är hos älsklingen

är hemma hos älsklingen nu, han ligger och sover och jag kollade nyss klart på en film " edge of darkness " as spännande film och lite sorlig faktiskt! Anyway nu dricker jag X-ray eller vad det nu heter!?

oh kan min snorunge vakna snart eller?! Vill mysa med honom! Anyway vi var i skärholmen idag, jag köpte en duschcräm som va as nice, för endast 19.50, snacka om billigt!

idag det var inte så varmt ute, eller jo men de blåste lite ute men men


ooonsdag

godmorgon sötnosar!
jävla fifan jag är skit trött, satt uppe och snackade med älsklingen igår om olika saker, hmm! Idag vet jag inte vad som händer, jag vill ner till stan för att köpa en klänning som jag ska ha på älsklingens middag, men vi får se! Måste man tvinga killar att gå ut?! Anyway vad ska ni göra idag då?


min lillesyster

Ska göra ett litet inlägg till min lillesyster som " inom kort " ska börja blogga några få inlägg i veckan i min blogg becouse hon inte orkar skaffa någon egen blogg! LATMASK!!! Anyway min lillesyster är en utav mina bästa vänner som jag kan skratta med & gråta med! & även kasta saker på!

alltså knas, jag vet inte vad jag ska säga!
min syster is wonderful <3


bla bla bla, jag bara babblar

nu har vi girllat klart och även ny duschade o söta, ska glo på en film tror jag och sen bara ligga och prata med varandra! Imorgon vet jag inte vad som händer riktigt, vi får se?!? Men på torsdag ska jag hem och hämta klänning och skor för på fredag blir det middag i stan med älsklingen och massor med vänner för VEM FYLLER ÅR PÅ LÖRDAG?!

JOOO DET ÄR MIN ÄLSKADE KILLE!


nu ska jag sitta & lyssna på min andra man tamer hosny och vänta på att älsklingen kommer!

puss


grill i hovsjö

är i hovsjö nu, ska ut o grilla me underbaraste!

hörs ikväll!


UNDERBAR!


snackar buisness? med nilo

Hallojsan, faktiskt just nu så känns livet ganska toppen! Har nyss bokat tid med en tjejkompis att vi ska mötas imorgon och jag ska köpa en adidas tröja av henne för endast 100 kr, galet billigt! Plus den e snygg asso!
Imorgon ska jag även till älsklingen, han snackade om att vi skulle till Bassam, jag min älskling & Mona! Men vi får se!?

På lördag fyller även älsklingen år, får se vad vi hittar på till honom då?! I think i know.
ska snacka bissness med min nilo nu, haha!


shoppat idag

tjenare bloggen, nu ska jag äta min middag! kyckling & stekt potatis! mums!
idag har jag handlat massor med saker i sthlm, massor med grejjer!


* ögon brynspenna HM
* en body från gina tricot
* en klänning från HM
* hårfärg från KICKS
* två par as sexiga örhängen från CUBUS

massor med najsiga saker! + vädret var super duper bra!
puss på denna dag!

vad har ni gjort idag?


godnatt!

Tror det är dax för lilla mig att stänga av datorn, ska upp i skaplig tid imorgon eftersom jag ska till stan med Emily & min syster! För er som inte vet vem Emily är så är det min låtsas storesyster!

gör en update imorgon innan jag drar, jag lovar!


taken of my sister


tagen av min syster idag ifrån där vi bor!


21:54

tjenixen igen, nu är jag tillbaka! Satt ute med våra gäster på altanen tills nu och snackade om allt! Vi fick även jordgubbstårta och massor med annat gott. Nu ska jag lyssna på lite musik och sedan så ska jag in i mitt rum och fixa i ordning mina kläder och så & sedan raka mina ben, tänkte ha på mig kjol imorgon, men jag vet inte ännu!

fyfan, har inget vettigt att skriva i min blogg nu för tiden!
kom med bloggtips till mig vettja!

kramisar


gästerna på ingång soon

känner mig på att gästerna är på G nu, måste sätta mig där ute med dom andra annars kommer dom komma in här och jag känner inte ens dom, PINSAMT!

mera update efter vi fikat och så!

kram


världens godaste vatten är hayat!

ni som har varit i egypten och säkert andra arabländer har säkert druckit vattnet " hayat ", själv är det en favorit!
Amr diab gör reklam för företaget " hayat " nu, ska visa lite bilder, soo sexi!




*


kärlek på hög nivå!

nu blir det till att fixa mig, sen blir det massor med blogg blogg!


nothing to say

tjenare, är hos mamsen nu, har nyss ätit grillat och så, mums! Vi ska få gäster tydligen så jag ska fixa till mig lite sätta på mig en klänning och så, men men! Ikväll blir det chill med min lillesyster och så, vi får se!

mera update senare, kramisar


packat & måste kolla resor

nu har jag packat en HEL väska, det är som om jag ska vara utomlands i 5 år jag svär!

jag har suttit och kollat resor till egypten i oktober, jag bryr mej inte om jag åker själv jag ska åka dit! Har inte varit där sen i januari!!

ska dra till mami nu, baba väntar där nere på mig!


älskar solen på morgonen

är det bara jag som älskar att sitta ute på morgonen i solen precis när man vaknat?! jag älskar det! Vaknade 13:30 idag helt död, så jag gick ner och satte mig och snackade skit med pappa o lena tills min syster vaknade då vi satt och snackade om olika minnen från egypten och dog av garv! Nu ska jag bara käka lite och sen packa kläder eftersom jag ska till mamma idag och vara där i 1 vecka som vanligt! Ska försöka sola lite idag också, i need it!

men vi hörs hemifrån mamma då?!

bye


min vän mahmoud från egypten & min mamma i hurghada


chill lördag idag

varit borta från bloggen en stund nu faktiskt, varit med familjen och rökt sisha & spelat kubb! Nu sitter jag här och lyssnar på trey songz med full volym! Alltså den här helgen har varit en riktig hemma kväll, skönt faktiskt! Men men.

vad har ni gjort ikväll då? :)


without you


:)

ska dra ut nu och sitta med familjen och kanske röka shisha med min syster, hoppas hon vill!
vi hörs senare, ska slänga in en skön låt med rebstar & trey songz i ett inlägg sen!


