hoppas den pass over soon. Idag blir det veckabyte för mig och min syster vi ska till pappa idag. Jag har bara lite planer inbokade denna vecka. Nu ska jag bara raka min mammas nacke eftersom den som klippte henne före mig inte gjorde de, hon ser ut som en riktig man, haha!





ni kan fortfarande anmäla er till veckans blogg, så passa på!


godnatt

nej fyfan nu ska jag lägga mig i sängen och käka chips och kolla på tv! spikat!




ps, fortsätt att anmäla er till veckans blogg, avlutas på måndag 5 juli.


anmäl er till veckans blogg, NU!



- kommentera detta inlägg och skriv " jag är med "
- kommer lotta ut en vinnare på måndag.
- vet att det är kort tid på sig, men tänk possetivt kanske inte så många som tävlar då?!


G R A T T I S M I N Ä L S K L I N G


Grattis på födelsedagen älskling.
det finns ingen finare & snällare än dig och jag älskar dig över hela mitt hjärta!


kubb

nu drar jag ut me syster & spelar kubb!
se ya later suckers


ska städa nu!

nu ska jag gå och fixa i mitt rum och dra tag i min syster för hon ska fanimej också städa! Vi hörs väl senare antar jag?!

vill även tipsa om en tävling som man kan vara med i, länken är http://conler.se/2010/july/tredje-och-sista-gangen-mini-goodiebag.html?_tmp=5c051cfe303c0c642569493dc341350613caa0ad ! Du kan vinna en goodiebag med massor med nice saker, jag är med!


foton från älsklingens födelsedags middag


hamid, älsklingen & finaste mona


älsklingen & mona, vi sjunger för honom.


hamid och älskling


hamid & fadi innan vi ska gå in i resturangen


en mini nyhet om morden i södertälje

 Bror till mördade männen släppt
Kommer ni ihåg dom två männen som blev skjutna i Södertälje?! Deras bror har nu släppts. Han satt inne för narkotika brott, men är nu på fri fot. Polisen tror nu att det var deras bror som var " måltavlan " men allt är ännu oklart.


i need to look up some news

i just love the summer, vill bara ut nu och sitta i solen och läsa en tidning, men fyfan det blåser galet mycket så jag vet inte, kankse tar det imorgon på morgonen?! Nu ska jag leta efter intressanta nyheter som jag ska skriva om i the next update!


today is it fadi's b-day!

idag är det min pojkvän's födelsedag, han fyller 18 bast liksom! GRATTIS ÄLSKLING!

idag vaknade jag upp hos älsklingen efter en UNDERBAR dag igår i stan, vi käkade på monolia, bilder kommer senare som sagt, det är min syster som är the " fotograf " till min blogg. Alla var helt uppklädda och så, det var mys. Idag ska jag bara ta de lungt som en liten padda som jag är, haha! Mera update senare + bilder.

ha de bäst i värmen!


två födelsedagsbarn idag!

Grattis till Akil & Jonni som båda fyller år idag, tyvärr har jag bara bild på Akil som jag tänkte visa er. Pussar


grattis på födelsedagen akilo


the days first update

Godmorgon på er alla sötnosar!
vaknade runt 12:00 tror jag av att min kompis ringde mig, galning?! Sedan säger min vän att jag ska upp och tvätta ansiktet och jag vet inte vad, sjukt! Sitter och lyssnar på Tamer Hosny - Bahlem Eih nu för att vakna till lite & för att jag ska få lite kraft för att orka fixa mig. Ikväll blir det stan med min lillesyster & älsklingen och alla! Vi ska nämligen ut och fira att min älskling fyller 18 år imorgon, men vi firar idag pga vissa skäl. Nu ska jag dra och fixa mig faktiskt, vi hörs innan jag drar så kanske ni får någon bild också.



denna låt spelas just nu i mina öron.


inlägget säger allt


dagens nyheter från aftonbladet


Har en ny kategori som jag valt att kalla " aktuella nyheter i mina ord " eftersom att det kanske är kul att få läsa nyheter som någon annan har skrivit men det är i praktiskt sätt samma sak som det står i aftonpladet och så. idag ska det blir den första inlägget på denna kategori & detta inlägg ska handla om 2 nyheter.


bild tagen från aftonbladet.se
Nyhet 1.
Klockan 02:22 igår natt så sköts två personer i " oasen " i Södertälje, Ronna. Dom två killarna som blev skjutna var Eddie Moussa som var anfallare i assyriska och hans äldre bror. Polisen har konstaterat att det var dom två bröderna som var själva måltavlan, men även en 52 årig man skadades men ligger just nu på sjukhus med lindriga skador. Det är sjävklart många som sörjer Eddie's bortgång, mina vänner som jag känner kände honom, han var ändå en känd profil inom fotboll och säkert många ungdomar i Södertälje. Det är ännu oklart om varför dom ville just skada Eddie Moussa.



bild tagen från aftonbladet.se
Nyhet 2.
Död mus i salladen, det skulle vara något va?! Ett par hade köpt en italiensk sallad på midsommar på Willy's i Lidingö. När paret skulle skölja av salladen så kände dom musen och dom bara skrek & skrek stod det på aftonbladets hemsida. Paret fick 100 kr i ersättning, men ändå jätte äckligt!!!!!


NYHETER NYHETER!

Alla har väl sätt " paranormal activity" vissa tykcte den var läskig och andra gjorde inte det! Men jag ska säga till er, det finns ju 2 verationer och den andra verationen e så mycket läskigare än den andra, vet inte vilken men. Anyway hörde lite småskvaller om att det ska komma en " paranormal activity 2 " på bio i Oktober!


trailer på paranormal activity.

vill så gärna se den, verkar sjukt spännande!


får frysningar, kärlek!


*

You say you’ve got the most respect for me, but sometimes I feel you’re not deserving me


avslutar dagen med detta!


ska sova nu, natti

fyfan jag börjar bli trött, inte för jag gjort värsta grejjerna idag men jag har varit i skärholmen med älsklingen typ och sen suttit hemma, dagarna bara rullar iväg ju! Nyss färgade jag håret lite, min utväxt bara! Jag funderade på att färga det ljusbrunt, men vi får se!


sån färg vill jag ha på mitt hår, ge mig!


RSS 2.0