godnatt lovley people

ska lägga mig nu, är faktiskt trött! imorgon lovar jag att blogga mera, har inte fått så mycket bloggat på senaste tiden, im sorry! fullt upp i mitt liv u know.
men iallafall nu ska jag ta bort sminket och sen så bara chilla framför tven en stund och sen somna.
men vi hörs imorgon när jag kommer hem från enköping.
puss på rumpan


min dag i södertälje

idag var det ingen skola för min del, ist åkte jag till södertälje och mötte fadi's syster och hans mamma, vi gick runt i alla möjliga affärer och letade kläder till fadi, men han gillade INGTE!, jävla fadi. . haha  Efter det kom fadi så gick vi och åt på thairesturang, det var skit gott, men starkt och jag åt kankse lite för mycket. Efter det så gick jag och fadi runt, jag köpte en tröja ( bild kmr senare ) sen hår spray och så.
men nu ska jag ta bort mitt smink och sen så ska jag ta de lugngt hemma bara.

imorgon är det praktik som gäller!


flippad & trött

ska ta bort mitt smink nu och lägga mej i sängen ska sova för ska upp ganska tidigt och fixa mej, ska till södertälje imorgon och träffa mona ( min killes syster ) sen efter det så ska fadi komma och möta oss sen ska jag o fadi chilla sjäälva en stund, nej men godnatt.
jag är flippad just nu, så jag pallar inte skriva så mycket.
PUSS & KRAM


'

' gud straffar


du är inget utom en tönt

okej, nu ska jag prata klar språk med dig här, jag vet att du läser min blogg och jag vet att du kommer ta åt dig av vad jag skriver nu.

du är en människa som är falsk, jag säger inte det här för att vara dum utan det är sanningen. Jag förstår inte hur du kan ljuga en "kompis" rakt upp i ansiktet och säga att du har kille fast du inte har det + du snackar med hennes ex och ni är typ "på g" . Fine varken jag lr min kompis bryr oss men det e fittig stil av dig att ta din "kompis" rester if you know what i mean. Men ingen av oss bryr oss men du har ABSOLUT ingen anledning till att kalla mej tönt förstår du, för jag har inte ens öppnat min mun åt dig och jag vill inte starta bråk mellan dig och mej, men en sak ska du veta, ett fel steg från din sida och jag vet inte vad som kommer hända!

okej okej, behövde skriva av mej. . sorry!

erica you are my sunshine <3


rubrik brist

hemma från  skolan nu, efter skolan så gick jag till donken med erica och vi satt och snackade lite sådär, sen så gick vi mot pendeln och hon lärde mej att kaste sudd den jääveln så vi satt och kaste sudd på ALLA som gick förbi innan han som satt i spärren kollade cook konstigt så vi gick upp coh fortsätte kaste sudd. Sen kom älsklingen anna dit fett länge sen jag träffade henne! Men sen så rullade vi hem och nu sitter jag här hemma helt ensam snackade nyss med yosif bror i telefonen. Imorgoon ere ingen skola så jag ska chilla hemma bara och kankse träffa älsklingen, får ju studie bidraget imorgon så jag ska handla lite kläder.
men nu ska jag fixa mat till mama och dom.
puss & kram


skolan

sitter i skolan just nu, börjar om 10 min.
jag är såå trött orkar inte det här verkligen.
efter skolan idag ska jag träffa erica älskling. . :)
nu ska jag chilla in i klassen.
puss & kram


kvällens låt


'

' älskar doften av avundsjuka


dusch time som gäller nu

shaa babes, nu ska jag duscha men tänkte bara snacka lite om vad jag har gjort idag. Idag så kom jag till skolan, mötte anna & emelie och gick in i skolan men de va helt dött i klassrummet. . sen fick vi veta att lektionen var inställd. HELT ODÖDIGT FÖR MIG ATT GÅ UPP I MORSE, men när jag ändå var i farten så åkte jag till södertälje och va med baby en stund, vi snackade & sen så åt vi på donken.
Nu ska jag duscha sen dammsuga, en riktig hemmafru det är vad jag är

puss&kram


i miss egypten



jag saknar egypten skit mycket, vill tillbaka faktiskt!
men den här gången vill jag att ÄLSKLINGEN ska följa med mig!!


grattis pramita <3


GARTTIS PÅ FÖDELSEDAGEN ÄLSKLING!
HOPPAS DU HAR FÅTT ALLT DU ÖNSKAR DIG
OCH HOPPAS DU LEVER I 10000 ÅR TILL.
MASSOR MED BAMSEKRAMAR TILL DIG MY BOO <3


godmorgon

godmorgon sötnosar, vaknade runt 9 idag av ett sms av fadi, jävla fadi :) men iallafall jag låg och drog mig en stund och sen så gick jag upp och åt frukost och började fixa mig. Nu sitter jag här med nyplattat hår och nysminkad. Tog nyss bilder i webbcamera som nu ska få se hade jag tänkt mig, inte den bästa kvalité men men.
nu ska jag fixa det sista med min väska och sen pudra mitt ansikte haha.
Puss & kraam





jag för en stund sen.


godnatt

ska lägga mig i sängen nu & glo på tv, jag har sov morgon imorgon så det blir chill.
puss på er alla


'

' kommer aldrig glömma känslan jag fick när du kollade in i mina ögon


happy birthday :)



Grattis på födelsedagen kusin

jag vet att allt e fuckat mellan oss just nu men jag känner ändå att jag behöver skriva av mig lite. jag skulle ljuga om jag sa att jag inte saknade dig för det gör jag verkligen habibti du anar inte. Och jag vet att det kommer bli som förr men ändå inte på samma sätt, för tiden har gått och mycket har kommit i mellan oss och så, men ingen kommer att förstöra min kärlek för dig iallafall, INGEN! Men jag vet absolut inte hur du känner, du har ju alla dina vänner och så och jag har min skola, fadi & familj. . jag trivs med det och det skulle bara vara ännu bättre om du fanns i mitt liv också. Men det jag ville säga var att jag älskar dig & att du har en plats i mitt hjärta fortfrande. Alla minnen hahahaha, jag döööör när jag tänker på dom. När vi var ute med tjejerna, det var du & jag som alltid höll ihop, vi höll varandra nära varandra hela tiden. . släppte aldrig varandra. Sen kommer du ihåg nyår förra året, BÄSTA! Men anyway nu har jag skrivit av mig lite, jag älskar dig & glöm aldrig det.

här kommer en bild som påminner mig om dig, HAHA !



men iallafall, happy birthday hun <3


dagens sötnos

glömde göra "dagens sötnos" igår så jag gör det idag ist.

dagens sötnos är . . .



mamma, tack för du finns, jag älskar dig såååå mycket min kära mamma


söndag + dagens låt

nu är jag hos mammsen, vi åt nyss mat & så nu sitter jag här vid datan. . jag mår illa vet inte ens varför? :O Men iallafall imorse vaknade jag runt 9 av att bassam låter när han sover eller något sånt. . sen vaknade fadi och sen bassam så vi fixade oss och sen drog vi mot bussen för att åka mot stan, sen så gick vi runt en stund och sen så åkte jag till stan och snackade med erica i telefonen en stund. .
nej men nu ska jag faktiskt kolla på film med familjen hade jag tänkt mig iallafall sen träna & sen ta en dusch.
bloggar mera senare.