är MJ död eller lever han?!


Alltså alla snackar om MJ just nu, och vill ni veta vad jag tycker om saken och varför jag tycker så om saken?! Jo för det första så är jag 1000 % säker på att MJ lever, allt tyder på att han lever! Det finns inget som tyder på att han är död, har man sätt hans döda kropp?! Det står vakter vid hans " grav " 24/7 och INGEN har tillträde att komma in där. Dom säger att dom ska lägga in hans " näsa " på ett museum, men hur svårt är det inte att vara fixa en ny näsa, killen har gjort 100 operationer innan. Anyway jag tror iallafall att han lever efter allt jag sett med den här mystiska tjejen på hans bregavining som gör " tummet upp " till hans familj när dom är minnesstund och sånna saker & dave dave dom är så jävla lika! Som en vän sa till mig " hans näsa är inte ens sne " och det är dave's näsa, hans näsa är sne! Det finns så mycket som tyder på att han lever och jag kan förstå att han ville komma ifrån alla fansen och all press, jag kan förstå det! Han blev anklagad för att vara " pedofil " han hade 50 spelningar i London att genomföra och allt, han hade stor press på sig och hade ingen annan utväg än att pejka sin död! Det är vad jag tror! Jag är 100 % säker på att han lever, det finns inga om och men om att han är död, han lever! Och som sagt jag är inget stort MJ fan som bara vill att han ska vara levande i mina tankar utan jag tror verkligen på att han lever! Nu ska jag visa er en video som säkert MÅNGA av er har sett redan men ska visa er ändå.



här finns många bevis på att han faktiskt lever och det tror jag & många andra människor världen över också! Vi kanske är dumma eller galna, ja?! Men en dag kommer sanningen fram, jag lovar er!


solen sooooooooooolen!

ska ut och lägga mig i solen nu, för varmt att sitta inne vid datan, jag klibbar fast i stolen fifan!
bytheway skulle köpa hårfärg idag men mina fucking pengar har inte kommit in, pengar vart är ni?!

vi hörs senare, by haters


love is blind - ramzi ft ash king

älskar den här låten, känner igen mig mycket i denna låt från förr!


godmorgon sverige!

tjo bloggen, måste bara säga jag älskar solen! satt ute på altanen och åt min frukost och nu väntar jag på att min sega syster ska vakna så vi kan gå ut! shit va seg man kan vara! Anyway min syster sitter " råttvakt" till hennes kompis råttor och vi måste ner och ta hand om dom, bajs!

vi hörs senare


natti

godnatt snyggisar, ska sova nu!
vi hörs imorgon allihoppa, pussar & kramar


emelie svarar!

jag har fått en fråga av en av mina underbara läsare. 

Postat av: rania
berätta om hur ni träffades :D <3

svar; haha tänkte skriva ett eget inlägg till dig hayati. Allting började förra året när jag var vän med en tjej som heter Jessica, hon kände en kille i södertälje som hon fick kontakt med genom internet. En dag så fixade hon min killes nummer och gav mig den eftersom att hans kusin ville att han skulle skaffa tjej. Sedan ringde jag Fadi och snackade med honom för jag ville se hur han var som person, han var världens gulligaste och sötaste! Sedan har vi umgåts nästan hela tiden sedan den dagen och jag har förlorat mycket men jag har den bästa kvar och det är min underbara kille som är min vän, min bästis, min killkompis, min tjejkompis HAHA xD och min underbara pojkvän! Alltså jag kan berätta allt för honom, underbart!

hoppas du fick svar rania hjärtat!

smörja smörja smörja!

ny duschad och frääsh är jag just nu, galet skönt & har rakat benen och smörjt in hela min kropp, vilken känsla!
nu ska jag snacka lite med Filli Pilli på msn, saknar henne! Anyway nu ska jag chillipilli vid the computer och sen ska jag lyssna på musiQ.


in i duschen

jag hoppar in i duschen nu, smäll ya later suckers!
massor med utdate senare, för jag ska vara vaken länge idag!
puss på alla små rumpor där ute!


me & my sister igår i måsnaren


jag älskar dig


jag älskar dig min prins!


glad midsommar


tagen från; www.kalasguden.se

hoppas alla sötnosar från en toppen midsommar!


pics from kryssningen!

nu ska jag ge er bilderna från kryssningen! bilderna från igår kommer när min syster är SNABB att lägga in dom i sin fb!


syster & jag.







godnatt

tja tja bloggen, tänkte ladda upp lite bilder men vet ni?! min älsklings dator e fan efterbliven. Jag ger upp!!!
ska sova nu, godnatt!


måsnaren!

ska till måsnaren nu, det är ett fint ställe i hovsjö! Men vi hörs senare

bye


im awake now

emelie is awake!

vaknade för en stund sedan nu sitter jag på älsklingens golv och gör en update. Älsklingen ska till vivo och köpa bröd, duktig! Anyway jag tror jag kommer åka hem imorron med min syster istället, vi får se. väntar svar från pappa. Imorron är det ju midsommarafton, det kommer bli mys eller vad säger ni?!

ska gå ut i köket till mona nu och snackis lite, puss!


