det stinker svartsjuka här!

jag har läst ett antal bloggar där dom har skrivit " fattar inte varför folk vill tjäna pengar på sina bloggar " " dom som tjänar pengar på sina bloggar, dom orkar bara inte jobba " Jag ska förklara några saker för er som har sånna åsikter + så ska jag ta upp lite andra saker!
1. Ni som tror att dom som tjänar pengar på bloggen inte " orkar " jobba för att dom är lata eller något har helt fel, dom flesta bloggar dom tjänar inte så himla mycket på sina bloggar utan det kan vara andra andra saker utöver bloggen som ger cash! Har ni sett dom här " storbloggarna " haha hatar det ordet ! Men men, dom gör så mycket mera än bara bloggar dom tex: anagina hon jobbar på radio, gör massor med intervjuer och allt sånt och det får man också pengar för och kissie hon gör fotojobb, sjunger, och allt sånt! Jag blir så irriterad på folk som sitter och snackar skit om att dom som tjänar pengar på sina bloggar inte " orkar " jobba men vet ni en sak, dom jobbar också som vilka andra människa som helst bara att pengarna man får från bloggen är som ett " extra plus i kassan" liksom!
2. Jag fick ett mejl här om dagen av en tjej som var väldigt frustrerad och tog ut ALLT på mej?! sajko? Men iallafall hon hade tydligen velat bli en "storbloggare" och hon satt och sa att jag hade tagit hennes plats.. men jag svarade henne att jag anser inte mig som en storbloggare, haha! Om man nu vill bli en såkallad storbloggare så måste man nog ligga i ganska hårt och verkligen anstränga sig, som sagt inget kommer gratis till dig! Men hon var tydligen as arg på mig för ingen anledning at all liksom! Fucking skojare tycker jag!
3. Har bara en sak att säga till alla er som anser att dom som tjänar pengar på sina bloggar inte " orkar " jobba då kan jag säga detta till er " det STINKER svartsjuka om er " så snälla, om ni vill tjäna pengar jalla lägg ut reklam på era bloggar, börja arbeta vafan!
nu ska jag hoppa in i duschen och sen åter kommer jag, plus min jävla msn vägrar att öppna.. bajskorv!

Kommentarer
Postat av: elina

så lite så:)

göru?

2010-07-23 @ 21:26:20
URL: http://wekmans.blogg.se/
Postat av: elina

haha oj, de måste ja läsa! :D

2010-07-23 @ 21:29:43
URL: http://wekmans.blogg.se/
Postat av: prettyjunkie

fin blogg :) allt bra med dig?

följa varan på bloglovin?

kramar

2010-07-23 @ 21:37:20
URL: http://prettyjunkie.blogg.se/
Postat av: Jojjo* - Shit happens

Delta gärna i min tävling, den kan ge dig chansen till 200 nya besökare ;P

2010-07-23 @ 21:44:45
URL: http://jojjjjoh.blogg.se/
Postat av: Anonym

bra skrivet bruden. YESSS RAAAIIIT!

2010-07-23 @ 21:45:11
URL: http://wekmans.blogg.se/
Postat av: MALIN

Grymt bra skrivet!

2010-07-23 @ 21:54:27
URL: http://malinworlin.blogg.se/
Postat av: wilma

Tjenare Emelie!Nu har jag en frågestund på bloggen, skulle vara kul om du kikade in och ställde lite frågor! :D Om du inte vill ha sånahär kommentarer så ber jag om ursäkt är det bara att radera.Pusshej <3

2010-07-23 @ 21:57:39
URL: http://weja.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0