dagens låt
tamer hosni - aktar haga



my weekend in hovsjö/geneta

hellu babes nu är jag hemma igen från en helt galen helg i södertälje hos min älskling

fredag; jag kom hem till min älskling runt 6, vi åt mat & kollade på film, åt ännu mera mat och kollade på ännu mera film, inte så mycket och säga om det.

lördag; vi vaknade runt 8 haha, sen så åkte vi in till stan och gick och kollade runt lite, köpte en chips skål till bassam haha. . sen efter det så åkte vi hem igen, vi åt mat och sen så fixade jag mig lite och runt 8 så ringde bassam och sa att han va klar och att vi skulle hem till honom. Vi kom till honom runt 9 kankse, innan gick vi på vivo oich handlade lite mat och så, sen åkte vi hem till honom. Väl där så duschade vi, dock inte tillsammans. . haha och så. killarna lagade mat jag satt som en drottning hahahahaha. . vi åt iallafall något med ris som bassams mamma hade lagat, skit gott! efter det så chillade vi, kollade på film och rökte vattenpipa och myste ! galet mysig lägenhet har han iallafall, I LIKE!

nu ska jag ner till min mamma, forts skriva mera senare.

love u all


going to my bästis house

hej igen, nu är vi hemma från stan, vi köpte en sak till bästis och sen så köpte jag nya örhängen dom förrra gick sönder förfan! Fadii sover en stund och jag ska böörja sminka mig snart och så. men ni alla får ha de bäääst


är i hovsjö

fixade mig nyss klart, vaknade fan kl 8 idag det är inte likt mig på en löedag liksom :O Men iallafall nu ska jag och fadi ta bussen till södertälje centrum för jag ska handla en my mascara min är helt slut typ haha! Sen en ny ögonskugga skulle sitta fint också. Senare idag blire chill hemma hos bästis "bassam" . .
bloggar mera senare lr så bloggar jag från luren.

puss


my friday

sitter hemma hos älsklingen nu, han duschar! Vi har kollat på "cutlik" haha nej men kniven i hjärtat och sen så på scoobie doo eller hur man nu stavar det. Jag är faktsitk skit trött. Idag var vi med skolan på oskarsteatern i stockholm och kollade på sex och samlevnads teater, det var faktiskt ganska kul men samtigt visste man redan mycket om det så. Men efter det så gick jag till hötorget och där mötte jag på jennifer som jag inte har träffat på 1000 år typ & hon va med bamo så vi snackade lite sen så åkte jag till älsklingen och vi kollade på film DIREKT.!
nu e han klar, så nu ska jag mysa med honom.
godnatt.


grattis på födelsedagen roman

ska lägga mig i sängen nu och sova, ska upp tidigt imogon och fixa mig inför skolan, ska upp halv 6 ungefär. shiiit det är verkligen tidigt. Imorgon ska jag till älskling, vi ska förhoppningsvis på bio, hoppas hoppas! det var super länge sen vi va på bio sist. Men nu ska jag lägga mig i sängen och ringa upp min älskling en gång oxxå.

Roman Saidi, grattis på födelsedagen. I know that everyhing has been fucked up beetween you and me. Men roman alltså du va en av mina närmaste killkompisar som jag absolut inte ville förlora men nu är du ju inte en del av mitt liv längre, men andå hoppas att du får en sjukt underbar födelsedag & hoppas att du lever i minst 100000 år till bror. Plus kmr du ihåg alla dom minnen vi har tsm, sjukt igentligen. Du betyder galet för mig även fast det är som det är & de gör ont att se dig men inte kunna snacka med dig som min bror. Men hey hoppas på det bästa.


godnatt


*

You don't have to love me
you don't even need to like me..
BUT, you will respect me..
You know why?
cause I'm THE boss 

före & efter plattningen av mitt hår









okej, jag har inget liv och de livet jag har så sjuuukt tråkigt just nu. :)


bloggtorka, men kämpar på ändå

hejsan, har inte orkat skriva haha, vet jag börjar få bloggtork, boooring!
men ska iallafall packa nu, ska sova hos älskling imorgon. . sen resten av helgen får vi se hur de blir.
tog lite bilder nyss med min cam haha, i have noo life!




MIN KÄRA DATOR HAHA!



bloggar mera senare, nu ska jag städa och sen platta håret som ni ser så är det ruffsiiiiit!


HUVUDVÄRK, SLEEP GOOD

jag har skiiiiit ont i huvudet, so im going to sleep.
sov gott alla, ses imorgon!


emelie tycker till om rånet i västberga

ni har säkert hört på nyheterna om dom där rånarna som rånade med helikopter. . om inte kolla på efterlyst ikväll dom kommer säkert ta upp det där. Men anyway det var ett par män som genomförde ett rån med helikopter. Dom gjorde hål i huset och sen så fyllde dom typ säckar med pengar och sen virade upp i helikoptern och sedan så åkte dom iväg. Jag tycker att det är oerhört dåligt av polisen att dom inte gjorde något, dom kunde anlita en helikopter SNABBT och spåra upp dom eller vad som helst. Men nu är två männ gripna och sitter i förhör.

JAG TYCKER DET ÄR PINSAMT AV SVERIGES POLISER, DOM KAN INTE ENS GÖRA NÅGOT. . BARA SE HELIKOPTERN FLYGA IVÄG.


nyduschad

ny duschad och fräch, satt nyss och skrev vääärsta smset till min kille, hoppas han blir glad, i love to see him happy. Men om 20 minuter börjar efterlyst så jag tänkte göra lite te och sitta och kolla på det, men måste först ta på mig kläder haha. Men vi hörs senare.

puss

duschen sen efterlyst

sitter här nu och camar med finaste, jag har verkligen tråkigt. ska duscha nu och så fixa till mitt hår och sen glo på efterlyst. tydligen hade dom rånat något ställe i västberga i morse, jag är lite nyfiken om det. Sen efter det ska jag nog blogga en gång till om något som jag kommer på. Men nu ska jag dra mig mot duschen, haha! Juste glömde berätta att jag är ensam hemma och jag tycker inte om att vara ensam hemma, i dont know why?. . But anyway nu drar jag till badrummet, jag kommer att nås på mobilen.