hejsan svejsan

sitter hemma själv hos fadi, eller mona är hemma men hon ligger o slaggar den jävlen har det skönt alltså. Min syster och älsklingen gick till centrum för att fylla på min systers lur. Idag har jag gått hela hela vägen till cooop, ni förstår inte hur jobbigt det va plus att de va varmt. Men nu ska jag chilla här, lyssna på tamer hosny och käka nötter, yeah! arabiiie style! Men vi hörs senare.

love ya


onsdag 13:40

godmorgon everyone, vaknade för en stund sedan och nu har jag ätit min fulle med syster och älskling, Jag passar på att skriva medans dom två nördarna spelar tv-spel. Anyway jag tror vi ska gå till coop sen men jag vet inte det är ju sjukt fint väder, jag vill jag vill men men vi får se. Imorgon blir det hem och så, sen får vi se vad jag ska göra, steka i solen?!

på fredag är det midsommar, vad ska ni göra ?!


sleep goodie

godkväll, har inte så mycket att skriva. Ser ut som om jag och min syster kommer vara kvar i södertälje tills på torsdag sedan rör vi på oss hem för att fira midsommar hemma?! Anyway ska hoppa in i duschen nu när älsklingen är klar. Måste bara få säga en sak, jag dööööör för min pojkvän, han e nog den mäst underbara!

nopp, men nu ska jag faktiskt duscha, vi hörs imorgon! Pussar.


kvällens låt, lyssna & njut.


tisdag

godmorgon sötisar, är hemma hos älsklingen så jag kan inte göra så mycket update just nu, hoppas ni förstår.
jag ska svara på några kommentarer nu.

bye


godmorrrrron

godmogron mina habibisar, haha!
vaknade för en stund sen, alltså tänk er jag somnade kl 04:00 igår och är vaknen innan kl 12:00 idag, who is the best? anyway jag känner mig lite stressad nu eftersom baba ska skjutsa mig o min syster till stationen snart och jag har bara fixat min eyeliner, måste stressa and i hate it. Men idag blir det nog en rolig dag får jag hoppas. Ska sova hos älsklingen och det ska även min syster! Men vi får se hur det blir, hoppas de blir funniiii.

vi hörs senare. bye


godnatt

är det några andra nattugglor vakna nu?! Jag sitter och kollar på as gamla bilder på mig från " the fjortis time " galet alltså. Ska lägga mig snart och sova men inte riktigt ännu, måste ladda ner några låtar och resten imorgon och sen måste jag fixa en sak till min älskling imorgon, hoppas han blir happy!! godnatt


hur lågt ska Sverige sjunka!

jag är så trött på folk som klagar på religioner hit och dit! Det finns så många i världen som är olika religioner men ändå alla människor är människor. Visst folk kanske har olika åsikter om saker och ting men det har inget med hur personer ska behandlas. Blir helt fucked up av allt snack hit och dit! Och låt svenskar konvertera sig till islam, låt muslimer konvertera sig till kristendomen, vafan är problemet om en person känner att den vill bli muslim eller kristen det är upp till var och en och man ska absolut inte känna press från någon annan. Jag säger bara följ ditt hjärta!

En sak till jag vill ta upp, alla som är " rasister " yan3i det finns inget som är rasister. Alla som har någon emot dom som är från ett annat land är bara rädda och dom vet inget om dom så dom tar ut sin osäkerhet genom HAT och det tycker jag är helt fucking fel! Blir så irriterad ibland på svenska samhället alltså, och en annan sak som kom upp nu i mitt huvud är om vi säger en man som kommer från Irak som heter Adbullah Ahmed och han söker jobb som hjärnkirurg här i Sverige och i Irak hade han bästa utbildningen med värsta jobbet men här när dom läser hans namn Adbullah Ahmed redan då blir dom förskräckta och säger " nej honom kan vi absolut inte anställa, han kan ju inte ens svenska " Vadå han kan ju inte svenska, vad fan vet ni?!? Och när dom ska lämna beskedet till honom så säger dom " tyvärr Adbullah, vi anser inte att du har kompitenser till detta arbete" whatafuck, folks hjärnor ser väl förfan inte annorlunda ut i Irak än vad dom gör i Sverige, det där är bara en ursäkt för att dom är rädda för nya saker och nytt folk från andra länder.

Blir så jävla irriterad på sånt här bullshit, liksom låt alla få en chans här i Sverige och visa vad dom går för!


katt blogg / tamer's nya låt!

BLOGGEN ÄR KATTIG NU TACK VARE RANIA!

för alla araber där ute som läser min blogg & för alla svenskar som kan arabiska så ska jag ge er nu tamer hosny's nya låt


ba7lem eh - tamer hosny


extream makeover on the blogg soon

kommer hända lite förändringar på min blogg inom kort med hjälp av min käre vän Rania, shokran habibti!


ta hand om mig själv dag!

sitter med ansiktsmask på fejjan just nu, galet skönt! Ska hoppa in i duschen när den suttit i ca 15 minuter till. Ikväll blir det bara en ta hand om mig själv dag om ni förstår. Imorgon blir det ut med älsklingen och hans syster tror jag, min kära lillesyster ska även med och sova över hos älsklingen i 2 - 3 dagar tror jag. Nu ska jag kolla runt lite och sen ska jag in i duchen och raka benen och tvätta håret så jag luktar frääsht ni vet! & ikväll kommer det hända massor med skoj på bloggen

juste, någon galet gullig läsare som e grym på att göra designers & headers?!? Kontakta mig antingen här på bloggen eller min hotmail
[email protected].


