im doing my makeup right now.

tjoo på er, eller godmorgon! Nu sitter jag här & lyssnar på musik, chillar och sminkar mig faktiskt, ska bli mamacita nu, hähä driver bara! Anyways måste skynda mig nu för bussen går om en timme och jag ska hinna platta håret och allt sånt skit. . hoppas ja hinner! Idag ska jag på bio med älsklingen & sen sova hos honom så de blir väl update from hovsjö later. Men men nu ska jag keep going to do my makeup.
love ya all haters.


we ride togheter and we die togheter

sitter här nu med min oboy och tar de lungt, snackar med nina & angie i msn. . fett tråkigt! Ska väl be älsklingen ringa mig snart, as trött haha! Ska vakna runt 8-9 imorgon. . anyways ska lägga upp två bilder på mig & älsklingen nu. .



nu ska jag dra mig tror jag.

love ya all


jag skulle se upp till dig, inte ner på dig!

ingen absolut ingen kan vara lika falsk som dig, du är så jävla falsk! Du är min bror, du ska inte vara såhär falsk du ska vara min förebild som jag ska se upp till dig inte ned på dig. Du sårade mig djupt nu, det vet du va? Alla dom här åren vi har haft tillsammans vi har stått framför varandra i ALLA lägen & då menar jag alla lägen, men du väljer du en jävla kossa framför mig. Jag behövde prata med dig och du sket i att svara på mig och nu ser jag att de går bra att svara på henne men inte mig + du anar inte vad den kossan har gjort mot mig, vad hon har sagt om våran familj & nu väljer du henne framför mig! Som du sa till mig en gång " emelie ingen ska komma imellan dig & mig, vi har en stark syskonrelation " den meningen säger jag BULLSHIT till. Du är falsk & vet du en sak. Du har sårat mej förr också med saker du har gjort men aldrig så här mycket. Jag kommer aldrig kunna se in i dina ögon igen & säga att jag litar på dig för förra gången det var droppen!

Nu undrar säkert alla ni vad som har hänt, jag kan säga såhär! Min storebror, han lovade mig att aldrig mera snacka med den fucking fi**a som jag HATAR! & nu ville jag snacka med honom om en as viktig sak som han vet om men han svarar inte men han kan sitta & snacka med den jävla fi**an! Ni anar inte min frustration. Jag såg alltid upp till honom och ville vara som han och allt, men nu känner jag inte igen honom så som han beter sig mot mig. Jag hatar hatar hatar hatar dig!


1:a ADVENT

juste glömde skriva att det var 1a advent today, tiden går as snabbt när man har roligt! Anyways det var det jag ville säga till er söta bloggläsare & att ni får ha en super mysig 1a advent!


nobody need you like i do, i need all of you baby

vaknade för en stund sen & sedan snackade jag en stund med älsklingen i lur. Men men nu sitter jag här vid datan och tar de lungt bara, jag lyssnar på en låt som jag bombade sönder mina högtalare för länge sedan, funderar på att göra det igen. låten är " anytime - ray J " Anyways vad ska jag mera säga, nu ska jag fixa till mig lite och så, sedan ska jag chilal vid bärbara datan ungefär hela dagen, har inget att göra annars.
Love ya


pic




lite bilder från när jag, mamma & syster var på kryssning.


skor skor skor, I LIKE IT

jag lyckades logga in en gång till denna dag på datan, im so good! Anyway sitter och kollar på skor nu, snackar med en annan bloggerska & hon gav mej ett tips på en sida med massor med as fina skor, jag får fan orgasm nästan, idag köpte jag ett par, men vet inte om dom e så speciellt fina, men de var mest ett inpulsköp. Anyways snart ska jag lägga mig, hoppas att älsklingen orkar snacka i tele, vill verkligen att han ska må bra. Men men, tänkte på en sak nyss, vad faaaaaaaaaaan ska man köpa i julklapp till alla människor & vilka ska man köpa till? Jaja hoppas jag kommer på en bra & blillig lösning.
Nu ska jag bara in i facebook snabbt och sedan lägga mig.
Ni alla får ha de bäst & sova gott.


mammsen´!


hon som betyder mycket för mig är min mamma. Utan henne vet jag absolut inte vad jag skulle vara. Utan henne skulle jag inte fått en liv på jorden. Jag älskar henne oerhört mycket min söta mamma. Kommer alltid älska dig, vill bara säga tack för att du orkar med mig dom dagarna när jag är helt fuckad & tack för du att du gav mig en underbar lillesyster!


ska dra mej bort från datan nu

tänkte hoppa in i duschen nu, känner mig inte alls fräsh today. Men senare ska jag väl packa mina saker eftersom jag ska till pappa imorgon, för då kan jag sova ut imorgon, gud så skönt. Men jag måste även leta efter mitt bankomatkort, it gone! Om jag inte hittar den måste jag väl spärra den antar jag, men palla de e typ 4 gången jag tapapr bort den. Nyss smsade min älskling och sa att han inte alls mår bra, ush älskling! Hoppas att du blir bättre & jag hoppas verkligen att medicinen funkar på dig. . ber till gud! Men nu ska jag dra och lägga mig i badet och mysa lite & sen slänga mig i sängen & glo på tv, det här var en helt enkelt skönt lördag! Men innan jag drar & duschar ska jag lägga in en bild på en tjej som betyder så mycket för mig. . vem det blir får ni se om ett LITET tag!
Puss på er


sluta snacka skit om mitt liv, du är en jävla stalker.

okej där gick min stubin, varje dag hör jag nya saker från din mun, har du INGET liv så du måste sitta & sprida falska lögner om mitt liv, pff du e rolig du, men jag ska beskriva dig med ett ord; PATETISK ÄR VAD DU ÄR! Du anar inte hur mycket jag hatar dig, du e äcklig & du äcklar mig! ush.

anyways nu sitter jag & kollar på robinsson, dom har tävlig och jag får panik haha!


just look.


elissa, hon är den vackraste kvinnan från mellan östern.
i just love her.


im home

kom nyss hem, jag e helt slut jag lovar er. Anyways jag är hemma nu, utan min älskling. Han e hemma plus för att han e sjuk & för att han skulle va hemma me mammi. Men iallafall jag har köpt massor med godis så jag tror jag klarar mej iallafall, jag som ville va en hel helg med min baby. . Men det blir en slappar dag hemma. Ska ta kort på alla saker jag köpt lite senare. .
Puss & kram


är i hovsjö sukers

cha cha, sitter hemma hos älsklingen, vi har nyss kollat klart på en film som heter "gamer" innan kollade vi på "crank" anyway ska snart kolla på step up, vi gör absolut inget annat än att kolla på film. haha största idioter. Ska bli skönt att sova senare iallafall. Idag hade jag ingen skola, åkte direkt till älsklingen today! Men hörreni ni nu ska jag faktiskt byta om och ta av mig allt smink.
Vi hörs senare eller imorgon.
i know u love me


me & älskling.
i love u


me and u foreva! <3


en gammal bild på mig & felicia.
i love you so much baby<3


bilder från våran champangfest in dah school

sitter i skolan nu, ska inte säga så mycket förutom att vi har öppet hus idag, KOOM!
ska lägag upp lite bilder på mig o felicia som vi tog i tisdags tror jag !





haha ser fuckad ut på första bilden? <3


samla poäng & få biobiljetter

jag tycker absolut ni ska gå med på denna sida & samla poäng & få gratis biobiljetter och presentkort direkt hem i brevlådan, helt underbart!

klicka på länken & bli medlem redan nu! det är värt de.
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=251562


efterlyst nu & sedan sova

ska dra & kolla på efterlyst nu. . vi hörs imorgon!
GODNATT SWEETIES!



imorgon kommer älskling hem. woohoo!


är skitsnack ditt ända vapen, fuckface?

pallar inte sitta vid datan fan, ska gå in i mitt rum och sugas in i tven eller något! Imorgon är det öppethus i min skola 17:00 - 20:00 kom gärna dit! Nej men anyways nu ska jag dra mig men innan jag drar ska ni få chris browns nya låt & lite fakta eller " skitsnack " som jag fick höra idag!

Vi börjar med vad jag fick höra idag, men vän till mig ringer mig & säger att hon har hört en sak, hon ville kolla om det var sant eller om de var bullshit som den här tjejen sagt, eftersom min tjejkompis vet att denna person är fett falsk, anyway ni vet att jag bråkat med 2 personer, båda vid samma namn HAHA ! aa men min förra "bästis" anyway har tydligen gått runt och sagt att jag har velat "haffa" hennes ex. Herregud säger jag bara, hur kan man vara så jävla patetisk helt seriöst, nån här vill förstöra mitt liv!