puuuss :)

hemma hemma

hemma från skolan nu, idag hade vi kundpass det var faktiskt roligt. . efter kundpasset så gick vi och käkade mat, mums! Sen så gjorde jag i princip INGET efter lunch, gick runt och snackade med folk haha. .
jag åkte direkt hem efter skolan för jag kände att jag började få huvudverk, men nu är den borta.
skulle igentligen ha träffat nazila baby idag men de får bli antingen imogron lr nån annan dag.
nu ska jag gå en promenad och sen ska jag bloggar ännu mera
ses lite senare.
puss


sover i hovsjö

är hos älskling pallar inte skriva.
uppdaterar imorgon
puss & kram


GODNATT

kollade nyss på tv, ska snart dra mig tillbaka och kolla på tv, men innan det ska jag packa min väska och sen tvätta bort mitt smink. Pratade nyss med bassam i telefonen, vi satt och snackade och allt möjligt. Nu så sitter jag och snackar med älsklingen nu, han e lite sur för att jag bloggar och blir tyst ibland. . sorry baby men du spelar ditt jävla zombiespel, du e såå söööt.
men nu ska jag gå o lägga mig.
puss på er.


text från jennifer safaei <3

Emelie älskling
Du är och kmr alltid vara den du alltid har varit för mig, mitt allt!
Vi har bråkat ett bra antal gånger, vi har tjaffsat lika mycket, vi har slutat prata med varandra, vi har sagt fulaste sakerna till varandra, men en sak som vi aldrig har gjort och som vi aldrig kmr göra är att lämna varandra för gott.
Vi kanske inte har lika bra kontakt som förr, vi kanske inte ses lika ofta som förr, vi kanske inte pratar med varan lika mkt som förr, men jag älskar dej ändå!


fick denna söta text av min älskade iranie jennifer, hon är verkligen den bästa!
älskar henne tills döds, vi har sjuka minnen tillsammans som bara JAG & HON
kan komma ihåg och berätta, haha!
älskar dig azizam



saker jag hatar

  • jag hatar när folk går sagta framför mig eller stannar framför mig
  • jag hatar när folk sitter och snyter sig när äter, tex på donken otroligt äckligt
  • jag hatar att sova när det är varmt i rummet
  • jag hatar dryga människor som håller på
  • jag hatar att snacka inför stor grupp med folk
  • jag hatar att åka pendeltåg,tunnelbana och buss utan musik
  • jag hatar blodpuddig, uuush!
  • jag hatar att sova när man är täppt i näsan och inte kan andas
  • jag hatar folk som säger emot fast dom VET att dom har FEL
  • jag hatar dom som sviker en
  • JAG HATAR ALLA DOM SOM INTE LÄSER MIN BLOGG, HAHA SKOJADE BARA! love you all

det var dom sakerna som jag hatar, finns säkert flera men de va dom jag kom på just nu.
nu ska ska jag chilla vid datan och sen kolla på tv med syster, ska se på svenska hollywoods fruar eller vad de nu är, har hört att de är en sjukt blåst tjej som är med där, måste verkligen se.

peace


bild ifrån nyår, saknar dom minnen alltså med kusin <3


dagens tips

 

det är den bästa ansikts scruben ever, ni borde absolut testa den.
jag märker redan skillnaden efter bara några tvättar.
jag använder även neutrogena's ansiktsvatten också.
den är super duper bra.
65 kr - åhlens.


HOME AGAIN FROM SCHOOL

är hemma nu, helt onödigt att ens gå till skolan idag, kom till skolan hade en HALV lektion sen så fick vi gå. Mådde inte så bra på lektionen vet inte varför men men. Efter plugget så åkte jag in till stan och träffade baby, han hade köpt 2 cheesburgare till mig, hihi min hjälte! I love him. Men iallafall nu ska jag städa HELA övervåningen, spelar ingen roll om det tar mej hela natten, det ska bli gjort. Imorgon ska jag sova hos baby, så måste göra pappi stolt haha! Nej men nu ska jag göra en spelningslista med musiqaaa och sen ska jag bara chilla i rummet, städa!
bloggar ännu mera senare.

tänkte skriva en lista på saker jag HATAR senare.

puss&kram


STRESS STRESS STRESS

okej jag har stress nu, ska vara vid bussen om en timme och jag har inte ens börjat fixa mig, satt och snackade med jeanette i telefonen i typ en timme, haha! Men iallafall nu ska jag fixa mig och så, om jag hinner skriver jag ett till inlägg innan jag går annars får det bli när jag kommer hem.
Puss & kram på er

4 underbara månader med den bästa



älskling, herregud vet inte vart jag ska börja ens, du är helt perfekt älskling. Du är den killen som får mig att må bra och du är den killen som får mej att känna mig riktigt älskad. När du leer med ditt underbara leende så mår jag alltid as bra. Visst älskling du & jag bråkar ibland, men vem gör inte det? Jag kommer alltid älska dig oavsett vad som än händer på jorden så kommer du alltid vara nr 1 i mitt hjärta. Jag har så roligt när jag är med dig och jag är så tacksam för att du ens lägger ner din tid på mig och ger mig den kärleken som du kan ge mig. Älskling bara jag kunde så skulle jag göra ALLT du bad mig om att göra, jag skulle till och med kunna dö för dig så starka känslor har jag för dig, du kommer före allt och alla på denna jord du anar inte habibi. Jag är beredd att förlora exakt allt jag äger bara för att få ha kvar dig i mitt liv, jag bryr mej verkligen inte om jag förlorar hela mitt liv bara för att få ha kvar dig i mitt liv älskling, för om jag har kvar dig så har jag fått tillbaka hela mitt liv igen. Älskling du vet alla dom gångerna jag har sagt att jag "älskar dig" så har jag menat varje ord, och varje mening som jag säger till dig menar jag älskling. Jag vet att jag har varit dum mot dig ibland och inte behandlat dig bra och det ber jag om ursäkt för & jag lovar och svär på våran kärlek att jag aldrig mera ska göra dig ledsen eller besviken. Jag har ändrat på hela mitt liv för dig & det ångrar jag absolut inte du är mera värd en guld älskling.

Så kom ihåg en sak, om du någon gång skulle behöva ett hjärta, så skulle du absolut få mitt hjärta. Bara du mår bra älskling så mår jag bäst!

i love you


to pramita <3


Pramita, i promise you that everyhing is going to be ok. I will always be there for you girl <3
forever and ever <3


@ ute och springer nu

hemma hos pappa nu, ska ut och springa / gå nu.
bloggar mera senare.
ikväll ska jag glo på tv HELA kvällen.
har sov morgon imorgon så ska sova UUUTTT imorgon.
PUSS&KRAM


NEXT STOP KYRKAN

SKA TILL KYRKAN NU. . BLOGGAR MERA SENARE!
LOVE YOU ALL


idag ska jag rösta i kyrkovalet, just so everybody know

god morgon eller rättare sagt god förmiddag, nu är klockan fan 2 och jag vaknade för en timme sen, har duschat och städat rummet och så. Riktigt skönt att man inte behöver stressa så här på morogonen.

Idag ska jag ju rösta i kyrkovalet med mamma, haha har absolut ingen aning om vad jag ska rösta på med det får väl min mamma berätta lite för mig om vad dom olika partierna står för och så .
Men nu ska jag lyssna på musik och ta de lungt.
Peace.


lördagens sötnos

Dagens sötnos är . . .