1 år fyllt med kärlek

hejsan svejsan bloggen, känner mig ganska trött och svettig idag haha! Nu ska jag skriva en liten text till min älskling faktiskt eftersom vi firar 1 år idag men kunde tyvärr inte ses idag så vi ska ses imorgon, yey!

Fadi Hamid, jag minns första gången som jag träffade dig, det var absolut inte kärlek vid första ögonkastet eller vad man ska säga. Det tog ett tag att vi lärde känna varandra men idag så är jag så glad att jag tog ditt nummer och ringde dig och jag är så glad att du ville träffas och allt. Vi har gått igenom mycket du och jag, folk som varit fittor som velat förstöra mellan oss men som jag sa till dig " ingen absolut ingen ska kunna förstöra våran kärlek som du och jag har tillsammans" och det är sant nu har vi varit tillsammans i 1 år och det är den bästa tiden i mitt liv. Jag har förlorat många men jag har kvar den bästa av alla och det är du. Vi har bråkat och bråkat men enligt mig och många andra så stärker ens relation om man bråkar med varandra ibland och sedan reder ut det. Ingen är perfket you know. Men du ska veta att du är den finaste och mest underbara personen i hela mitt liv. Jag beundrar dig så mycket att du orkar ha mig som tjej, jag är jobbig och tjatar om exakt allt du vet! Tack för att du har stått ut med mig och att du ger mig så mycket kärlek som du ger till mig. Jag kommer älska dig idag, imorgon och föralltid. Och baby när du åker till Australien så kommer jag inte kunna vara med dig och det kommer kännas jobbigt eftersom att du och jag har stått varandra så nära och vi har varit med varandra VARJE vecka, dom ända gångerna vi inte varit med varandra på en hel vecka det var när du var i Linköping och när jag var i Egypten annars har vi alltid träffats minst 3 - 4 dagar i veckan om inte mera och det kommer kännas jobbigt att behöva säga hejdå till dig och veta att vi inte kommer att ses på så länge. Men jag ska vara stark för din skull älskling, jag ska kämpa för din skull jag ska ta åt mig av dina ord som du sa till mig och jag ska göra som du sa, jag ska vara en krigare. Du betyder mest för mig, kommer alltid älska dig min underbara bobii. Du är allt vackert här i livet och du kommer alltid vara det baby! Kärlek med ett stort K till dig min älskling, älskar dig tills den dagen gud tar mitt liv ifrån mig och min kärlek till dig kommer med mig ner i graven älskling.
 LOVE YOU MIN FINASTE FINASTE ÄLSKLING!


film dax me sys

jalla ska lägga mig i sängen nu och kolla på film med min syster!
gör en update imorgon eller FLERA updates imorgon, blir kankse en liten tävling imorgon också.
kram


Stromae - Alors on danse


finaste tjejorna!


Nazila & Azita
dom finaste tjejerna i hela världen på deras bal!
kärlek till er älsklingaaaaar, kärlek kärlek <3


20:24

sitter och små kollar lite på " konprinsessans brölopp - middagen " är BARA roligt att se deras klänningar. Måste säga att jag trodde att Vicktoria skulle ha en mycket finare klänning, men den va inte så märkvärdig.

måste bara säga " imorgon har jag och min älskling varit tillsammans i 1 år " grattis till oss.


hemma från kryssning

hemma från en festfylld natt med massor med alkohol, hahaha nej fan! Jag tog det lugnt eftersom jag var med familjen. Jag satt och drack min cola lugnt och fint hela kvällen. Bilder kommer senare.

nu ska jag svara på kommentarer innnan jag laddar upp några bilder.

bye


godnatt på er

dax att stänga av datan nu då, ska faktiskt på kryssning imorgon så kommer inte kunna uppdatera.
sov gott alla söta läsare så kanske jag slänger upp ett inlägg innan jag drar imorgon!

min fot har somnat bara så ni vet!


du gör mig lycklig!



våran första bild tillsammans!


Trey Songz - Yo Side Of The Bed


spana in snyggingen!

tänkte bara ge beröm till en as vacker tjej som heter Rania Gebrali. Hon har en blogg som är sjukt kattig och as rolog att läsa and i love it. Men jag tänkte bara ge henne lite " credit " här i min blogg! Keep doing what u do babe!


här är skönheten själv, visst är hon vaaaaacker?!?

spana in hennes blogg btw. http://ranias.blogg.se 


pics

är ni berädda på bilder på mig som bebis, kommer även bilder på min syster eftersom hon ÄLSKADE att vara en injudare i mina bilder!


syster & jag


jag & min syster


tjockhuvud syster!


jag & min syster


baba & syster


JAG RAMLADE!

haloj bloggisen, alltså jag har PAIN nu! jag ramlade och skrapade upp hela mitt knä! NÖJD ANNA?!? min syster ville så gärna att jag skulle skriva i min blogg att jag ramlade! Anyway kom nyss hemifrån min granne, jag klippte hennes hår och så. Så jag fick 100 kr, caatchiing! Ska snart käka tackos och sen ska jag packa lite eftersom jag ska på kryssning imorgon!

alldeless snart kommer bilder av mig när jag va bebis! HÅLL UTKIK.


:)

godmorgon, ska in till stan nu med älsklingen & lämna nått åt hans släkting och sen till stockholm och typ köpa nått till hans dator, i dont know what!?! Anyway nu har jag fixat mig och jag är fiiiiiiiiiiiiin as always.

puss


love

på söndag har jag & älsklingen varit tillsammans i 1 år, längtar!


22:36

hellu bloggen, sitter hemma hos älsklingen nu, vaknade för en stund sen, asso alla var helt döda! Jag sitter just nu och äter små äppelbitar, söta jag! Idag har jag varit med älsklingen, mona, jenny, coffe, hamid och sinan i vårby gård och grillat och så. Det var mycket trevligt fast det regnade ibland o så. Nu ska jag mysa med älsklingen och så, fan är fortfarande skit trött.