* jag vill inte ens ha dina fula ex, alla är lika fula!
* jag är inte som dig, tar andras trash liksom!
* bara för du inte har ett jävla liv, sluta lägga falska lögner över andras liv

ursäkta mig, men hon säger att jag går runt & tror på rykten men nu när det har kommit från din " närmaste " vänner så MÅSTE det väl vara sant?!? eller har jag fel? Nu undrar ni säkert vem som är min underbara källa, i wont tell you! Denna person står mig väldigt nära hjärtat just nu, eftersom den personen ger mig så mycket fakta! I just love it. Anyway jag tyckte du har ful stil att du ens öppnar din mun om mig, du vet inget! Du är falsk rakt igenom! uush säger jag bara!!

NU KOMMER LÅTEN FÖRFAN!
eller vet ni en sak, jag råkade inte ens kopiera den. . i do it later!
see ya .


äter vaniljhjärta & kollar resor

satt nyss och åt vaniljhjärta eller vad det nu heter, as gott & kollade på resor med mamma. Hittade en as billig resa i 15 dagar med all inclusive. Men vi ska boka om 3 veckor ! Nu sitter jag och lyssnar på amr diab som vanligt, jag vet att de är mycket tjat om honom men han e bäst, visst angiie? :) Nu ska jag kolla runt lite, uppdaterar om jag hittar nått intressant att skriva om!
puss på era rumpor.


felicia bm :)


YOU IS THE FUCKING BEST!!!

oh shit.

sitter med flisan här nu & tar de luungt, vi har igentligen lektion men vem pallar?. .ville bara att ni skulle veta att jag lever eftersom ni älskar mig, visst?

' palla vilja vara mig, varje inlägg jag skriver så skriver du samma sak, TÖÖNT ! du är beroende av mig & du vil vara mig fuckface '


GODNATT SÖTNOSAR

Nu ska jag lägga mig i sängen & snacka i telefonen med älsklingen! Men jag bloggar mera imorgon ifrån skolan säkert.


har inte elissa as fina läppar? :)


HAHA ni älskar att läsa min blogg

folk är verkligen beroende av min blogg, jag har ett knep. . jag kan faktiskt se eran ip adress bara när ni besöker min blogg så jag vet ju på ett " ungefär " vilka ni är. . busted! Men en sak som är roligt att det är även folk från norge & danmark som är inne varje dag, fett roligt att folk från granländerna läser my blogg! HAHA ! somsagt folk är verkligen verkligen beroende av min blogg & av mig! :)


' hellu mamacita

kom hem för ett tag sen, jag åt mat och sen packade jag upp lite saker som jag hämtade idag i stan, whoho jag hittade mitt fucking hm kort! Ska snart logga in i msn och snacka med älsklingen. Idag åkte jag in till stan för att hämta mina saker från min " ex bästa vän " jag höll på att dö. Jag gav påsen till hennes kompis och hon kollade igenom, värsta kontrollanten på gud! jag & felicia ba; what? jag fick min påse jag gick bara därifrån ja pallade inte stå och kolla igenom värsta grejerna! anyway när jag sitter i tåget ringer hennes " bror " mig och säger att jag tagit sönder hennes byxor. . jag har aldrig använt dom. Eller jo 1 GÅNG, när jag lånade dom hemmeifrån henne till mej, aldrig annars! dom va fett stora för mig, ofta jag ska gå runt med stora byxor! Anyway jag snackade med älsklingen han sa att jag inte skulle köpa nya till henne eftersom jag inte använt dom, så det får nog bli så. Smsade även henne, men har inte fått nått svar. . vad ska man göra? Imorgon ska jag dra till skolan och chilla galet!

Nu ska ni få nåra bilder från modevisningen! HAHAHA


mina sötnosar, mathy & feben


me & jessica! haha


bajs bajs bajs på skolan.

omg vad gör jag ens i skolan, jag gör absolut inget här! fuck of this shit säger jag bara! Börjar om 10 min, måste ut och ta luft om jag ska palla. Hejdå snyggingar


chillin in dah school whit fillipille

sitter i skolan med underbara felicia yaaao! Vi va nyss och åt. Hade idrott men jag va inte med för jag pallade helt enkelt inte. Idag vaknade jag av sms av älsklingen, huhu såå sööt han e ! Han drömde mardröm om mig!! Anyway nu ska vi ha frisör men pallar inte igentligen inte, men vad ska man göra. Efter skolan ska jag & filli in till stan, hell yeah! Men nu pallar jag inet skriva mera. .

eller jo en sak till; FELICIA YOU ARE FAMOUST IN DAH SCHOOL U KNOW!


låt / bild & GODNATT


det här är vad jag kallar för bra låt med million style, skön känsla i den!
anyway nu ska jag dra och lägga mej o sova, ska upp tidigt imorgon.


jag & älskling uppe på ett berg i zinkenstam ( tagen av storesyster )


' gush vilken dålig låt

million style - superstar


jag har hört så mycket om denna låt, att den ska vara sjukt bra!
men vet ni en sak, den SUUUUUUUUUUUUUUGER!
jag tyckte million style va as bra förr, men dom börjar bli dåliga!


måste leta efter fucking kläder nu! OOOOHHH

måste gå och packa ihop kläder som jag ska in till stan o lämna imorgon, om jag hittar allt. BOMBNEDSLAG in my room kan jag säga er, ska börja packa tills vi flyttar snart!! woohooo bitches. . anyway tänkte berätta en rolig sak som min killkompis nyss sa i pea.

vi satt och snackade om en person & sen frågade han om den personens pea, jag gav den och hans kommentar var; ooh shiit, vilekn groda! en gris. . det är säkert hon som sprider svininfluensan!
HAHAHAHAA, JAG TROR ALDRIG JAG HAR SKRATTAT SÅ MYCKET I HELA MITT LIV!!!


nu ska jag ta bort mitt smink & leta fram dom där kläderna, men wish me good luck!


fjortisbloggar e as roliga! här är exempel

TÄNK ATT DET FINNS SÅ MÅNGA FJORTISBLOGGAR här i världen. Jag besöker en blogg ungefär 1 gång om dagen bara för att få ett gott skratt. Läste nyss i en blogg, hon körde hissar & dissar, ni ska få ett exempel från hiss & en från diss.

 2. Fula människor.
Ja, ni såg ju vad jag skrev imorse om fula människor, I don't like them.
Självklart innefattar "fula människor" även emos, fjortisar och wannabes! ;D
Seriöst, fula människor borde fan inte ens få existera :S USCH!!


ursäkta mig, men hur kan vara så jävla ytlig att man kollar på utseende som denna fjortis gör, plus hon skriver om fjortisar att dom är fula, men synd att hon är en själv då. Tycker bara sånt här är patetiskt.

2. Avundsjuka föredetta vänner.
Haha, jag menar. Bara för att min blogg är tusen gånger bättre än deras, och för att jag har fler besökare än dom så måste dom sitta och klaga i sina egna bloggar med typ 20 besökare om dagen. Haha, sånt är skitgulligt och det blir självklart hiss på det! :D

bara så alla vet så var JAG hennes föredetta bästa vän, huhu. Och jag kan bara säga att jag har absolut inte 20 besökare som hon har, och hennes blogg är absolut inte finare än mig, hon har inte ens en header. Men thanks gumman för du la oss dina " föredetta " vänner på din hiss lista!
i know u love me

jag tycker bara sånna här fjortisar som inte ens kan stava ens får ha en blogg.
( jag snackar inte skit, jag yttrar bara min åsikt exakt som denna person har gjort i sin blogg )


bowwow ft CB


ooh my good, jag döör när jag ser detta!
två hetingar på 1 scen, oooh shiit.