AJMAL OMID
du är min älskade lillebror
du får mig alltid att lee
och jag kommer alltid att
älska dig lillebror.





grattis brorsan du har blivit "lördagens sötnos"
älskar dig


nyhet i bloggen

jag tänkte starta en sak som jag ska göra "lördagens sötnos" varje lördag här framöver, så då får vi se varje vecka som blir min sötnos.
ska lägga in låtar som påminner mig om min "sötnos" också.
ska börja med det här nu, faktiskt

puss


promenad nu då. .

käkat klart nu, mätt som en plätt nu! Men jag tänkte ta en promenad nu om en stund, ska ta bort mitt smink och sätta på mig mjukiskläder. Faktiskt så känner jag mig lite trött, i dont know why men men.
bloggar mera senare.
pusspårumpaneveryone

' fadi hamid, du är min solstråle, älskar dig'


EMELIE GOES TRÅKIG

lalala jag har tråkigt, sitter här i soffan och dööör av tråkighet, kan tyvärr inte lägga in några bilder heller för det är inte min data utan det är min låtsas pappas data som jag lånar, de e skönt att sitta i soffan med den iallafall.
uuush har inget att skriva, VAD TRÅKIG JAG ÄR!


en tråkig lördag

sorry sorry sorry, men har varit skit upptagen med allt från skolan till kille och så.
Idag är det ju lördag, kom nyss hem från jakobsberg centrum med familjen och fadi.
sen åkte älskling hem och jag sitter här hemma helt själv nu, tråkigt!
satt nyss och kollade in kissies blogg och kollade när hon var med i the voice
faktiskt så trodde jag att hon skulle vara mera "blåst" men hon verkar vara helt okej.
men iallafall nu så ska jag sitter här och kollade runt lite på datan sen skriva något i viktigt som jag läste
i tidningen idag när jag var i bilen påväg hem, spännande va?
men nu ska jag lyssna på musik och fixa lite, funderade på att ta bort sminket och bara chilla idag
men vi får se. Anna ville även att jag skulle med på fest, men vi får se.
Men bloggar mera senare.

Puss&kram


@ direkt från laptop i köket

bloggar från laptoppen nu, ska bara sitta en snabbis för min syster vill ha datan efter mig så hon tjatar som fan, men anyway. oh shit juste jag har märkt att jag skriver anyway all the time, ahaha så skön jag är! men iallafall fick nyss reda på att fadi kankse inte kommer imorgon. . fuck oxå :(
nej men mina söta läsare nu ska jag städa mitt rum.

bloggar mera imorgon.

PUSS OCH NI FÅR SOVA GOTT !!!


FADI KOMMER IMORGON <3<3

ska man skriva här?

sitter här nu och har så tråkigt, har verkligen super tråkigt, det finns absolut inget som händer här hemma! Min mamma och syster ligger i sängen och snackar och jag sitter och lyssnar på musik, väntar på att maten ska bli klar så jag kan äta mat och sen städa och sen duscha. Idag när jag hade slutat min praktik så gick jag in på åhlens och köpte ett ansikts vatten, eftersom jag har börjat få lite finnar av mitt smink, NOT GOOD! But anyway nu ska dom bort, har typ fått en på hakan. Vet ni något annat tips mot finnar så kan ni gärna skriva till mig, olny seriösa tips.
Men iallafall sen köpte jag ett lila hårband också, ska ta bilder sen.
just nu sitter jag och lyssnar på tamer hosni - come back to me
den e BÄST!

nej nej men anyway babes nu ska jag rulla mot matbordet och käka middag.

puss på rumpan

ursäkta mitt utbrott men där går gränsen

ursäkta mitt utbrott men nu är jag riktigt jävla trött på det här, du tror att du kan komma & gå som du vill.
nej men jag e tyvärr trött på det, från och med nu är du ute från mitt liv.
jag kommer ALDRIG ens kunna se dig mera, du är för dum för att ens vara min vän!
fuck you och alla dina lögner, fine jag kanske inte heller har varit den bästa
men du har ABSOLUT inte varit den bästa!
hejdå du är en NOLLA i mina ögon


du vet vem du är :@


hemma igen & är super trött

nu har jag kommit hem, äntligen.
idag har jag klippt mamma på min praktik i enköping.
det gick väl helt okej, va ganska trött efter men men.
nu ska jag käka och så sen ska jag städa mitt rum
för jag tror att älsklingen kommer till mig imorgon.
+ mamma ska plugga på stora datan idag så jag får
blogga från den lilla datan senare när min låtsas pappa
kommer hem.

nej men nu ska jag käka och sen börja städa.

puss&kram


@ SÄÄNGEN

nu ska jag sova, eller ska lägga mig i sängen & glo på tv.
bloggar imorgon

godnatt


emelie tycker till om mobbning

jag är så jävla trött på alla så kallade fjortisar eller vad man nu ska kalla det, dom är verkligen så jävla omogna och jag tror inte dom är sådär igentligen, det är nog bara en sorts fasad dom lägger upp för att inte behöva visa sin egen personlighet för att dom tycker att det är något fel på den.

Men anyway idag när jag satt på pendeltåget påväg hem så satt det två tjejer i 14-15 års åldern bredvid mig, och en tjej i samma ålder som inte var lika "cool" som dom var, hon hade tex inte lika snygg mobil som dom, eller hade inte börjat sminka sig. Men sen så den tjejen som inte var lika "cool" som dom andra tog upp en choklad kaka och började äta den, och dom två tjejerna började skratta och viskade till varandra. Jag fick flipp på dom.
Jag tyckte synd om den tjejen som inte hade börjat sminka sig, som inte hade string trosor och så. Men jag pallade inte börja jiddra med 15 åringar som typ bara kan säga "fuck you" och "din mamma" så det enda jag kunde göra var att le lite extra mot den tjejen som dom skrattade åt. . tror faktiskt det hjälpte för man kunde se på hennes ansikte att hon blev gladare typ att hon inte trodde att det var något fel på henne. Det kändes skönt i mitt hjärta.

så ni som vet att ni är "mobbare" som leker för mycket, sluta med det!
någon dag kommer ni få tillbaka, i promise you.

@ hemma från skolan/stan med älsklingen

kom exakt hem från skolan/stan, var i stan en stund med älsklingen, han får mig ALLTID att må bäst!
nu iallafall så ska jag snart käka mat, min mamma är inte hemma hon är på middag med sitt jobb så det e bara hennes kille som e hemma, han lagar mat. Men anyway, idag tog vi emot kunder i skolan, det var väl skojsigt, ska ta emot nästa vecka, ska bli skoj.
Istan så var jag med älsklnigen på donken, vi chillade där. . knäppte lite bilder och så.
Och vet ni? NI SKA FÅ SE DOM! haha
sorry älsklingen men dom e söta, måste få lägga ut dom.

här kommer dom.


älsklingen, han e söööööt! & ugly moi.


Älsklingen & jag, du & jag emot allt <3

i know that the photos is not so good, but it is on me
and my baby, and i love him!

nu ska jag äta, bloggar mera sen.


bilder från idrotten tisdagen den 15/9-09

ska först berätta lite om vad jag gjorde igår, jag hade idrott & sen så hade vi frisör, sen så kom älsklingen hem till mig, vi chillade hemma hos mig och sådär:)

nu kommer lite bilder från idrotten idag.