Puss


GODNATT

dagens sista inlägg, måste fixa och trixa lite nu innan jag lägger mig o sover. Imorgon som sagt så ska jag till fado, ska vara där tills på torsdag och sen på fredag blir det kyrssning med familjen som jag skrev tidigare, spännande?!? men vi hörs imorgon, alright?

jag vet att ni inte förstår mina arabiska låtar, men jag älskar dom så jag ska avsluta dagen med en underbar låt från sherine!


sherine - ana mosh hafdal


who doesnt long for someone to hold, who knows how to love you without being told

spelat klart nu, vet inte om jag ska ta en duch nu eller imorgon?!? It is the question. Anyway jag tror jag ska in i mitt rum och fixa lite där inne för imorgon ska jag hem till älsklingen, längtar!


en bild på mig o felicia innan vi skulle på fest! HAHAH


L.O.V.E


det finns ingen vackrare än dig syster, du är bääääst din tönt!


spel

ska spela spel med min familj nu, blir mera update när jag är tillbaka!


pics

okej nu har jag ätit middag, grillad kyckling med krossad potatis! Ska lägga upp två bilder en från idag & en från felicias fest! Pussar.


jag & syster idag på tåget mot stan.


jag, födelsedagsbarnet felicia, danne & fabbe tror jag ha hette.


hemma från en runda me sis i stan!

hellu där snyggingar, kom nyss hem från stan med min syster! Eller jag är hos pappa nu eftersom min mamma inte är hemma och varken jag eller min syster har nycklar så mamma ska hämta oss här när hon kommer hem. Imorgon ska jag hem till älsklingen och vara där tills tordag tror jag. Och på fredag blir det kyrssning med familjen, massor med bilder!

Vad ska alla ni söta läsare göra idag då? :)


22:16

ska lägga mig i min stora sköna säng, imorgon ska jag till stan med min syster, hon ska shoppa och jag ska gå och hjälpa henne lite kanske?! På tisdag tror jag att jag ska åka till min älskling, men vet inte ännu. men vi får se. Men vi hörs imorgon.

natti natti



tänka tanken på att förlora dig känns som knivhugg i mitt hjärta! Kommer alltid älska dig, no mather what baby!


filmen " welcome "

filmen " welcome " handlar om illegala flyktingar som kommer ifrån Irak " Kudistan " till Frankrike, men denna film handlade om en kille osm var 17 år som hette Bilal och försökte komma till England till sin flickvän och man får följa hans försök att ta sig över kanalen mellan Frankrike och England.

Denna film var verkligen bra, man fick tårar i ögonen under hela filmen, båda av sorg och glädje!


jag tipsar denna till alla som gillar filmer som är fyllda av både kärlek och hat!


nu blir det filmen...



skriver senare hur jag tyckte filmen var & vad den handlade om.

pussar


hos mami

är hemma hos mami nu, förlåt om jag inte gjorde en update tidigare, men jag kollade på en film med min syster som var ganska äcklig, en svensk/norsk. Ikväll blir det mera film film film och godis. anyway jag har slingat håret på min syster också, hoppas det blir bra! Blir mera update senare.

BYE


saknar egypten

alltså vad är det här för jävla skit sverige väder?!? När jag vaknade så vart det sol och min baba sa att de var ganska varmt ute och så, nu när jag kollade ut så spö regnade de, jävla skit sverige väder! jag vill till älskade Egypten nu! Fyfan dom har typ 35 - 40 grader där just nu och vi sitter här med regn och skit! VILL TILL EGYPTEN.


saknar egypten så jävla mycket, saknar människorna där nere, saknar luften, saknar maten & saknar fan allt!


godmorgon sötnosar.

godmorgon sötnosar, vaknade typ för 10 min sen helt död av att små barn skricker utanför mitt fönster, gaaah! Anyway det var bara att gå upp, vi ska snart åka ner til slottet för att fika eftersom att lena fyller 44 idag tror jag, ska bli mys att proppa i sig en fet bulle såhär! Idag ska jag även till mamma också & vara där i en vecka, så vi får se vad som händer under denna vecka då. Nu ska jag börja fixa mig lite smått, typ platta håret och så, för just nu ser jag ut som en KRULLITOTT!

Bye


godnatt!

väntar på att älsklingen ska ringa mig, jag vet inte om jag pallar sitta vid datan så mycket mera idag.
blir väl mera imorgon anar jag, ska faktiskt gå upp i skaplig tid imorgon så inte hela min dag blir förstörd imorgon!

men som sagt, GODNATT SÖTNOSAR.





avslutar dagen med en bild på sötnosen tamer hosny!


Top 5 med icke arabiska låtar!

Vi börjar med 5an och arbetar oss uppåt, är ni redo?!

5an.


Usher - his mistakes.


4an.


The Game - My Life ft. Lil Wayne


3an.


50 cent - baby by me ft. Ne-Yo.


2an.



Rihanna - te emo

och till sist 1an!