BILDER FRÅN MODEVISNINGEN






here u are, pic from the fashionshow, enjoy it


woohoo

seg dag idag alltså, hade prov sen hem direkt. Nu sitter jag o lyssnar på amr diab på full volym & saknar min älskling så jävla mycket. Vill bara att det ska bli fredag NUU! Anyway hoppas att eran dag har varit super duper bra today.


on my way to dah school

ska dra till skolan nu, ska ta en bild i camen så ni får se moi, i know u want. Anyway ska dra nu och fixa håret och sedan naglarna om jag hinner eftersom jag måste gå om 20 min. Men uppdaterar antingen i skolan eller hemma senare ikväll.


jag vet lite fuckad, men så får det vara!

bye bitches.


dusch time & sedan läggdax

nu ska jag dra & duscha, uppdaterar aningen senare eller imorgon. beroende på hur snabb jag är i duschen. Puss & kram


you is the fucking best!

jag älskar dig, du anar inte hur mycket jag älskar dig baby. Alla mina underbara minnen kommer alltid finnas kvar här i mitt hjärta. Kärleken som jag har för tid har jag aldrig känt för någon annan än för dig älskling. Som jag sa till dig du kommer alltid ha en stor stor plats i mitt hjärta oavsett vad älskling, det spelar ingen roll om jag får ha dig i livet som en vän eller som min underbara pojkvän, du kommer alltid vara den första som jag kommer prioriterar först. Jag vet att vi har haft svåra tider & även underbara tider, men från min sida så kommer aldrig någon kunna förstöra för dig & mig, hur mycket dom än vill så kommer dom absolut inte lyckas. Många säger till mig att man kan ha vänner fast man har kille, men vet ni alla sucker's som säger så, jag har redan min andra halva & det är min älskling fadi, han är min bästavän, min andra halva, min pojkvän & jag kan prata med honom om allt & jag ska även göra allt med honom. I don't need you guys. Anyway älskling jag älskar dig, du är min soulie dont forget.

I LOVE YOU DARLING <3



fuck SL !

kom nyss hem från stan, herregud jag hatar verkligen sl's tåg. . jag skulle ta ett tåg så jag skulle ta en tidigare buss hem men så blev det absolut inte! Elfel och massa grejjer i bro, jävla fittgrej! Men idag vaknade jag runt 08:00 och gjorde mej i ordning, sminkade mej o fixade håret. . idag ska jag ta ut mina flätor bytheway. . Sen åkte jag och mötte älsklingen i huddinge, vi åkte till stan och åt sen gick vi runt bara. Nu är jag iallafall hemma och jag ska hoppa in i duschen snart & sen plugga lite faktiskt.

dagens kommentar ; jag ska inte ens öppna min mun, för det är inte värt det!


GODNATT

nu ska jag sova, uppdaterar nog innan jag åker imorgon beroende på om jag är uppe i tid eller inte, eller så uppdaterar jag när jag kommer hem.


avslutar denna dag med en bild på mej & felicia


lita aldrig på någon

ny dag & nya tag, nu är klockan ungefär tjugo över tolv när jag skriver detta inlägg, grejen är den att jag är faktiskt trött men kan inte sova, eller jag har inte försökt. . imorgon ska jag träffa älsklingen, det ska bli as roligt! Men nu ska jag ta upp en sak här i bloggen innan jag drar och lägger mig.

Vilka vänner är falska & vilka vänner är sanna?
jag har faktiskt inte blivit sviken av någon vän på det sättet, utan mest lurad. Jag hade en vän, inga namn nämnda nu som jag var as nära en period & vi gjorde allt tillsammans, lovar man kunde inte separera oss oavsett vad, men en dag så gick allt snett & hon skyller på att det var mitt fel, men från min synvinkel var det faktiskt hennes fel, men folk ser olika på saker och ting. Jag tror att vårat bråk var grundat på svartsjuka, det är det! Jag har frågat några vuxna i min omgivning och dom säger det dom säger att " man kan inte kontrollera sina vänner " det är faktiskt sant, jag trivs as bra i mitt liv som jag har nu med min kille & familj. Jag har mina vänner som accepterar att jag har kille & att han är den han är. Jag höll nästan på att begå mitt livs största misstag pga denna vän och det var att göra slut med min underbara kille som jag har nu för en annan liten kille som inte ens kan visa inför sina föräldrar att han har en tjej eller ens tjejkompisar, men ba; shiiit, vad tänkte jag med där? Jag ångrade faktiskt att jag ens sa dom orden till dig fadi, du anar inte hur mycket jag älskar dig! 6 månader nu, woohoo! Anyway jag tycker att min vän var en grovt falsk vän eftersom att hon sa aldrig något i mitt ansikte utan nu i efterhand så hör jag från en KÄLLA, att hon snackar grovt mycket skit om mej bakom min rygg och allt, liksom efter allt jag gjorde för henne så tycker jag att jag förtjänar lite mera än så, eftersom hon inte gjorde så mycket för mej under våran vänskap, men grejen är den att de e hon som förlorar på det! Min mamma sa till mej " emelie det är inte du som förlorar på det, utan det är den personen som förlorar på det, den personen vet inte vad dom förlorar fören dom redan förlorat det " det tycker jag är sant, för som sagt för ett tag sen kom personen tillbaka som en liten hund och ville att jag skulle komma på fest, but sorry. . umgås inte med sånna som snackar skit. . i have my baby and that is all i need. En sak som jag hatar det är när vänner inte kan acceptera att man har kille, vänner ska väl vara glada för sina vänner att dom skaffar killar & blir lyckliga, inte vara sura & svartsjuka? Har jag rätt eller fel? vad tycker ni?

jag säger bara; lita ALDRIG på någon!


21:50

sitter här och lyssnar på amr diab's nya låtar, eller dom nyaste från 2009, jag känner att jag har mycket att göra tills imorgon, men vet inte om jag orkar ens, men jag MÅSTE! Anyway nu är iallafall älsklingen hemma så vi sitter & camar, men jag ser ut som ett miffo eftersom mitt smink e fuckat now, men pallar inte bry mej, vad ska hända!
Ska bara berätta en liten sak för er... min pappa kom nyss in och sa att han va stolt över mig, det är absolut inte vanligt för honom att säga att han e stolt över MIG! blev paff.

peace


bli medlem & få besökare, it works!

klicka på denna länk & bli medlem & få garanterat 100 nya besökare direkt.

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=emeliethequeen


im home home home

hellåå där, idag var det sista dagen i älvsjö, sköönt! Men ändå de har varit as roligt att få jobba på ett annorlunda sätt än vad vi gjort i salongen i skolan. Nu är jag hemma med min underbara syster, hon sitter bakom mig och petar på en fucking blomma, haha! Vi ska städa snart, woohoo ( not )
anyway nu ska jag dra och börja städa allt sen duscha.
juste en sak, IDAG KOMMER ÄLSKLING HEM!


im gonna update later, ok?


me & my sister on the boat this summer.


GODNATT EVERYONE, I KNOW U LOVE ME

GODNATT ALLA SÖTNOSAR, VI HÖRS IMORGON KVÄLL NÄR JAG KOMMER HEM IFRÅN ÄLVSJÖ!


är det bara jag som tycker den här bilden e grymt vacker?!


älvsjömässan & bio med mona

cha cha, idag gick jag emelie upp klockan halv 5, tänk er mig uppe halv 5??? det funkar inte ens i mina egna öron! Men anyway jag va fett pigg, trodde inte det om mig själv, nu ska jag snart gå och ta bort sminket och sedan lägga mig ner och bara ta de lungt, men innan jag gör det så ska jag berätta om min dag today!

idag. . var jag på älvsjömässan som vanligt & men det blev knas med tågen så jag, linnéa, elin, sandra & josse fick åka värsta vägen! När vi väl var på älvsjömässan var det bara att sätta igång med våra modeller, helt knas! Fixade linnéa's modell lite & sedan fillis hår, blev inte så nöjd men imorgon hun då gäller det! Men efter modevisningen ( bilder kommer senare ) så åkte jag & filli in till stan och satte oss i donken, haha vi flippade galet där! Men anyway efter en stund kom mona, så vi åkte till högdalen för att fixa en sak till hennes pappi, sen åkte vi till heron och åt och sedan var det bio, NEW MOON!!! ooomg den filmen var sååå bra, fick panik. bästa! Sen åkte gullet med mig till tcentralen, vi snackade om ALLT. . myspys. Kom hem för ungefär 2 timmmar sen, är helt slut och imorgon ska jag till älvsjömässan igen fast med min syster, myspys. sen hem direkt efter!

mary skickade nyss en bild på henne från modevisningen, sötnosen var modell.


lägger in flera bilder när jag får tag på dom.

peace


GODNAATTTIII !

NU ÄR DET SOV DAX FÖR MIN DEL, JAG SKA UPP HALV 5 - 5 IMORRON FÖR VI SKA VARA I ÄLVSJÖ KL 8, UUUSH! men men imorgon efter modevisningen så ska jag möta mona älskling, vi ska på bio, new moon! alla suckers som inte har biljetter kan ju slänga sig i väggen! suck on that bitch! Men men, nu ska jag lägga mig ner i sängen & försöka somna men jag har så JÄVLA ont i min arm, jag tror jag dör!
MEN GODNATT TÖNTAR!

kom till älvsjömässan imorgon & kolla på våran modeshow som börjar kl 11:00!


just becouse in beautiful.