Jag & anna på idrotten.



Anna & jag



Jag & anna, älskar dig gumman <3


Annika, jag & anna <3

där var bilderna från igår på idrotten. .
puss på er alla!


my baby, you are the world to me


älskar dig så mycket älskling
du är den personen som får mig att le
och du är den personen som jag alltid
vill ha vid min sida, kommer aldrig släppa dig älsko
LOVE YOU BABY <3


@ skolan

sitter i skolan och tråkar sönder mig, helt tråkigt! börjar om 10 min, då har jag frisör och det blir förhoppningsvis lite roligare än de här. But anyway nu ska jag chilla här tills anna och dom har slutat så ska jag vara me dom.
efter skolan blir de stan me älsklingene n snabbis.
puss&kram


GODNATT EVERYONE SE YOU TOMORROW

nu börjar det bli dags att gå och lägga sig, jag är faktiskt trött.
Men jag ser absolut inte fram emot morgon dagen då felicia åker
jag kommer sakna henne!
men nu ska jag gå och göra mig färdig för natten.
godnatt alla söta




jag och felicia på bilden.
IM GONNA MISS YOU <3


photos from my day!

två bilder från idag i skolan. .


jag, kim och felicia chilling in dah school!


en bild jag tog i stan idag, kankse inte den bästa men men!


whata fuck håller han på med?

kom nyss hem från skolan,helt slut alltså. idag var det en helt meningslös dag att gå till skolan, hade en lektion som jag inte ens var på, jag och fills var där kankse 10 min sen taggade vi och mötte danne.
vi tog även lite bilder idag, så dom ska jag lägga in lite senare.

juste, OMG idag kollade jag på the voice och dom pratade om kayne west, alltså vad höll han på med igår! Helt sjuk, var han påverkad av alkohol eller något, så gör man väl inte?



han sa " jag är glad för din skull att du fick priset, men jag tycker att
Beyoncé's video är den bästa, och jag tycker att hon förtjänar priset!"

alltså tror inte att han kommer ha sån respekt efter det här alltså.


natti natii

jag tror jag håller på att bli sjuk tror jag, men jag MÅSTE till skolan imorgon för att äta min sista lunch med felicia tills hon åker till grand canaria i 2 hela veckor, förstår avsolut inte hur jag ska klara mig, men hoppas det går fort. Nej men nu känner jag att jag måste lägga mig i sängen nu och mysa med mig själv haha!
Imorgon ska jag blogga om något "vikigt" som jag kommer komma på under dagen, hoppas jag!
men vi hörs imorgon everyone.

godnatt


( fadi, krya på dig älskling! hoppas du blir bra snart, looove you darling<3 )


nu är det iallafall dusch dax

jag har inte kommit från datan ännu, har chattat med bassam lite i msn, tycker synd om honom. if he is sad im sad, det är så det är. Sitter inne på gina tricot och kollar vad jag ska köpa för mitt present kort, behöver verkligen kläder. Någon som har lust någon dag i veckan att följa med mig och kolla runt lite?

nu ska jag iallafall duscha. .


dusch tiime!

kom nyss hem från älsklingen, är trött & känner mig faktiskt en aning sjuk, men men what ever. Ska bara ta de lungt ikväll och försöka sova tidigt, ska se om jag lyckas. Nu ska jag fräsha till mig lite, ska duscha och sånt. Sitter nu och smsar med älsklingen och bror. Men anyway jag bloggar mera senare, för nu måste jag duscha!

puss&kram


fixar&trixar

nu är jag vaken sverige, vi ska fixa oss nu sen gå mot bussen för jag ska hem, har varit här hela helgen ju, men iallafall nu ska jag sminka mej och sen ska vi ut, kankse bloggar från mobilen sen om jag kan, har "typ" börjat förstå hur man gör.

fast jag bloggar även när jag kommer hem,

puss&kram


still in hovsjö

hey, är fortfrande i hovsjö, idag har jag o fadi varit i södertälje centrum me bassam, vi åt på donken och jag köpte örhängen till min fills som hon ska få! Iallafall efter det så gick vi hem, chillade hemma en stund, vi kollade på kniven i hjärtat och så. Efter det så gick vi ut med sinan och bassam och åt nötter.
Nu ska vi äta och sen sova.
bloggar mera imorgon när jag kommer hem.

puss&kram


'


my day

nu är klockan runt 11, vi har kollat på filmen 300, en bra film alltså. mycket krig och så kankse inte en sån film som jag gillar men den e faktiskt bra, just nu har jag bytt om och tagit bort mitt smink ska lägga mig i sängen snart.

idag har jag varit i skolan, vi har haft svenska och sen herrdesign, det var helt ok, fast fredagar är fett långa i min skola men men, vad gör man inte för att vara duktig.

nu ska jag lägga mig o sova, vi får höras imorgon everyone.

peace


i hovsjö again

nu är jag i hovsjö hos babe, pallar inte skriva så mycket. bloggar mera ikväll om vad jag har gjort idag och sådär.
puss på rumpan everyone


godnight babes

ska börja dra mig mot sängen nu, har packat allt jag ska ha med mig till älskling imorgon typ smink och så, nu ska jag platta håret och sen lägga mig och sova, är faktiskt trött!
nej men ni får höra mera va mig imorgon, innan jag drar till bussen, jag lovar er nu. för jag ska upp extra tidigt imorgon, runt halv 6.

Godnight babes


juste ville bara lägga upp en bild på min pappa, i love him!


vänskap

vänskap, jag vet inte vad jag ska skriva om det.
men en sak vet jag iallafall. .

ALLA BEHÖVER VÄNSKAP!


18:00

förlåt förlåt för jag inte skrev i morse men jag va faktiskt as trött, haha!
nu skriver jag iallafall ett litet inlägg innan jag rör mig mot mamma.
jag ska hämta pengar eftersom jag ska köpa plus kort imorgon så jag kan åka till baby
hur mycket jag vill! Imorgon ska jag dit, så det ska bli helt helt roligt, har saknat honom redan.
Idag var jag i enköping på praktik, det var segt men de gick väl helt okej, det är ju bara en dag i veckan så
det är inte så farligt! Nu ska jag dra o ducha & sen röra mej ner mot mamma.

men jag bloggar mera senare, jag tänkte skriva om "vänskap" om någon tycker det är intressant, tänkte skriva vad som kan vara för & nackdelar av att ha en bästa vän och lite råd och så till er läsare.

men se ya later


god night all you guys

ska börja dra mig mot sängen nu, känner att mina ögon börjar svida, som vanligt.
imorgon är det praktik som gäller och jag börjar bli förkyld, JAG VILL INTE! huhuh
imorgon får jag hoppas hoppas hoppas att melissa har tid att luncha med mig, saknat henne
men iallafall jag bloggar imogon innan jag drar till bussen.

godnatt all my lovers!


min mamma är så fin!






mamma, tack för du gav mig det här livet, jag älskar dig från hela mitt hjärta!