Chris brown - i wanna be.


måste clean my room

måste städa mitt rum, vet att klockan är kvart i 12 men jag måste!
kommer tillbaka om ett tag, blir mera update och massor med annat roligt!


har bl.a fått en kommentar om att jag ska lägga upp annan musik än arabisk, så ska göra en top 5 lista med ICKE arabisk musik, vad tycks? :)


skönt att få skriva av sig asso

okej, jag ska ta upp en sak jag irriterar mig på grovt här asso. Det är när folk leker fett smarta när dom skaffar kille. Alltså jag säger inte att det är fel att vara med sin kille hela tiden, för jag är fan med fadi 24/7. Men jag har anledningar till varför jag är med honom så mycket. Dom anledningarna är att mina såkallade " vänner " inte kunde acceptera att jag hade kille och vem fan fattar inte att jag måste umgås med honom för att lära känna honom men mina såkallade " vänner " ville inte följa med o träffa honom så dom får skylla sig själva & jag säger inte att jag skulle vara med min kille 24/7 men ni gav upp och hade inget tålamod och tålde inte mig att se lycklig så ni får fan skylla er själva. Men nu när folk gör såhär och jag verkligen försöker hålla kontakten men dom jävlarna försöker göra en svartsjuk och tro att deras kille är bättre än min, nana så funkar det inte, min kille är den underbaraste på sitt sätt och era killar är bra på sina sätt. Men ni behöver inte sitta och skicka sms om vad era killar gav er i 1 veckas present och jag vet inte vad, för ärligt så är den där bullshiten bara för att skryta och det e så fucking irriterade! Om jag frågar dig så kan du väl svara men annars khalas jag bryr mig inte.

ooh vad skönt att skriva av sig lite, ni som känner igen er kan ju ta åt er också! Är är jävla pissoff på er just nu. Skulle nästa använda H - ordet men nej, ni är inte ens värda det!


jag behöver hjälp.

hellu bloggisen, kommit hem från älsklingen för en stund sedan! Det är piss väder ute, vill ha sol men just nu bloser det och vettefan vad som händer där ute. Jag tvättade nyss mitt hår eftersom det var helt fuckat och äckligt! Imorgon blir det sova ut och bara ta hand om mig själv hade jag tänkt, men vi får se.

Jag behöver hjälp av er läsare, vad kan man köpa till sin kille i födelsedagpresent? I NEED HELP.


mona är hemma!

nu har mona äntligen kommit hem, men hon är ute med sin boy. Jag lagade tacos till alla och så, senare ska vi sitta och snacka lite i think och sen ska vi kanske röka vp vi får se. Jätte jätte glad är jag för att mona har kommit hem, längtat sönder mig efter henne. Imorgon ska jag hem och chilla hemma faktiskt! Det är sommarlov nu så inga beskymmer, inga söndags ångest, me like!


Cirine Abd El Nour - Omri Ma3ak


gomorron

godmorgon sötisar, somnade halv 4 och vaknade halv 12 ungefär. Nu sitter jag ensam hemma hos älsklingen igen eftersom att Hamid och älsklingen är ute och handlar! Snart ska älsklingen åka till Alby och sen ska han o en kille hämta mona från arlanda! längtar tills hon kommer hem! Gör mera update senare när jag o Hamid har städat och allt sånt. Pussar


fredag 01:38

kollade nyss på film med älsklingen och hamid, en sjuuk film! kommer inte ihåg vad den heter, men jag säger senare vad den heter. Nu ska jag faktiskt lägga mig, jag spelade cs men förlorade som för fan så jag slutade, tror älsklingen ska spela det snart. Imorgon kommer mona hem, yey! Hon sitter på flyget nu, tror hon kommer hem runt 5 imorgon på eftermiddagen.

ses imorgon!


yey

tjenixen, sitter hemma hos älsklingen nu! Kom nyss innanför dörren! Ville igentligen bara säga grattis till alla er som tagit studenten denna sommar och dom som har fått sommarlov, som mig! :)


godmorgon

godmorgon bloggen, vaknade igentligen kl 08:00, men orkade inte gå upp så jag somnade om! Jag ville bara säga hellu till er och att idag så vet jag inte vad vi ska göra, men en sak vill jag berätta för er! Idag börjar mitt sommarlov & min pojkväns älskade syster kommer hem imorgon! YEEEEEEY, JAG ÄR SÅ GLAD! men nu ska jag fixa mig lite kanske och sen ska jag ut med älsklingen en snabbis?! Pussar.


hellu

tjenare, sitter ensam hemma hos älsklingen! Sinan och Fadi gick för att köpa gräddfil, vi ska ha dip och chips, me like! Anyway jag känner mej lite små sjuk, i dont know why :/ Men men, ville bara säga hej till er ! Pussar


grattis på 15 års dagen syster

tjenixen bloggen, sitter i datasalen i skolan nu med elin och lyssnar på musik! Vi har typ rester och sånt skit, börjar typ snart! Men men, ville bara säga hello & en sak till vill jag säga!

grattis till min söta lillesyster som fyller 15 år idag, förlåt om jag inte kommer vara hemma idag! Älskar dig ! <3


kärlek


älskling, du är allt fint jag har i livet! Såå lycklig att jag har dig!
20 juni 09, den bäääääääääääästa dagen i mitt liv, i will always love you habibi.


godnatt söt

dagens sista inlägg för idag då! Ska försöka packa ihop lite saker nu faktiskt eftersom jag sover hos älsklingen imorgon, på fredag kommer hans syster hem, wiiooooooh saknat henne så mycket! Anyway imorgon är det skolavslutning, måste upp tidigt och fixa mig, knas!

Men vi ses imorgon, ska avsluta detta inlägg med en ny låt från tamer hosny.



godnatt


21:36

kom em från trosa nu, mysigt med älsklingens avslutning faktiskt! God mat och massor med prat och så. haha måste bara få säga en gullig sak att dom hade gjort photoshop bilder sedan hade deras lärare ramat in dom och min älskling hade tagit bild på vanlig vit snö, såå sööt! älskar honom! Imorron fyller min underbara syster 15 år, men måste tyvärr åka till älsklingen eftersom jag har praktik så är det lättare att ta sig därifrån. Men men, hon har ju redan fått min present och så. Måste lägga mig snart i sängen och ta de lungt, imorgon är det avslutning också, yeey! äntligen sommarlov.

ska svara på kommentarer nu, pussar!