" det ända du är det är en ful jävla wannabe kissie, dessie or something. Tror vi spanar in din blogg 1000 grr per dag, men den enda som spanar in den är du själv, fuckface "


trött som ett as!

är as trött efter modevisningen, har aldrig varit så trött förr! Men nu ska jag snart dra ner och äta & sen ska jag sova faktiskt! förlåt om jag inte skrivit nått, men har pratar med älskling & massa saker idag. Juste idag såg jag älsklingen i cam, ja har inte sätt hans face på en vecka, huhu. hoppas jag får träffa han på söndag. Men nu ska ni få höra kvällens låt med chris brown.


chris brown - i wanna be


NATTI NATTI :)

Nu ska jag sova, kankse snacka i tele med älsklingen om han kan! hoppas hoppas.
men jag uppdaterar imorgon innan jag drar mej till bussen
NATTI NATTI !


A PIC ON ME AND ANNA AT THE GYMPA FÖR ETT TAG SEN


GRATTIS MARIA PÅ FÖDELSEDGANE


grattis på födelsedagen sötnos!


tiderna för modevisningen

NU KOMMER TIDERNA SOM VI HÅLLER MODEVISNINGEN PÅ ÄLVSJÖMÄSSAN!
kom gärna och kolla.

torsdag ( imorgon ) - 15:30 - 16:00
fredag - 11:00 - 11:30
lördag 15:00 - 15:30

vi är vid stora scenen, ni alla är välkomna.


lalala !

jag har så fucking ont i min arm, jag kan inte ens röra den, helt sjukt! Men anyway det är väl något man får leva med antar jag? Idag så har vi planerat inför modeisningen imorgon, vi var i älvsjö och tränade. Jag ska skriva upp tiderna i nästa inlägg. Snart måste jag dra & packa lite grejer jag ska ha med mig imorgon till mässan! En sak jag hoppas imorgon är iallafall att jag får träffa min brorsan där, han ska ju dit! wwwooohoo! längtar!

Ni ska få höra världens porrigaste låt, i just love it.



nu ska jag dra & kolla tiderna som gäller imorgon!
uppdaterar snart!


i cant explain how much i miss u


du sa; var stark & kämpa för dom som älskar dig! 
jag lyssnar på dina ord hela dan, varje dag! 


underbar underbar underbar! i just love it


underbar, ni förstår inte! Helt jävla underbar!
längtar tills på fredag, bio med mona !


enta masry - nancy ajram

era suckers som tror att jag har kopierat denna text kan suga, jag har skrivit den själv, det kankse finns några stavfel, men men vad gör man! Kommentera om du tycker att jag kan stava bra! :)



Law Sa2altak Enta Masry ... te2oly eih
Te2oly Masry ebn masry
Webn masr allah 3aleih

olha b a3la sot w erfa3 rasak l fo2
olha b a3la sot w erfa3 rasak l fo2


Ana masry w abouya masry
b samary w lony masry

Ana masry w abouya masry
w b khefet damy masry :bl

w kol masry allah 3aleih
w kol masry allah 3aleih
w kol masry allah 3aleih

Aaaaaaaaaaaah
Aaaaaaaaaaaah
Aaaaaaaaaaaah

Melouk el gad3ana :flex: ... w dy 7aga fy tab3ahaom
w 3ash2ahom ana w atmana 7obohom

Melouk el gad3ana :flex: ... w dy 7aga fy tab3ahaom
w 3ash2ahom ana w atmana 7obohom

Sherebt men Nelha ... Masr
W alby 7annelha ... Masr
W olt aghanelha ... ghenwet ma7aba w fadl
Ya rab te7meeha ... Masr
Ya rab khaleeha ... Masr
Ensorha 3aleeha ... e7meeha men kol shar

olha b a3la sot w erfa3 rasak l fo2
olha b a3la sot w erfa3 rasak l fo2 

Ana masry w abouya masry
w samary w lony masry
Ana masry w abouya masry
w b khefet damy masry :b :b

w kol masry allah 3aleih
w kol masry allah 3aleih
w kol masry allah 3aleih



Aaaaaaaaaaaah
Aaaaaaaaaaaah


översättning coming soon

kom nyss hem, idag var det första första gången jag somnade på ett pendeltåg, har aldrig inträffat förr! Nu ska jag gå in och duscha & sen ska jag glo på tv med min älskade syster. Men först ska jag översätta en arabisk låt av nancy ajram innan jag går någonstanns, detta kommer i nästa inlägg.

" hela du är fejk bitch "


vaccinerat mig :)

sitter i skoolan nu, jag har nyss vaccinerat mig, herregud! felicia satt brevid mig. my gardenangel! Nu iallafall ska vi snart dra och äta & sen till älvsjö för att öva på visningen.
anyway nu pallar jag inte skriva mera.


hähä

jalla nu är jag klar samma bajs som vanligt "

så var min kille's kommentar efter han läst min blogg idag!




desperata hemmafruar dax nu!

ska dra & kolla på desperata hemmafruar nu. Bloggar efter det!
have a nice time in my blogg!


:)

städat klart nu, sitter och chattar med shanel i msn nu, hahahaha hon e as rolig, vi sitter och dör av garv här pga en anledning, eftersom jag lovade att sluta snacka skit i min blogg så ska jag inte berätta för er, lalal ! Men en sak måste jag få säga " du sa en gång att jag tog dig till toppen, men det är nog rättare sagt du som tar MIG till toppen! " slut snackat om det där nu. Snart är det desperata som jag ska glo på, måste även tvätta av mig sminket. . imorgon så ska jag ta vaccinet mot sinfluensan, woohoo maybe i will die, u never know.
omg shanel du verkar verkligen ha roligt över den där personen allstå, hon sitter och bombar min msn, gullunge! Nu ska jag dra mig mot badrummet och sedan ska jag kankse skriva ett till inlägg, men om vad vet jag absolut inte ännu. Men nu ska jag dra! Ha de bäst snorungar!!


lekte hemmafru nyss!

jag städade nyss & då pumpade jag mina högtalare med dessa två arabiska låtar med amr diab.




dom här låtarna har den vackraste texten, ni anar inte!


lalalalalala jag e såå trött

fyfan vilken dag i skolan också, vi packade alla grejjer till gymnasiemässan & sedan gjorde vi håret och så på modellerna, men min modell e sjuk så jag och Linnéa hjälpte varandra. Anyway på torsdag - fredag - lördag är det modevisning på älvsjö mässan så det är bara att komma och kolla, tiderna kommer upp ikväll!
nu ska jag dra och tvätta kläder, jag har blivit hemma fru på helt tid tro mej.
puss & kram


min älskling

innan jag sover måste jag bara säga att jag älskar min pojkvän över allt annat!


godnatt everyone

nu har jag kollat klart på paradise hotel, fan korta avsnitt ju bara en halv timme, sjukt! borde vara 1 timme eller något sånt. Idag hände det inte så mycket roligt i programmet, anyway nu har jag plattat håret så det är rakt, sedan har jag tvättat ansiktet och massa grejer! Imorgon ska jag inte på idrotten eftersom jag är förkyld, it sucks! Imogron ska jag vara i skolan bara sedan hem direkt & plugga inför provet nästa måndag, jag tror inte jag kommer få så mycket gjort under denna vecka om man säger så. Vi ska ju vara på älvsjö mässan & sedan ska jag träffa mona & min älskling kommer hem under helgen, jag LÄNGTAR as mycket. Anyway nu ska jag dra mej mot sängen och mysa lite & smsa. Men ni alla får sova gott så hörs vi imorgon, jag bloggar innan jag drar till bussen. I know u guys love me.