'

Du skulle aldrig klara av att vara jag. Du vet inte hur jag kämpar, vad jag än går igenom varje dag. Du vet inte hur tungt de är att öppna ögonen & behöva se.Du vet inte hur mkt de krävs av mej för att bara le. Du vet inte hur ja irrar omkring & alltid hamnar fel. Du har aldrig känt smärtan då rädslan förlamar dej del för del. Du har aldrig sörjt så mkt att dina tårar tagit slut. Så säg aldrig att du fattar, låtsas inte att du vet .

Fadi Hamid, du är anledningen till att jag finns kvar på jorden, utan dig skulle jag inte finnas!


hemma hos pappsen nu:)

jag e tillbaka hos pappsen nu, satt och kollade resor med mamma eftersom vi ska åka någon gång i december/januari. . nu pekar allt på egypten men vi får se! har även tittat på turkiet.
nu ska jag duscha sen bloggar jag lite mera

puss&kram


NYHET NYHET

en nyhet till alla!

JAG HAR NY MSN!
jag kommer inte ge ut den till vem som helst, only my friends.
så kommentera eller kontakta mig på annat sätt så ni får min nya msn.


9/9-09 :)

hemma efter ännu en dag i skolan, vi hade frisör hela dagen, jag är helt slut. men jag kände att jag fick mycket gjort och så de kändes skönt & jag pinade mig igenom hela dagen iallafall. Men sen skulle jag hem så mötte jag underbara sheila på bussen hon e helt fucking underbar ja svär! sötaste.
men iallafall när jag klev på bussen så blev de något fel så hela bussen fuckade fick stå och vänta i typ en timme på den andra bussen.
fyfan! men iallafall
nu ska jag ner till mammsan och chilla där en stund sen ska jag snacka med älskling.



på bilden har vi sheila, sötnos <3


my baby is on hi's way to me !

now is my baby on hi's way to me, miss him so much!

tror faktiskt inte att jag ska blogga mera idag, ska mysa med älskling
men jag lovar att blogga imorgon innan jag drar till skolan eller så bloggar jag ifrån skolan
så var inte ledsna.

tack alla gullungar som har grattat mig på sin blogg, ska länka er sen som tack!
love u guuuuyys


8 septemeber is my birthday

sitter här nu me familjen + farmor. vi har nyss ätiti smörgås tårta & fikat.
nu vet ju att jag fyller år idag, yeah!

jag har fått idag

' på tankning på mobilen 300 kr
' present kort på gina tricot
' 4 filmer
' en tv
' smink
' kläder
' gejer tills när jag flyttar hemifrån
' smyken
' pengar
' blommor


alltså vill säga tack för alla fina gratulationer & sånt, verkligen! det värmer om hjärtat!

om 2 timmar kommer älskling hem till mig, jippie längtar efter honom sååå mycket <3


IDAG ÄR DET MIN FÖDELSEDAG, HURRA HURRA

hejsan, idag är det ingen vanlig dag för att det är min födelsedag, hurra hurra!

vaknade för en stund sen, e helt trött! ska inte sminka mej utan ska gå utan
smink till skolan eftersom vi har simmning på idrotten idag. .
efter skolan ska jag hem för jag får gäster, you know it is my brithday.
men iallafall senare ikväll kommer älskling till mig, LÄÄÄNGTAR!

( tack för alla fina sms ja har fått hittills iallafall )



:/

" förlåt om jag är en dålig flickvän till dig
men jag försöker, verkligen från hela
mitt hjärta, men jag vet inte om de räcker för dig
du anklagar mig för saker som inte är sanna
du anar inte hur ONT de gör fadi, HATAR när du säger
du ljuger emelie, för jag gör allt för att du ska få veta
exakt allt som jag gör i mitt liv! men tydligen räcker det
inte för dig, vill bara att du ska vara lycklig! :( "


till min älskade fadi

This goes out to somebody really special
I met him not long ago
But he means the world to me



okej, den här låten älskar jag & jag tänker på min älskade fadi när ja hör den.
men eftersom han suger på engelska ska jag översätta den till honom
så han förstår.
 


jag kommer ihåg första gången jag såg ditt ansikte
kommer ihåg den dagen du log mot mig
du kom fram till mig och sa till mig
att jag var den tjejen du hade drömt om
kommer ihåg första gången du ringde mitt hem
kommer ihåg första dagen du tog ut mig
båda vi hade fjärillar i magen som vi båda försökte gömma
och vi båda hade en vacker kväll

sättet vi höll varandras hand
sättet vi pratade och sättet vi skrattade
det kändes så skönt att äntligen hitta sann kärlek
jag visste redan då att vi var den rätta för mig

jag vet att han älskar mig för han sa de till mig
jag vet att han älskar mig för hans känslor visar det
när han stirrar på mig så ser man att han bryr sig om mig
man ser hur djupt kär han är
jag vet att han älskar mig för det är självklart
jag vet att han älskar mig för det är mig han litar på
han saknar mig ifall han inte kysser mig
när han ser på mig så säger hans bruna ögon så

kommer du ihåg första dagen som vi kysstes
kommer du ihåg första dagen vi hade vårt bråk
vi bad om ursäkt och sen blev vi sams igen
och vi har inte bråkat tills nu
kommer du ihåg första dagen vi slutade leka lekar
kommer du ihåg första dagen du blev kär i mig
det kändes så bra för dig att säga orden
för jag kände det samma för dig

sättet som vi höll varandras händer
sättet vi pratade och sättet som vi skrattade
det kändes så bra att bli förälskad
jag visste att jag gjorde det rätta och jag visste att du var den rätta

jag vet att han älskar mig för han sa de till mig
jag vet att han älskar mig för hans känslor visar det
när han stirrar på mig så ser man att han bryr sig om mig
man ser hur djupt kär han är
jag vet att han älskar mig för det är självklart
jag vet att han älskar mig för det är mig han litar på
han saknar mig ifall han inte kysser mig
när han ser på mig så säger hans bruna ögon så

jag är så glad att ha dig i mitt liv
och älskling nu när du är en del av mig
du har visat mig
visat mig den sanna meningen med livet
jag vet att han älskar mig

jag vet att han älskar mig för han sa de till mig
jag vet att han älskar mig för hans känslor visar det
när han stirrar på mig så ser man att han bryr sig om mig
man ser hur djupt kär han är
jag vet att han älskar mig för det är självklart
jag vet att han älskar mig för det är mig han litar på
han saknar mig ifall han inte kysser mig
när han ser på mig så säger hans bruna ögon så

han ser på mig och hans bruna ögon säger så 


fetaost med cola, muuums

JAG ÄLSKAR FETA OST MED COLA! UUUUUH BÄSTA SOM FINNS :)


imorgon fyller jag år!