är musikbranchen en skönhetstävling?


Haifa.
haifa, många snackar bara dåliga saker om haifa och hon hur hon är och om hennes privatliv. Men en sak många inte snackar om det är om hennes musik. Ni som inte vet hur hennes musik är kan söka på youtube och lyssna hur underbar hennes röst är, själv lyssnar jag inte på hennes musik så himla mycket men jag har hört många av hennes låtar och dom är bra, dom har en mening i sig & hur haifa är och ser ut har INGET med hennes musik att göra. Själv tycker jag att Haifa har ett as bra utseende, hon är vacker och allt! Så det jag vill komma fram till är att man ska inte alltid dömma folk inom " musik branchen " för hur dom ser ut utan man borde lyssna på musiken och dömma musiken för det är väl ingen jävla skönhets tävling inom musiken?!? Själv lyssnar jag på Sherine as mycket eftersom jag älskar hennes röst och hennes texter i musiken och jag tycker inte att hon är speciellt fin, men hennes röst och musik gör henne fin! Ska lägga in en bild på henne också.


Sherine.


måste fixa mig nu

okej bloggen, måste börja fixa mig nu! Vi ska typ åka om 1 och en halv timme och jag har bara målat naglarna, HAHA xD hur ska detta sluta? Anyway min baba är så duktig, han gör tårta till min syster som fyller år imorgon, grattis sötnos!

okej, men vi ses om ett tag då.


taimour & shafiaa

små kollade nyss på en arabisk film som jag länge velat se! Men ska kolla klart ikväll när jag kommit hem.



alla ni som kan arabiska så tipsar jag er om denna film som handlar om kärlek & passion.


i just want to cry



den här låten får mig att gråta, jag har inga bra minnen från låten men jag
tycker ändå om den, jobbigt att lyssna på den men känns ändå som man måste!


grattis fatima nadja oweiti

grattis på födelsedagen omry, hoppas du får en underbar dag med massor med skratt och presenter! Kärlek till dig min kära syster och ta det lugnt i Libanon nu! Älskar dig sis !



ana ba7ebki amot fiki 7abibti <3


godmorgon

godmorgon sötisar, vaknade runt 07:30 helt död men ändå så pallade jag mig upp och fixade mig. Det har varit nått knas med comviq i natt, var det bara jag som hade problem?!? Anyway skulle igentligen åkt till skolan men sen så smsade min lärare mig och sa att jag kunde lämna in arbetet på onsdag, hell yeah. Jag som hade fixat mig och allt. Nej men nu ska jag ner och äta frulle med pappa och sen ska jag chilla och sen börja fixa mig eftersom jag ska till Trosa idag o träffa älsklingen, yey! Pussar


omg fastnade vid datorn / godnatt

herregud, jag som tänkte få så jävla mycket gjort idag men så blev det absolut inte utan jag fastnade vid datorn för jag fick ett sms av en tjejkompis från Egypten som sa " logga in i skype " så jag har suttit där sen halv 9 tills nu! Vi snackade om allt från himmel till jord, även fast vi är så långt ifrån varandra så förstår vi varandra super! Det tycker jag om med henne, hon är muslim men hon skämtar om dom fast på ett bra sätt och det gillar jag. Hon är den personen som håller mig updaterad om vad som händer i Egypten och så, hon berättar allt om henne & hennes familj " som jag även känner " Anyway måste faktiskt packa undan mina kläder för jag hoppas hoppas hoppas att jag kan övertala fadi att komma hem till mej imorgon! Men vi hörs imorgon, okej? Pussar


detta är min underbara vän jannat!


*


en bild säger mera än tusen ord!
kommer aldrig sluta älska dig, never!


måndag

hellu där bloggen, kom hem för ett tag sedan. Var kvar extra länge i skolan idag eftersom jag hade komliteringar i idortten! Men nu har jag iallafall G ! Jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag städa mitt rum! Mera update blire senare.
Kram


GODMORGON

godmorgon, guud jag älskar vädret ute nu dom senaste dagarna, hoppas det håller i sig så här nu. Ska snart börja röra mig mot skolan men jag håller på att ladda i lite musik i min gamla mp3, är det bara jag som lyssnar sönder på alla låtar så man tröttnar efter ett tag ?!? Anyway denna vecka kommer bli fett onödig inom skolan känner jag!

måndag; idrott & samhäll o sen hem och fixa lite.
tisdag; typ grilla med klassen, ska gå tidigare för jag ska till trosa på älsklingens avslutning med baba.
onsdag; avslutning & min syster fyller 15 år.
torsdag; maybe praktik, vi får se.

ska dra nu. PUSSAR


:)

godnatt bloggen!


min pojkvän är så fin


wana bin edik, me7taga eih.

när jag är i dina armar, vad behöver jag då?


nyrakade ben, i love it

oh vad jag älskar när man har nyrakade ben! I LOVE IT!!! Nu ska jag byta om och sen ska bädda min säng! Imorron börjar jag sådär sent, så det blir chill, har idrott och sen hem & fixa i mitt rum och på tisdag ska jag åka till Trosa, för att gå på min älsklings avslutningsmiddag!


grattis till studenten bror!

många av mina vänner tog studenten här i veckan som var! Pallar inte lägga in bild på alla men en speciell person som står mig varmt om hjärtat är Bandan, han är som min storebror det har han varit i 3 år snart! Vi har inte bästa kontakten men han ska veta att han alltid kan komma till mig om det är något, ställer upp alltid! Tack för du finns vid min sida brur! Grattis ännu en gång till studenten & hoppas allt blir bäst efter sommaren!


min iranie

hittade sjukt snygga bilder på en utav mina tjejkompisar, hon har verkligen UTSEENDE den här tjejen alltså!


nazzzii min underbara iranie!