'

orkar verkligen inte se alla dom här dokumäntärerna om mammor till mördare och jag vet absolut inte vad allt handlar om, jag tycker själv att det kan vara ganska intressant, men hell no! jag pallar inte sitta och kolla!

en sak har jag tänkt på, alla dokumentärer är bara om " NEGATIVA " saker, aldrig om något roligt!


this is the last packet i ever send your ass

helt seriöst, om ni nu tycker att jag är omogen eller har sjunkit lågt genom att lägga upp bilder på den här tjejen vid namn Jessica så har hon exakt nu sjunkit lika lågt som mig, grejen är den att jag har tänkt & jag tar inte åt mig om ni tycker jag e ful eller äcklig, whatever! det är hjärtat som räknas so i dont care about you! Men tydligen bryr ni er as mycket om vad jag skriver, om ni nu är mogna skulle ni absolut inte bry er om vad jag skrev, inte sant? Så det här is the last packet i ever send your ass, förstår ni? Ni kan få skriva hur mycket ni vill & göra vad ni vill, ni kommer aldrig lyckas få min uppmärksamhet, men jag har iallafall lyckats med en sak & det är att fånga eran uppmärksamhet! & ja jag vet att ni kommer tänka " shit va feg hon är lala " låt er tro det då, jag bryr mej faktiskt 0 %. & ni som " gästbloggade " i hennes blogg. . tror ni inte att jessica kan stå för sina egna ord eller behöver hon sina lärjeungar som ska springa efter henne all the time? Som sagt jag bryr mej inte längre, så tro er inget nu hjärtisar!


väntar på älskingen ska logga in i msn

ny duschad och fräsh nu, helt ärligt kan den som ringer mig med dolt sluta ringa mig? Jag vet redan vem det är & jag säger till dig sluta ringa!!! Anyway imorgon blir det skolan som gäller, felicia ska träna gå catwalk imorgon, ska dit och stötta henne, sweetheart då! Nu ska jag sitta och vänta på att älskling loggar in på msn, han e seg! 
puss på rumpan alla sötisar


i love cola!

sitter och njuter av min cola, i just love it!
iskall cola med is är nog det bästa som finns!



muuums!


FLERA SANNINGAR OM MISS " PHOTOSHOP "

  • som alla redan vet så photoshopar hon ALLA sina bilder hon har, för att hon inte kan inse att hennes face är helt fucked up!
  • hon verkar inte ha någon självkänsla alls, eftersom att hon kan sära på benen hela dan, varje dag!
  • hon vill dölja sin kropp när hon har *** eftersom att hon skäms så mycket över den ( berätta min killkompis )
  • hon hånar andra " storbloggare " för deras uteseenden men själv ser hon ut som hej kom och hjälp mig!
  • hon är adopterad & heter danneker i efternamn inte frierra eller vad hon nu kallar sig.
  • hennes mamma är as sträng, hon fick inte ens vara ute längre än till 7 på helger % absolut inte vara på ung 08!
  • hon tror verkligen att hon e störst,finast & vackrast men sanningen är den att hon e ful, fulare & fulast!

nu ska ni få exempel på en före och en efterbild på miss " photoshop "
HÅLL I ER NU .



bilderna som miss " photoshop " brukar fixa till, då fixar hon hennes läppar!
som man ser på första bilden så har hon mindre läppar än på den andra
sedan fixar hon till sin hy så den ser helt okay ut, för i verkligheten är den
katastrof!


home again from hell

hejsan, idag började med att jag stressade imorse för att få skjuts av pappi till jakan, därifrån åkte jag till tcentralen till liljeholmen & därifrån tog vi bussen till skolan altså jag och felicia baby! När vi väl va i skolan så hade vi helvete's lektion, jag orkade verkligen inte! jag hade dunkande huvudverk & sen min fucking lärare satt och snackade om lagar och grejer. Jag är slut i huvudet nu. Nu är jag hemma iallafall, sitter och chattar me ajmal i msn, berättar om min underbara dröm haha!
Nej men nu ska jag dra och tvätta kläder och byta om och sen ta en dusch.

ikväll är det paradise hotel igen.


STRESS

jag har stress. har nyss sminkat mej nu ska jag klä på mig kläder & fixa håret på 10 min, huhuhu hur ska detta gå? Jag ska åka med pappa till ikea sedan till skolan eftersom jag börjar 12:50 idag woohoo! men nu måste måste jag springa till mitt rum, ni alla får ha en underbar dag så ses vi när jag e hemma igen.


GODNATT SNYGGINGAR

dax att lägga sig i sängen nu tror jag, är faktiskt ganska trött & lite huvudvärk. Men idag var de en lyckad dag för bloggen, hade 2789 besökare och vem ska jag tacka det för? Jo miss " photoshop " thanks! Imorgon har jag en lektion och det är samhällskunskap, ska dra dit göra provet & sedan hem! Imorgon åker ju min baby också, fuck hur ska jag klarar mig, kommer dö. Men nu ska jag dra & tvätta ansiktet och massa sånna grejer.

jag har bara en fråga innan jag lägger mig & sover.

" hur kan DU få flera besökare av oss, om ingen av oss har gett ut din blogg adress? "


en as gammal bild på mig & jennifer!
hahahahaahahhaha


paradise hotel time

ska fixa mig nu, snart börjar paradise hotel. I like it ! Det ska bli spännande, men jag tänkte faktiskt blogga efter det också lite! Måste ju kolla läget på bloggen hela tiden nu för tiden. Men ha de så bra så länge and don't miss me to much now!


new pic at my lilsis, she is so beautiful

 



du är inget annat än en jävla tönt

snyggingar, ni har saknat mig va? Jag har faktiskt suttit nere och kollat på parlamentet, nu väntar jag på att paradie hotel ska börja snart! äntligen kommer något roligt med intriger & bråk och massa härliga saker. ska snart börja dra mej mot sängen eller rättare sagt badrummet, myspys. Nog snackat om mig & min kväll bla bla
nu ska ni får höra skvaller!


ni som följer min blogg troget ni vet att jag skrev ett inlägg tidigare idag om en tjej, hon kontaktade mig genom msn i ett desperat försök & började snacka en massa bullshit, många av er höll med mig om att hon tog åt sig var för att hon visste att allt jag sa va sanningen! Hon tror hon e fin, hon e vacker & att hon e bäst! Men allt hon är e fula ankungen, ni ska snart få se! Juste nu kommer hon säkert att säga " aa men du ville bli vän med mig lalal " haha gumman tror du själv, jag kontaktade dig för att min killkompis ville ha något utav dig, men du spelade ball. Ingen pallar någon sån.


här har vi bilderna på skönhetsdrottningen nr 1 .
här har vi henne, utan photoshop som hon använder för att göra sig snygg

snygg stil du hade på den tiden!


är folk sjuka i huvudet eller?

Postat av: '

verkligen, vad äcklig hon är isånafall!
kan du inte lägga upp hennes blogg så man kan spana in henne?



svar: är du dum? vadå jag ska lägga upp hennes blogg.
hon kommer fan bli känd på mig då! Tror ni själva jag skulle ge henne besökare.
haha in my ass, hon klarar sig bra med sina 400! HAHAHA


vilka människor det finns! ush

som ni alla säkert läste så skrev jag om en tjej i mitt inlägg tidigare, sedan kommer en annan av mina "ex tjejkompisar" och tar åt sig allt, men eftersom hon tog åt sig, måste ALLT jag skrev, stämma in på henne också?
ush vilka äckliga människor det finns här på jorden! Tur att man inte är en av dom.


to do before i go to sleep

  • plugga "lite" till samhallskunskapet imorgon
  • duscha
  • fixa mitt rum lite, det är bombnedslag där
  • kolla på film med syster
  • snacka med älskling

grattis naaaaziii


grattis på din 18 års dag baby!
naaaazii jag älskar dig habibiti


bio på fredag :)



new moon med mona på fredag! Ska bli galet roligt! längtar


feelings for this song

idag har jag ganska mycket att göra, men ändå sitter jag & slö degar i soffan med laptopen & små kollar lite på idol. Kom och tänka på en sak, är det inte mycket bättre att lyssna på gamla r'n'b låtar? Te.x jag sitter nu och lyssnar på usher ft alicia key - my boo !


en helt underbar låt!


vad finns det att säga?

en tjejkompis sa nyss till mig att jag skulle spana in en blogg, jag höll på att dö av garv! Jag hatar dom där små fjortisbloggarna som försöker bli stora genom att skriva om dom storabloggarna! Alltså helt ärligt jag skäms fan bara genom att spana in deras fula bloggar! Men jag skämdes ännu mera när jag såg vem det var! herregud det var min såkallade "bästavän" för drygt 2 år sen! Jag höll på att dö, whatafuck håller hon på med? En sak hon hade skrivit var " jag har inga fula vänner, jag har bara snygga vänner" omg vilken människa.