kom i princip hem för en stund sen från bålsta med mammi & pappi, vi var på banken och fixade lite grejer till min syster. Nu kom vi hem så skulle min pappa lecka kock så han började laga mat, men det var skit gott. . kunde inte sluta äta! Ikväll ska jag städa, vi får gäster imorgon eftersom jag fyller år! YEAH. .
sen ska jag duscha och gå och lägga mig i hyffsad tid idag iallafall, jag har lyckats vara vacken länge dom senaste dagarna så nu får jag skärpa mig.
men nu ska jag ta de lungt och dra och duscha.
bloggar mera senare

peace


stress & spindelskräk

jag har stress nu, alvarlig stress. jag ska åka hemifrån om en timme och jag har inte ens börjat sminka mig, och jag ska fixa håret och allt. SHIT!
men ska bara berätta en skit läskig sak, jag skulle välja ut kläder från min gaderob så kände jag att nått kittlade på min arm sen kollade jag ner och det var stöööörsta spindeln, jag höll på att DÖ !

men nu ska jag fixa mig
puss&kram


godnatt sötisar

nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, jag börjar sent imorgon men ska luncha med fills, måste passa på innan den prinskorven åker ju. Men iallafall just nu pratar jag med älsklingen och har nyss gjort min läxa.
men iallafall nu ska jag lägga mig.
ska upp halv 8 imorgon.

puss&kram

FADI JA VET ATT DU LÄSER DET HÄR OCH JA VET ATT DU ÄLSKAR MIG :) <3


i have no life, i know

sitter just nu och kollar runt på youtube, jag orkar inte röra mig från datan.
sitter och tittar på svenska tjejer som försöker lära sig arabiska. .
just nu sitter jag och tittar på två svenska tjejer, dom pratar fett bra arabiska.

puss&kram


Houssein Afsin du är en hjälte.

ni har säkert hört om pojken som föll ner från 6 våningen på ett höghus i göteborg, och att det var en man vid namn Houssein Afshin som fångade honom. Helt otroligt tycker jag.
Jag sitter nu inne i aftonbladets hemsida och tittar på artikeln, alltså helt sjukt!
Houssein säger " dom säger att jag är en hjälte, men jag vet inte" självklart är du en hjälte, du räddade ett barn med dina egna händer det är väl självklart att du är en hjälte då. Det är inte alls många som skulle klara det.
Gud var med det barnet den dagen säger jag bara, fybubblan vilken tur!
tusen tack till Houssein Afshin som räddade den lilla pojken!

" är de bara jag som tycker att det är väldigt många barn nu som ramlar ut från från fönster/balkonger?"


löshår om jag har råd

om jag får tillräckligt mycket pengar när det är my birthday så ska jag dra in till stan och köpa löshår hade jag tänkt mig, har sagt så minst 1000 ggr men de har absolut aldrig blivit av, men nu ska det blir det! promise.
peace


hos pappsen nuuu

nu är jag hos pappsen, vi åt nyss middag någon pasta sak med sås, den e god faktiskt! Nu chillar jag bara här hemma vid datan. . ska dra & kolla på min nya tv sen platta håret!

vill säga tack till alla läsare, ni är underbara!

+
det är ju 2 dagar kvar tills min födelsedag. .


söndag söndag söndag, jag hatar söndagar

söndag söndag söndag, jag hatar verkligen söndagar dom är så jävla tråkiga, det händer inget! Idag skulle igentligen fadi komma till mig men han orkade inte så nu är han hemma och chillar med sinan tror jag. Men iallafall imorgon är det skolan som gäller, fy bubblan. Nej men de e helt okej, men jag kan inte mitt schema ännu så jag är lite osäker när jag slutar, men men det löser sig säkert. Nu ska jag fixa mitt hår lite, det ser ut som ett fågelbo på riktigt.



avslutar detta inlägg med en bild på den finaste!


sleep time

nää förfan nu är det dax att lägga sig i sängen, mina ögon håller på att dö!
men ni alla får sova så gott så hörs vi mera imorgon.
sleep good everyone.
puss&kram


JAG ÄLSKAR DIG BABY

WORDS ARE HARD TO FIND!



jag älskar dig, du är en ängel för mig!
jag kommer alltid älska dig
du kommer alltid vara den största delen av mitt liv
älskar dig hayati, you and me forever <3


prostituation & traffiking

traffiking, vad är det nu då? Är det någon som vet vad det är ens? Alltså jag tror absolut inte att det är många som vet vad det är, men ni ska iallafall få svar nu.
Traffiking är när en person lurar en tjej/kille ett jobb eller liknande och tjejen/killen blir utnyttjad till att sälja sex och deras "hallikar" får pengarna.
Det är någon som kallas traffiking, vi håller på att läsa om det i skolan så därför är jag lite insatt i det.

Men vad är det för skillnad på traffiking och prostiutuation då?
Prostituation är när man säljer sin kropp "frivilligt" till män för att tillexempel få pengar till
familjen tillemepel och traffiking då blir man ofta lurad och utsatt för massor med saker emot sin vilja.

Hur kommer det sig att man börjar med prostituation?
Jag tror att det kommer ifrån tidigare upplevelser, alltså man kankse har blivit utsatt för saker när man va barn
eller vad som helst kan ha hänt, så man har svårt att säga nej och då gör man massor med saker, men man mår ju knappast bra va det heller.

Traffiking, vad ska man göra för att undvika att hamna i det?
var inte för blåögd, tro inte på alla som ser snälla ut, för bakom det kan det gömma sig mycket hemskt.
så lita inte på alla. .
sen umgås med folk du känner dig trygg med, alltså familjen eller nära vänner.

Vilka länder är det vanligt i?
jag tror det kan förekomma i ALLA länder, men jag förstår inte att ingen märker något.
liksom om en granne tar hem tjejer alltså unga tjejer i våran port hela tiden och det kommer män
som är i 40-70 års åldern, självklart märker man ju att något är SKUMT.
men folk verkar inte våga öppna sin käft och anmäla om dom märker något.

Jag tycker att det är sjukt, helt fucking sjukt, hur kan man ens bahandla en människa på det sättet.
allstå tänk om det vore din syster, kusin eller din flickvän. Alltså dom männsikorna som gör såhär till en annan människa borde tänka på andra, jag förstår verkligen inte hur man kan vara så ond att man gör såhär mot en annan människa. Sen den där saken med att folk inte ser eller dom vill inte se något, det är sjukt. Varför är folk så jävla fega att dom inte vågar öppna sin käft, bättre att dom anmäler om dom misstänker att något är fel i lägenheten brevid än att låta tjejer som är 12-20 år förstöra sina liv. Sen tror jag att det förekommer väldigt väldigt mycket droger när man är utsatt för sånt. Alltså dom måste ju göra något för att bedöva smärtan som dom får av att förstöra sin kropp på det här sättet.
Så mitt råd till er är att om ni ens märker något, eller om ni vet någon som är utsatt att ni ska anmäla direkt, det spelar ingen roll vad det handlar om, ni ska ALLTID anmäla!