.

jag ska städa mitt rum nu och så, är fett med trött och det är såå jävla varmt!


haha min killkompis är med på radio

haha kollade nyss in min killkompis facebook där han hade skrivit att han var med på radio.
har inte lyssnat på det ännu men ska göra det nu, ni kan också göra det här;
http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=3052


han som håller i blommorna är min killkompis raam!


hemma från uppsala

nu är jag hemma från uppsala igen, det var skit mysigt att äta på den grekiska resturangen. För er som har vägarna förbi i uppsala kan spana in restaurangen som heter " tzatziki " SKIT GOD MAT ALLTSÅ! Anyway finns inte så mycket att säga, eller jo jag köpte en väska! Men nu kommer några bilder från dagen. Puss



två import bilder på mig o min syster.


godmorron

godmorgon, jag är stress nu så här tidigt på morgonen. Jag ska åka till uppsala som sagt och fira lillebror men innan dess måste jag fixa mig! Stress stress. Men vi hörs när jag kommer tillbaka, puss!


the last upedate for today

jag ska dra och duscha nu och sen göra lite på mitt arbete. Och sedan så ska jag sova!
men vi hörs imorgon när jag kommer hem från uppsala. Juste jag har inte berättat för er va? :)
jag ska äta på en grekisk restaurang imorgon med min mamma, lillebror och syster eftersom att lillen fyller år.



en bild på mig och syster!

utomlands?!

jag tänkte unna mig på höstlovet att åka utomlands faktiskt, funderar på egypten eller jag ska dit när jag fyller 18 år. Men tänkte om ni läsare hade förlsag på vart man kan åka nånstanns?!


lördag 19:28

hellu där bloggisen, förlåt förlåt för dålig update ingen men jag har faktiskt umgåts med älsklingen! Jag känner att sommarlovet börjar komma ikapp mig nu, så skönt! Får sommarlov på onsdag, när får ni?!? anyway igår så kom älsklingen hem till mej, vi var ute och gick och snackade och så och sen hem och spelade kort och sedan så la vi oss i sängen och kollade på " vi hade iallafall tur med vädret igen " skiiiiiiiiit dålig! Sedan idag så åkte vi och lämnade älsklingen i jakobsberg och sedan drog vi vidare till kista för att handla kläder och sen åt jag sushi, mums! Funderar på att hoppa in i duschen snart eftersom vi ska på middag imorgon med familjen för lillebror fyller år, grattis i förskott till dig!


hade trååååk

Du & din partner

Vad heter ni? Emelie Nyman & Fadi Hamid
Hur träffades ni? via kompisar
Hur länge har ni varit tillsammans? 11 månader & 5 dagar
Är ni förlovade? nopp
Bor ni ihop? nej
Har ni barn? nej
Kommer du ihåg er första kyss? haha, ja
Vem sa "Jag älskar dig" först?  Fadi
Vilka stjärntecken är ni? jag är jungfru och han är kräfta
Vem fyller först på året?  Fadi fyller den 3 juli.
Vem är längst?  Foodii!
Vem sjunger bäst?  haha, älsklingen dont like to sing.
Håller ni i handen på stan? nää, asso ibland!
Var nån av er oskuld när ni träffades? Aaa
Kände ni varann innan ni blev ihop? Njaa, sådär.
Vad har ni gemensamt? vänner och CS haha!
Blev du kär i första ögonkastet?  nej faktiskt inte, men med tiden så kom känslorna
Har ni någon speciell låt? eehmmmss nej, men jag har låtar som påminner mig om honom.
Har ni några "fri kort"? Nej, verkligen inte!
Har ni stora framtidsplaner? nopp, vi tar dagen som den kommer, annars har man för mycket förväntingar
Har ni gråtit i varandras armar?  jag har gråtit i hans
Har ni varit utomlands tillammans? nopp, men vi skaa!
Vilket är ert bästa minne? första gången jag träffade honom!
Vem lagar bäst mat?  han haha! när jag försöker så kommer han och säger att det e fel.
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? kollar på film, sitter och pratar om verkligen ALLT.
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Ja, eller kram.
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Njaa, eller ja.
Blir du lätt svartsjuk? alltså jag är en väldigt svartsjuk person men jag försöker behärska mig.
Brukar ni bråka? nja, som dom flesta par skulle jag tro.
Ringer eller SMS:ar ni mest? vi ringer o messar lika mkt tror jag.
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? HELA HELA HELA MIN HABIBI E SÅ FIN!
Använder ni preventivmedel? haha vilken fråga, ja det gör vi.
Brukar nån av er prata i sömnen? haha aa :)



jag bara sover och sover

godkväll sötisar, vaknade runt kl 20:00, helt döööööd! förstår inte varför jag e så trött?!? anyway ska sova nu också, blir bättre update imorgon! är ledig och jag ska dra med älskllingen till skäris, måste handla saker! Men men, vi hörs imorgon då? :) Pussar


trött

jag ska lägga mig & sova!


23:20

hellu bloggen, är hemma hos älsklingen right now! Vi har kollat på "hulken 2 " och nu ska jag iallafall byta om och sen lägga mig eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon. Idag hade vi två redovisningar en i svenska och en i samhäll och efter det så städade vi salongen, baaaaajs dag! IMorgon har vi vanliga lektioner fram tills typ halv 12 och sen ska vi ha st martins dag som det heter! Men men, efter det så ska jag hem till baby. Men vi ses imorgon! Pussar


Fadi Hamid, i swear you have my heart in your hands until i die


RSS 2.0