1. hon är inte alls sådär! hon är världens underbaraste person!
2. hon har inte ens några vänner, för hon skrämmer alla!
3. hon har haft *** med minst 30 st. iiuuh !!!
4. hon e adopterad, men skäms för det!


ursäkta mig, men jag hatar sånna här människor som leker något som dom inte är! helt patetiskt!


tomhet utan dig

i helgen har ni sett att jag inte uppdaterat så mycket, men igår så åkte jag med mamma in till jakobsberg för att kolla på lite kläder, där köpte jag en ny rosa bh & en t-shirt till min älskling! Men jag tänkte köpa en lila svart adidaströja men hittade ingen i min storlek, alla va för stora! Anyway efter det så åkte jag in till stan med 11:58 tåget och mötte baby, vi åkte till hornstull för att lämna en sak till hans pappas vän eller något sånt. . efter det så åkte vi in och hämtade våra biljetter till filmen 2012, ärligt talat den var helt okej, spännande & jag fick panik i många scener när jag trodde dom skulle dö!! shiiit men den borde ni gå och se! After the movie så gick vi till kungshallen för att käka, bääbiie bjöd mig på kebabpizza, men den va skiiit stark! Efter åkte vi hem och bara slappade. Nu har baby åkt hem, asso känner värsta tomheten efter honom! uush! Imorgon är det nya tag! Men nu ska jag gå och städa rummet! love u all.



varför heter du inte skam?

jag önskade att du aldrig blev min vän, du är det största misstaget i mitt liv & jag har haft MÅNGA misstag, men du e nog det största! Du är så falsk, så ful, så äcklig! hela fadderullan! iiiuuu


sleep good suckers

nu har jag spelat fia med knuff med familjen, gissa om jag äger? noot!
nu ska jag faktiskt dra mej mot sängen / rummet.
jag ska träna lite, sen ska jag ducha och sen snacka med baby!
vi måste planera inför imorgon eftersom vi måste till ett ställe innan
vi ska på bio! Faktiskt så ska vi gå på en tidig bio imorgon, runt 14:00, myspys.
idag i skolan, jag kände mej faktiskt sjuk, men sedan blev det bättre nu känner jag bara mig täppt i näsan osv.
men nu ska jag dra mej ifrån min underbara laptop, i love it!
men vi hörs imorgon innan jag drar mot stan + jag ska faktiskt ta lite bilder imorgon.
godnatt everyone.


bilden är det, JAG & MIN STORESIS
' juste att det är fredagen den 13 idag har jag inte märkt av något faktiskt, har ni? '


Mo'gaba, moghrama ( en beundrare, en älskare )

ni som följer min blogg vet att jag dör för arabisk musik. Dom jag lyssnar på dagligen är nancy ajram, elissa, amr diab, tamer hosni, nawal al zighabi och många många flera. Nu ska jag berätta lite vad jag tycker om dom olika artisterna och lägga in lite låtar!

Nancy ajram, jag dör för hennes röst bara, den är så himla vacker! Hon är en libanesisk sångerska som har samarbetat mycket med egyptiska artiser som tex amr diab. Men alla hennes låtar har en speciell mening, dom som jag tycker mest om är Mihtagalak ( jag behöver dig ) & ya salam ( fantastiskt ) & enta masry ( du är egyptier ) dom låtarna har jag fastnat för just nu, riktigt sköna låtar! Ni ska få höra alla dom tre låtarna.



den sista låten, den är väldigt speciell, när jag hör den låten så får jag gåshud! I LIKE!!

sedan har vi tamer hosni som är en egyptisk sångare, han är även skåderspelare! en riktig snygging! Nej men hans röst är också helt underbar, jag tänker inte lägga låtar med han för det finns för många som jag älskar! Men ni borde också söka på honom och börja lyssna på hans musik.

tänk på dig själv i första hand!

som ni läste i inlägget som jag skrev för ett tag sen att jag e galet irriterad på en person, det gäller fortfarande men den här gången tänker jag inte skriva något fånigt inlägg om någon jävla su**a som henne! herregud inte ens slösa min tid. Men det jag ville skriva nu är att jag känner verkligen att mitt liv har gått åt rätt håll liksom, jag lovar er om jag fortfranade skulle hänga med dom jag hängde med innan skulle mitt liv gå åt skogen, men idag så satsar jag på skolan & min underbara super söta pojkvän + min familj förstås! Jag är trött på alla avundsjuka människor som är så jävla egoistiska och bara tänker på sig själva. Jag har ett tips till alla er som har en "vän" som blir sur på dig för att du väljer skolan & kärleken framför din vän. Om ni är i den situationen så ska du faktiskt säga vad ditt hjärta säger, om ditt hjärta säger " jag vill vara med min kille & satsa 100 % på skolan " så gör du det, om ditt hjärta säger " pass på allt, vänskapen är bäst " då tycker jag att du ska skita i allt för din vän men då ska vi se vad som kommer hända med dig sen. Ärligt talat, jag tyckte om mitt liv innan men de var bara för jag inte visste vad jag ville med mitt liv, men nu vet jag tydligt vad jag vill! jag vill bli lycklig!

VG VG VG VG :)

dålig uppdatering, jag vet! och FÖRLÅT! men jag har inte varit hemma eller så har jag varit sjuk eller något liknande, haha alltid lika dåliga ursäkter, men vad ska man göra? Idag var det skola, jag höll tal till min klass om frisörerna genom tiderna. . jag blev chokadad när jag fick mitt betyg, VG! yeah who's the bitch now!! nej men igår sov jag hos älsklingen, alltid lika mysigt! alltså jag trivs as bra hemma hos honom! Men idag ska jag bara ta de lungt hemma, för imorgon ska jag på bio med baby, only him and me! this i like. .
nej men nu ska jag kolla runt på era bloggar!
puss & kram


ja hade tråkigt

Vad har du för bakgrund?
en bild på fadi :)
Ringsingnal?
salam ya balady en arabisk låt 
Hur mycket batteri har du kvar?
27%
Vem ringde du senast?
älskling <3
Vem ringde dig senast?
älskling <3
Vad står det i ditt 15:e mottagna sms?
" puss hej "
Vem skickade ditt 12:e mottagna sms?
mona
Vad står det i ditt 18:e mottagna sms?
'
ok '
Vad står det i ditt 52:a mottagna sms?
"ok habibi, men ska filic följa me? "
Vad står det i ditt första utkast?
Har inget på utkast
Och ditt 5:e utkast?
Har inget
Vad står det i ditt första skickade sms?
"<3"
Och i ditt första mottagna sms?
"vilken färg ska ja färga mitt hår, ska de vara lockigt eller rakt " 
Vad står det i ditt mottagna sms längst ner på inkorgen?
"godmorgon habibi"
Har du några sparade medelanden?
ja
Har du något i utkorgen? 
Ne
Vad är rekord på snake på din mobil?
Har inte snake
Vem är på plats 13 i din telefonbok?
bassam
Vad har du för kontakter som börjar på M?
madde
mami
mami jobb
maria
maria hovsjö
mathy
melissa
meltem
mikaela
min fru
momo
mona
mustapha
my
Hur många sms har du skickat, samanlagt?
38031
Vad står det i dina anteckningar?
Inget
Har du privat nummer just nu?
ne

alltså herregud gå och skaffa dig ett liv!

är helt jävla patetisk, en gång i tiden var du min vän men nu är du bara som damm i mina ögon! Fyfan du äcklar mig grovt. Nu på sista tiden har jag hört så ÄCKLIGA saker om dig. Jag trodde aldrig så om dig herregud, jag är så jävla besviken! Men det är inte sakerna du har gjort bakom min rygg utan det är sakerna du har sagt till våra "gemensamma" vänner, men du måste vara rikigt DUM som tror att dom inte berättar för mig vad du går runt och säger, det ÄNDA du är bra på är att öppna din jävla käft! uuuush ja blir äcklad när jag tänker på dig och tänker på att jag ens kunde spendera tid med dig, jag ångrar det grovt nu! Om du är smart och vill snacka skit om just mig, snacka inte till folk som känner mig, för ALLT kommer fram i slutändan det gör det alltid. Så jag ber dig, visa dig inte att du e ball genom att snacka skit som inte ens är sant, du äcklar mig! Den enda du lyckas att lura är dig själv din falska jävel! & en sak till, snacka inte om utseende, när du själv ser ut som en fucking degklump!


becouse im the fuckiiin best

bara för jag är . . . BÄST!


i love this song

jag sitter & lyssnar på musik nu, en låt som jag har grova minnen av är tamer hosni - bahebak moot. Ni ska få höra den här nere sen, men den e sjukt bra! I looove it!  