Jag har en fråga bara till er, vet ni eller har ni någongång känt lr känner någon som har blivit utsatt för något liknande & om ni vill dela med er av det till mig så är det bara kommentera och sen kan vi byta msn om ni vill prata mera om det!

film tajm med familjen

kom hem för ett tag sen, saknar redan fadi så mycket. Men iallafall jag gick jag hem till pappa för att hämta en bok till min mamma och nu sitter jag här hemma. När jag var på väg hem pratade jag lite i telefonen med bassam och så, sen lite med ajmal.
Nu ska jag sätta mig och titta på film med familjen och sen blogga lite mera om "trafficking" jag tror inte ni vet vad det är men de är en sak vi håller på att läsa om i skolan så jag tänkte skriva lite om det snart. . får se vad ni tycker och tänker om det!

puss&kram


GODMORGON

god morgon alla söta läsare, åt nyss frukost med fadi och innan dess så tog jag en dusch, riktigt skönt.
men iallafall idag ska jag hem, måste fixa i mitt rum och så. Är helt trött.
Igår så kollade jag och älsklingen på film, någon som heter typ b13 och sen skulle vi kolla på drag me to hell men fadi är så feg att han inte vågade så jag får väl se den själv haha!

ska sminka mej nu sen får vi se vad som händer.

puss&kram


är i hovsjö hos babe

hejsan, nu är jag i södertälje hos älsklingen, kom nyss hit. jävla tåg alltså. fick åka ersättningsbuss mellan s hamn och s centrum, riktigt irriternade. Det e typ andra gången det är så på typ några veckor bara. Men iallafall nu är jag här, jag sitteer vid datan och fadi går igenom min ipod.
Idag hade jag frisörlektion till 15:55, den enda anledningen till att jag klarade den var pågrund av sötnosarna som smsade med mig, älsklingen & bassam. annars skulle jag ha dött.
+ en annan sak som gjorde dagen ännu tråkigare var att
min älskade felicia va sjuk, saknade henne SKIT mycket!

nej men nu ska jag hoppa på min älskling lite, ni får ha de bäst
bloggar mera senare.

puss&kram


keep ya head up, and pray for better days

nu ska jag dra mig mot sängen, imorgon ska jag sova hos älskling så jag bloggar därifrån
imorgon slutar jag runt 4, helt sjukt för att vara en fredag.
men nu ska jag mysa i sängen ett tag sen sova.
love u guys

GODNATT SUCKERS I KNOW YOU LOVE ME.



avslutade kvällen med en liten bild på mig från nyår.


kniven i hjärtat



igår så gick jag, felica & pramita och snackade om kniven i hjärtat!
så tänkte ladda upp två delar av serien för skojsskull.


you'n me girl

jag satt nyss och läste felicias blogg, hhtp://fillss.blogg.se !
allstå hjärtat du betyder SÅÅÅÅ mycket för mig.
alltid vi fuckar ur i skolan och har det så jävla roligt!
du betyder grovt mycket för mig.
finns för dig vad det än gäller och jag kommer alltid
ÄLSKA DIG



sorry för dålig uppdatering

förlåt för dålig uppdatering, men nu är jag tillbaka igen!
igår mötte jag älsklingen efter skolan, vi åkte till jakan för jag skulle köpa väska med pappa.
sen skulle vi åka hem till mig, men det var värsta kön på vägen för en lastbil hade kört av vägen
sen påvägen hem så ringde hans släkting som även är en vän till mig, han ringde och grät.
alltså jag kände att jag ville hjälpa honom, men kunde inte!
bassam hoppas allt e bra nu, bästis <3
men iallafall idag så har jag praktiserat i enköping, hoppades på att få träffa melissa men de blev inte så.
nästa torsdag?
men jag bloggar mera ikväll.
puss&kram


22:10

ska lägga mig nu, ska upp kl 5 imorgon och fixa mig så jag hinner till skolan. Imorgon ska Felicia klippa mig, bäst för henne att det blir bra! HHAHAHA.
Men iallafall nu ska jag lägga mig och snacka med älsklingen.

ja har en sak att säga till min kära älskade kompis felicia, de är såhär att min killkompis bassam vill haffa dig!
HAHA DU ÄR RIKTIGT OMTYCKT SNYGGING!


Jessica, 7 år väger 220 kilo.



Herremingud, tjejen är bara 7 år och väger 220 kilo!
Helt sinnessjukt, jag gick in på en sida hade tråkigt sen kom det här upp
jag ryste till i hela kroppen, alltså hur kan hennes mamma bara sitta och
kolla på när hennes barn äter så mycket onyttigt! förbjud henne att äta sånt ist!!!
det stod även att hon åt 5 gånger mera än en vuxen kvinna gör!
tänk er hon är bara 7 år, liksom yngre än min egen lillesyster men hon
väger mera än min egen pappa! SJUKT SÄGER JAG BARA!


vad va mejlet jag svarade på om?

juste skulle ju berätta vad matrix är för något, ni som kommer ihåg att jag hade varit på loréal studuion i stan så fick alla i klassen ett erbjudande om att vara modeller och få antingen håret färgat, klippt eller bara stylat.
Så det var det mejlet jag svarade på, hoppas dom ringer för jag känner mig taggad för det alltså!

men nu ska jag snacka med älsklingen en stund sen så bloggar jag väl lite mera, måste komma på vad jag ska blogga om alltså, helt död i huvudet!


mejlade nyss matrix.

mejlade nyss matrix, hoppas jag får vara modell nästa vecka då! hoppas hoppas. .
berättar mera detalj senare vad jag snackar om för ni lär väl vara stora frågetecken just nu? :) BIG ?


trött och ännu mera trött

kom nyss hem ifrån skolan, helt slut! Fyfan vad jag är trött höll nästan på att somna på bussen hem.
Ska nog hjälpa mamma med att fixa och trixa i mitt rum, bloggar mycket mera sen.
jag bloggar mera senare.

( ska ha praktik i enköping varje torsdag, någon som vill luncha då? )


still in school!

hej igen, sitter i skolan fortfrande fast nu har vi en kvarts rast så det är chill, vi håller på att gå igenom alla produkter och styling tekniker på lektionen, ganska så boring men vad ska man göra. Sen så ska vi göra vågor på dockor men men, det bli väl chill det med. Vi slutar 16:15 idag, helt sent!!!
Idag när jag kommer hem blir det bara chill, ska duscha och ta de lungt bara!
Juste idag när jag skulle till skolan så fuckade bussen, den kom liksom inte när den skulle komma så jag kom försent till idrotten så jag och felica ( som hade benhinsflamation) gick och käkade pizza med linnéa.
Men nu ska jag chilla här i skolan tills jag slutar & jag bloggar mycket mera när jag kommer hem
PEACE


sitter i skolan me fills

sitter i skolan me fills och tråkar, vi börjar om 10 min, helt dött. Idag ska jag hem direkt efter skolan och tråka, måste det de lung! FAAAN IGÅR BRÄNDE JAG MIG PÅ MIN PLATTTÅNG JAG HAR FETT ONT!!!!!!!!

jag bloggar mera när jag kommer hem
puss


RSS 2.0