ågest i påsen, filli u know

hejsan skööningar, jag ska börja detta inlägg med en liten "rolig" sak, som jag säger! Grejen är den att jag har fått anonyma kommentarer, fast på internet är man aldrig anonym, dumma åsnor! Anyways dom kommentarerna handlar oftast BARA om mitt uteseende, och varje gång jag läser dom DÖR jag av garv, äkta dumma! Jag har vänner som kan kolla IP adresser så jag vet exakt vem som skickar dom & vart ifrån. Men mitt svar till er som skriver dom är; aa jag kanske är tjock, men vad ska ni göra åt saken herregud, om jag ska ändra på mitt utseende är det INTE för er & eftersom ni är anonyma som ni tror, så kanske ni inte ska öppna eran käft! Men anyways när ni besöker min blogg de e då pengarna rullar in, suckers!

slut på det roliga, idag har jag & filli shoppat. Visar vad jag köpt senare, träffade även cissi & becca på gina! läänge sen fan!

ska duscha nu!


Kommentarer
Postat av: issa

Hej

Just nu ligger jag ganska bra till i en månadens blogg tävling som heter "månadens bitch". Men jag behöver fortfarande röster för att vinna. Jag har dessutom lovat att försöka fixa en tävling i sammarbete med Vivistyle om jag vinner. Vill du kanske ha ett par nya snygga skor till jul?



Klicka jättegärna på länken och rösta på nummer 3

http://nathaliesjobeck.blogg.se/2009/november/finalisterna-i-tavlingen-som-manadens-bitch.html



Kramar // stuumpan

2009-12-02 @ 19:14:57
URL: http://stuumpan.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: Hihi, ja precis som jag tycker!

2009-12-02 @ 20:57:28
URL: http://emmazzz.blogg.se/
Postat av: Emma

sv: Ja visst var det?

Vad gör du då?

2009-12-02 @ 22:03:41
URL: http://emmazzz.blogg.se/
Postat av: ELiNA

HAHAHAHAHAHHA PENGAR??

2009-12-04 @ 11:00:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0