' jag e fortfrande sjuk, men ska gå o duscha nu & sen glo på tv. ' 


sjuuuuk

finns inte så mycket att säga förutom att jag är sjuk! Men jag känner press inför att jag måste till skolan imorgon eftersom vi ska planera älvsjö mässan! PANIK!! Men jag får väl droga alvedon imorgon då. I igår sov älsklingen hemma hos mej, jag tror jag låg och pluggade i 2-3 timmar med honom han tvingade mig, den jäveln! Men gick ju inte till skolan idag så får väl göra provet någon annan dag! Nu ska jag dra och äta choklad eller nått, mums.


tack för du finns vid min sida always baby!


sov gott mina darlings

nu börjar denna döda dag lida mot sitt slut, nu ska jag lägga mig i sängen & get my beauty sleep för imorgon är det skola som gäller! ORKAR INTE! hoppas han inte kommer imorgon heller så jag slipper den skiten iallafall, har även prov på tisdag som jag måste plugga till! Nej men nu får ni alla sova gott så hörs vi imorgon.
sleep good!


this is my and my hoe felicia ( http://fillss.blogg.se )


hey little mama!

nu har min farmor dragit hem, jag har ont i ryggen & huvudet! Nu sitter jag & camar med älsklingen. Igår har jag varit med älsklingen & sinan i heroncity, vi bowlade. Jag kom 2a okej? jag va bäst! Tog tyvärr inga bilder, im sorry. Men anyway idag vaknade jag upp med älsklingen, han va as jobbig som vanligt! Måste köpa en större säng så jag kan rulla bort från honom på morgonen HAHA! Runt 13:00 så åkte vi till bålsta och lämnade fadi sen åkte vi till uppsala för att besöka pappa på sjukhuset. Ärligt talat så vet jag inte vad han har för problem med sin kropp, men han har drukit väldigt mycket alkohol och den tar väl kol på kroppen nu, alltså han MÅSTE sluta! Nu är jag hemma iallafall, helt trött är jag iallafall!


langar upp en bild på mej & lillesyster.
love u hunibunni <3


du är helt jävla äcklig :@

jag brukar inte hata folk, men dig hatar jag från djupet av mitt hjärta, jag tänkte inte nämna några namn eller så men du går mig på nerverna på riktigt. Allt det här som gäller min pappa, du bryr dig in my ass om honom, du kan inte ens åka till sjukhuset och hälsa på honom, fine han har kankse alkohol problem och så, men faktiskt så är det hans problem men absolut inte ditt problem, fine han är din kille men du är så jävla falsk & jag hatar dig verkligen från hela mitt hjärta! äcklig du är :@
önskade bara att du försvann från livet!

nu ska jag gå & snacka med farmor & alla!
puss & kram


dålig uppdatering pga sjukhuset med pappa igår på natten

hejsan, förlåt för dålig uppdatering men igår så var jag tvungen att åka till sjukhuset med min pappa som är sjuk, förlåt verkligen! Men nu är jag tillbaka, idag har jag varit i heron city med älskling & sinan, vi bowlade & jag va as dålig jag svär, eeh skojade jag ägde! Men iallafall nu sitter jag här med älsklingen, fundera på att ta en dusch nu faktiskt. Men jag bloggar mera imorgon så ska ja berätta mera om min pappa.
puss & kram

i can transform ya



humör just nu; im really happy!


thanks good it's friday

hellu där alla underbara, kom hem för en stund sen & åt mat. . alltså idag var det inte min tur dag när det gäller mat alltså, vi kan ju börja med i skolan, jag & F skulle äta sushi vi fick inte ens upp maten på pinnarna & sedan när jag kom hem så sätter jag i halsen så den åker upp i näsan! lovar dig det är BARA jag som kan lyckas med sånt skit, haha! Men idag är det ju fredag och vanligtvis brukar jag vara i södertälje dessa dagar, men idag skulle baby på fest så jag får vara hemma istället. Ska nog fixa mig lite sen kankse gå ut en sväng med min syster & barnen haha! Anyway, imorgon blir det heroncity med fadi & hans kompisar! roligt roligt.


here we are!

nu ska jag kolla runt lite, uppdaterar senare.


vaccinet mot svininfluensan, undvik den! uush

en sak jag vill ta upp i min blogg innan jag somnar är det där med vaccinet mot svininfluensan. . massor med folk säger att det är farligt att det det och massor med grejer. Man vet inte vad man ska tro längre. Men en sak är säker att jag ska inte ta de där vaccinet, jag har klarat mig bra tills nu och varför ska ja inte göra det längre framöver. Mina föräldrar försöker övertala mig att vaccinera mig, but nothing can stop me! Såg en hemskt video på youtube om en tjej som hade fått galna biverkningar av vaccinet & folk tror inte att det är sant, att hon fejkar. . herregud folk är helt dumma i huvudet, hoppas dom tar vaccinet och blir som henne sen kan dom öppna sin käft och säga att dom inte tror det. Förlåt för mina utbrott, men jag hatar folk med stora munnar, haha! Nu ska jag lägga mig men om ni ska lyssna på nån så ska ni INTE ta vaccinet.  Istället kan du


lånad av http://melleeh.blogg.se


* unvika att ta hand med folk
* sköta din hygien, med handsprit
* undvik folk massor med folk som hostar & nyser

du kan själv unvika att bli sjuk om du bara är försiktig.

nu ska jag sova, godnatt!


me love this


old song, but still the gratest!

my new schoolphoto

NI SKA FÅ SE EN SAK


mitt nyaste skolfoto, OKAY jag tycker det blev ganska bra
men hatar mina gropar i kinden, hähä !


lalalala im the fucking best

JAG ÄR HEMMA IGEN, helt plötsligt kommer mamma och säger att vi ska åka till blackeberg så jag tog inte ens på mig smink utan bara jackan och skorna sen sprang jag ner till bilen. Ni som inte visste så ska jag FLYTTA till ett hus.. nu tror ni säkert att jag ska flytta flera mil, men de e gång avstånd från min förra lägenhet, men vi åkte vill blackeberg för att köpa en diskmaskin, eftersom det inte fanns någon i nya huset. Anyway helt ointressant i know. Nu ska jag börja göra mig klar inför natten, ni vet ta bort smink från idag & massor med grejer.

bloggar innan jag lägger mig & sover.


nu är designen här!

som ni ser så har jag ny bloggdesign, tack vare dilek! Jag tycker om den as mycket faktiskt! Bra jobbat, i like it ! Men nu ska jag dra mig mot sängen, har ont i huvudet, säkert bara för jag e trött, imorgon är det fredag. MYSPYS! Vad ska ni göra imorgon, själv ska man bara vara hemma! Men vi ses senare alla!

http://cameraa.blogg.se
här är dilek's blogg! spana in


ny design på gång

ny design på gång, länkar sötnosen som hjälpt mig när allt e klart!


samtalet avklarat

im just so fucking good in school, haha !

' utvecklingssamtalet gick bra anyway, nu ska jag dra & glo på film, se ya later '


utvecklingssamtal today, huhu im gonna die

godmorgon sunshine's.
har fixat mig nu, gjorde en enkel sminkning bara & satte på mig några bullshit kläder.
en as mysig kofta från kappahl som jag satte på mig, i like! Nej men nu ska jag borsta håret, blir ingen plattning för min del idag, orkar inte + hinner inte! Ska ha utvecklingssamtal idag, huhu. . i dont like! Men men, vad ska man göra hoppas att de går bra iallafall. Men nej mina söta läsare, ja kommer att uppdatera när jag kommer hem igen, kanske runt 12:00 eller något, får se!

GODNATT SÖTNOSAR

pallar inte sitta vid datan mera, ska byta om sedan glo på tv, nu sitter jag här med min knallrosa mössa haha! Men nu ska jag logga ut & stänga av datan, bloggar imorgon innan jag åker med mamma & pappa till skolan för att ha utveklingsamtal, huhu. . tror inte det kommer gå så bra, men får hoppas!
Puss på rumpan


dom 3 bögarna + my hairspray!


godnatt


här säljs ipod! kommentera


nån som vill köpa en sån här ipod för 500 kr, kommentera då!

alltid glad, jag vill alltid se dig lycklig!


du är den enda jag behöver! Jag vill bara säga tre ord till dig " jag älskar dig "


girl shake that laffy taffy!

hejsan, förlåååååt för jag inte skrivit något! Men nu kommer det ska ni få se, igår vad jag med min älskling ungefär hela dagen, vi var och hälsade på min farfar's grav i bro, mysigt att gå dit med älsklingen faktiskt. Idag så gick jag upp 05:30, skulle göra mej i ordning sedan väcka älsklingen, idag hade vi lektioner på loréalstudion på drottninggatan i sthlm, galet roligt. . jag och F färgade emelie's hår, LILA! tänk er, de blev faktiskt super snyggt. Efter skolan åkte jag raka vägen hem, jag är liksom HELT död!

Juste sedan baxade jag SUPER SNYGGA bilder från F's blogg!


luuunchen på max! mina två snyggingar & mina händer!


kim läser tidingen & jag and F posar förfullt, jag ser full ut, men jag e trött


me & sötaste prinskorven!


avslutar med den sexigaste av dom alla, love u bitch!

sista inlägget idag!

nu ska jag faktiskt lägga mig i sängen!
ska upp typ kl 06:00 imorgon, så jag ska hinna fixa mig.
ska åka hemifrån halv 8 !
Herremingud säger jag bara, men jag ska nog möta Felicia lite innan så vi åker tillsammans
imorgon ska vi vara i hallonbergen, i centrum. Vi ska ha yoga där med klassen, helt knas!
men men senare blir det frisör & sen efter skolan så ska jag möta älskling, sedan ska vi åka till min farfar's grav
jag läääängtar verkligen tills imorgon, dels för att få besöka min farfar's grav & för att min älskling kommer hem till mig, jag saknar honom hela tiden, sjukt! men nu ska jag dra & föna håret ( har ingen ork ) men ska man vara fin får man lida pin, eller vad man nu säger! Efter det ska jag borsta tänderna och sätta på nattcremén!
Men ni får sova så jätte gott nu i natt & dröm om mig, i know you guys want!
GODNATT


damn va snygga!


är dom inte snygga, eller är det bara jag som tycker det? :)


19:06

tja babe's. . nu sitter jag här hemma, ska snart gå o fixa & trixa i mitt rum!
ska även ta en snabbdusch och sedan krypa ner i sängen och sova! Vill att det ska bli imorgon NU! Imorgon så ska min älskling sova hos mig, fan jag saknar honom sååå mycket!
But anyway, now im going to tell you something about my day today. .
idag har jag varit i skolan, helt jävla hopplöst, jag har bara 1 lektion idag och jag börjar 12:50. . tror ni inte min fuckade lärare inte kommer, han dyker inte ens upp! FUCK FACE TILL HONOM SÄGER JAG BARA! Efter det så åkte jag in till stan med F och köpte ny foundation till mig. . i need it!



min favorit, i love it! Den är absolut bäst & den ger ett as bra resultat!
149 kr på kicks! BUY IT TO DAAAY!

men nu ska jag dra & städa o lyssna på muuuusiiiqq!

love ya all


MIN KATT IS ON THE PIC


DET HÄR ÄR DEN OMTALADE FELICIA! HON ÄR MIN KAATTTT :)

SKOLAAAAAAAN

är i skolan med filiiii & kimsaaaaaaan :)
hoppas hoppas hoppas hoppas att vi inte har lektion idag, vill HEEEEEEM !
puss & kram


GODNATT ÄLSKLINGAR!

nu är det dax att lägga sig i sängen och ringa älskling faktiskt! Det blev ingen "flyga drake" utan när jag skulle beställa filmen så kom reklamen för "djävulen bär prada" och jag som är lite retarded och inte har sett den kollade på den istället med min syster, men var faktiskt ganska bra! Påminner om alla andra sånna filmer, you know! Imorgon är det skolan som gäller, jag är INTE taggad! Men nu ska jag fixa mig inför natten. 

* tvätta av mig sminket
* ta rengörings vatten, för att rengöra på djupet
* smörja in ansiktet med nattcremé
* sedan borsta tänderna

SEDAN ÄR JAG REDO ATT TO SLEEP!

godnatt suckers!

innan ni sover, ska ni få lite bilder av mig!




film dax tonight



jag & min syster tänkte hyra hem denna film idag!
vi har ju sånt system att vi kan hyra hem filmer över bredband!
så tänkte att vi kunde se flyga drake!


it is all about me



Namn
: Emelie
Hemstad: Sthlm/uppsala
Ögonfärg: blågröna
Längd: 163 cm
Högerhänt/Vänsterhänt: högerhänt
Stjärntecken: jungfrun
Är dina föräldrar skilda: japp
Skor idag: vita basketskor, nått billigt skit 
Det första du tänker på när du vaknar: "vatafuck är min mobil" den försvinner alltid under natten

FRAMTID:

Namn på barn: Wilma, Adrian eller Vendela
Vad vill du bli när du blir gammal: lycklig & framgångsrik
Drömjobbet: jag vet inte de ännu

FAVORIT:
Mat: maten hemma hos älskling, muuums
sport: haha, vettefan? :) räknas dans?
Djur: haha apor!
Tuggummi: Dom exrra med lakrissmak
Helgdag: fredag - lördag
Årstid: våren & sommaren
Tandkrämssmak: vet inte haha :)
Radiostation: 105, 9 the voice of hip-hop n' rnb, håller med pramita om den!

HAR DU NÅGONSIN:

Varit kär: jaa :)
Rymt hemifrån: haha, nee :)
Föreställt dej ditt ragg naken: hahahahaha watafuuck, :)
Skolkat: haha ja :)
Sovit utomhus: nää
Gråtit i skolan: i min gamla ja
Spytt i skolan: nej 
Velat bli modell: nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag: haha mycket mycket!
Sett en död människa: hmm, aa
Använt droger: privatliiiv:) haha
Ätit sushi: jaaa
Retats: hell yeah

THIS OR THAT:

Cider/öl: cider 
Pepsi/cola: cola
Mc Donalds/ Burger king: mcdonken 
Kärlek/sex: kärlek
Choklad/vanilj: Choklad 
Jordgubbar/blåbär: jordgubbar 
Kött/veg: kött, muuums! 
Tv/film: fiiilm
Gitarr/trummor: gitarr
Adidas/nike: adidas 
Kinesiskt/mexikanskt: keniskiskt
Kakor/paj: paj
Mtv/vh1: Mtv 
Blind/döv: döv 

KAN DU:

Skriva med båda händerna: haha, i dont know!
Blåsa en bubbla: med tuggummi? OM JAG KAN :P
Göra olika konster med tungan: jag är proffs 

VEM VAR DEN SENASTE PERSONEN/DJURET:

Du nuddade: antingen min syster lr mig sj?
Du pratade med: min lillesyster
Du kramade: min älskling
Du skällde på: min mamma.
Du smsade med: älsklinge

SENAST:

Du skrattade: hmm, ida tror jag:)
Grät: grät idag lite, när jag tänkte på farfar:(
Filmen: this is it, mj's movie! såg den igår
Tuggade tuggummi: igååår :)


Lyssnar du på musik just nu: ofc :)
Vad har du på dig: leggins och tunica
Vad är det på din musmatta: sagan om ringen hahaha

Tagit kort på dig själv: hela dan varje dag haha
Skrattat så att du börjat gråta: jaaa herregud
Skolkat mer än 3 skoldagar i rad: japp, men haft en bra förklaring ti det!
Sovit mer än 10 stycken i ett tält: nej
Badat mitt i natten: nääh
Åkt berg o dalbana och spytt efter: nej
Gråtit till en bok: haha nej
Varit rädd för tomten: nej gullig ju
Ätit deg tills du spytt: men nej
Lagat en misslyckad måltid: eh, hm, ja.. (a)
Har du sjungit karaoke: no :O
Har du fastnat med tungan på en lyktstolpe när det vart kallt:
Har du sett någon ha sex: nope
Singel/upptagen: <3
Favorit färg: hmm lila & röd :)

i hate sundays

hellu darlings, hell no! den här dagen gillade jag inte!
började med att jag vaknade hos älsklingen, det var det enda possitiva i den häär dagen! Igår somnade vi inte förs typ kl 4 eller vad var det? Men anyway vaknade imorse och skulle gå till bussen, sen kom inte den jävla bussen så jag fick sitta och vänta där i en kvart, sen tågen var allmänt försenade och allt va bara fucked up! Nu är jag hemma hos pappa igen, ska byta om och sen ska jag lägga mig och glo på tv faktiskt! Nån som vet nått bra på tv idag?


VIDEOINLÄGG FRÅN SÖDERTÄLJE


HAHAHAHA NI MÅSTE SE DENNA!


my day whit baby

hääluu, kom nyss hem från heroncity. Jag & älsklingen åkte dit med coffe och kollade på bio, vi såg this is it, ni vte mj's film! Alltså helt ärligt så tycker jag inte att den e så bra, men den gick att se på, det är ända känsla liksom hans låtar kommer alltid vara dom bästa! Men anyway nu är vi hemma iallafall, sköönt! Ska dra och ta bort mitt smink nu & sen lägga mej i sängen & mysa med babe!
Juste idag så träffade jag även felicia & pramita och deras killar i heron, varje gång jag ska på bio där så är min gulliga felicia där! vad ska man göra, she loves me! hahah!
men nu ska jag dra, ska lämna över datan till min baby!


min pappa på bilden, han e sjuuk! krya på dig pappsen


RSS 2.0